Insallah sana sifa olur canim catlatma ignesi de verecek mi?yumurta gelistirici gonal f verdi 7gun kullan ve 22.sinde. gel dedi
Ay inşallahMuthis, kalbini ferah tut olacaktir insallah saglicakla
Çok şükür kuzumAy maşallaahh süphanallah canım çok şükür ♥
İnşallah bat a 9 gün var bişey hissetmiyorum şuanlıkInsallah canm benim inşallah güzel haberler iletirsin bizede ❤
Hep dua ediyorum canım benim inanA AloeeVeraa kuzmm gözün aydnn Dua et
İncir kürünü nasıl ne zaman yapıyoruzİncir kürü denedinmi hiç canım ben günde 1 2 tane yiyorum o bile hissettiriyo ağrılarım oluyo iyi geliyo yumurtlamaya.
Olur inşallah olacak bende inanıyorum
Canım benim Allah razı olsun, darısı hepinizin başına inşallah ezan okunuyo dualarım sizinle ❤Oyy kurban olurum onaHadi gözün aydın kuzum benim darısı başımıza inşallahhhh
Maşallah canım her şey yolundaymış bak, 1 aya iyice yukarı çıkar merak etme.Cok sukur cok hareketli bir bebekmis. Biraz ese asagida dedi oda bebek yukari ciktikca oda cikar insallah dedi. Ense kalinligi da 0.9 du cok sukur bir sikinti yoktu. Senin nasildi bebegini gorebildin mi?
Ayy sizinki de mi hareket etmeye baslamis. Bizim ki ha bire tekme atip duruyordu. Kuzum ben ikili test istemedim doktor yine de ense kalinliga bakalim dedi tabi sizin tabi daha kucuk Masallah insallah hep boyle guzel devam eder kuzumMaşallah canım her şey yolundaymış bak, 1 aya iyice yukarı çıkar merak etme.
Çok şükür ben de gördüm bebişimi ve inanılmaz hareketli maşallah :) kendini havaya sıçratıyo, ayaklarını yukarı kaldırıyo, ellerini ağzına götürüyo, başını sağa sola sallıyo çok şaşırdım :) bizde daha ense kalınlığı ölçmedi doktorum canım, sizden daha küçüğüz ondandır
Tabii ki haber veririm, simdiden heyecan bastiSonucu bizede soyle merakla bekliyorum insallah vardir
Evet canım hareket etmeye başlamış, bu kadar hareketli görüceğimizi hiç düşünmemiştim şaşırdık kaldık :)Ayy sizinki de mi hareket etmeye baslamis. Bizim ki ha bire tekme atip duruyordu. Kuzum ben ikili test istemedim doktor yine de ense kalinliga bakalim dedi tabi sizin tabi daha kucuk Masallah insallah hep boyle guzel devam eder kuzum
Ben yanima cikolata da aldim belki hareket etmezse yerim diye ama masallah kendi baya hareketli cikti. O hareketleri gorunce agladim yaa Rabbim herkese bu duyguyu yasatsin insallahEvet canım hareket etmeye başlamış, bu kadar hareketli görüceğimizi hiç düşünmemiştim şaşırdık kaldık :)
Hepimizin hep sağlıkla devam etsin canım
verdi canim ama dediler ki biz sana soyledigimizde vurcaksinInsallah sana sifa olur canim catlatma ignesi de verecek mi?
aminnnnnn kuzum aminnn insallah rabbim nasip etsinBen yanima cikolata da aldim belki hareket etmezse yerim diye ama masallah kendi baya hareketli cikti. O hareketleri gorunce agladim yaa Rabbim herkese bu duyguyu yasatsin insallah
Catlamis diyemeyiz bence dalgalanma olabilir de dun kacta yapmistin canim.Kızlar mesaideydim az önce geldim eve zaat 4 te şu içimini bıraktım 6 tida wcye gittim 8 'de eve geldim testi yaptım hatta biraz beklettim ama yok dünkü testimle bugunkunun arasında dünyalar kadar fark var aglicam normal mk boyle çıkması yoksa erken mi çatlamış
8 mart daha adetimin 4. Günüydü bide hahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?