Yapabilirsin varsa silikte olsa cıkar cnmKizlar bugunden test yapsam mi? Bat 17 mart
Abimin esi 3 gun kala erken gebelik testiyle yapti cikmadi, adeti 1 gun gecikti 5 tl'lik test ile cikti. O nedenle 18ini mi beklesem diyorumYapabilirsin varsa silikte olsa cıkar cnm
ay yapında topic şenlensin azcıkKizlar bugunden test yapsam mi? Bat 17 mart
ay yapında topic şenlensin azcık
ben olsam coktan yapmıştım .Bir yandan korkuyorum bir yandan da merak ediyorum, iki ucu ........
Evet cnm bazilarinda günü gecmeden çıkmıyor mus ama beklemekte cok yipratici sen bilirsin yinedeAbimin esi 3 gun kala erken gebelik testiyle yapti cikmadi, adeti 1 gun gecikti 5 tl'lik test ile cikti. O nedenle 18ini mi beklesem diyorum
Ver gazi veeeerrrrben olsam coktan yapmıştım .
Yarin sabah ilk idrarla yaparim belki canimEvet cnm bazilarinda günü gecmeden çıkmıyor mus ama beklemekte cok yipratici sen bilirsin yinede
yap beaaa ucu ölüm değil ya varsa silik çıkarrrVer gazi veeeerrrr
Yok kız heyecanlı oluyo, çift çizgiyi ovü de bile olsa görünce seviniyorsun yani sadece ben de seviniyor olabilirim tabi
Valla bende çift çizgiyi görünce mest oluyorumYoi yok bende ilk dün yaptım çok mutlu edici biseymis valla her dakka yapasım geldi
Sonucu bizede soyle merakla bekliyorum insallah vardirYarin sabah ilk idrarla yaparim belki canim
Ben korkumdan yapamıyorum son günlere kadar hatta bana kalsa bat günü yaparımkızlar 19 gün sonra sizi teste boğcam ben merak etmeyin
Amin insallah canim Rabbim hepimize nasip etsinTabi canım doğru sağlıkla gelsin kuzucuk
yap beaaa ucu ölüm değil ya varsa silik çıkarrr
valla bak gör benim 7 nisan nası başlıom 3-4 kala yapmaya test
Cok sukur cok hareketli bir bebekmis. Biraz ese asagida dedi oda bebek yukari ciktikca oda cikar insallah dedi. Ense kalinligi da 0.9 du cok sukur bir sikinti yoktu. Senin nasildi bebegini gorebildin mi?Yazdım kuzum ancak yazabildim, seni de okuyamadım çok yazılmış nasıldı bebişin
Kuzum gittim cok sukur bebegi gorduk cok sukur bir sikinti yok dedi. Biraz yaramaz olacakmis dedi doktor. Kuzum Rabbim tez zamanda kavusturur seni yavruna insallah yumurtlama ilaci verdi dimi?Vcanim naptin gittin mi hastaneye bende gittim geldim tekrar gittim heyet toplancak dediler simdi gonal f vurduk ogrenmek amacli ve de siparis verdim eczaneye yarin gelicekmis bende durumlar boyle kuzum sen neler yaptin
yumurta gelistirici gonal f verdi 7gun kullan ve 22.sinde. gel dediKuzum gittim cok sukur bebegi gorduk cok sukur bir sikinti yok dedi. Biraz yaramaz olacakmis dedi doktor. Kuzum Rabbim tez zamanda kavusturur seni yavruna insallah yumurtlama ilaci verdi dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?