Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cok sukur cok hareketli bir bebekmis. Biraz ese asagida dedi oda bebek yukari ciktikca oda cikar insallah dedi. Ense kalinligi da 0.9 du cok sukur bir sikinti yoktu. Senin nasildi bebegini gorebildin mi?
Maşallah canım her şey yolundaymış bak, 1 aya iyice yukarı çıkar merak etme.
Çok şükür ben de gördüm bebişimi ve inanılmaz hareketli maşallah :) kendini havaya sıçratıyo, ayaklarını yukarı kaldırıyo, ellerini ağzına götürüyo, başını sağa sola sallıyo çok şaşırdım :) bizde daha ense kalınlığı ölçmedi doktorum canım, sizden daha küçüğüz ondandır

Ayy sizinki de mi hareket etmeye baslamis. Bizim ki ha bire tekme atip duruyordu. Kuzum ben ikili test istemedim doktor yine de ense kalinliga bakalim dedi tabi sizin tabi daha kucuk Masallah insallah hep boyle guzel devam eder kuzum

Ayy sizinki de mi hareket etmeye baslamis. Bizim ki ha bire tekme atip duruyordu. Kuzum ben ikili test istemedim doktor yine de ense kalinliga bakalim dedi tabi sizin tabi daha kucuk Masallah insallah hep boyle guzel devam eder kuzum
Evet canım hareket etmeye başlamış, bu kadar hareketli görüceğimizi hiç düşünmemiştim şaşırdık kaldık :)
Hepimizin hep sağlıkla devam etsin canım

Kızlarrrr Size bir soru sormak istiyorum bat a günler kala yada günün geçince kendini dinlemek iyi midir yani sancım kırampım varmı yumurtalıklarım da değişiklik varmı diye yoksa hissettirir mi kendini

Evet canım hareket etmeye başlamış, bu kadar hareketli görüceğimizi hiç düşünmemiştim şaşırdık kaldık :)
Hepimizin hep sağlıkla devam etsin canım
Ben yanima cikolata da aldim belki hareket etmezse yerim diye ama masallah kendi baya hareketli cikti. O hareketleri gorunce agladim yaa Rabbim herkese bu duyguyu yasatsin insallah

Kızlar mesaideydim az önce geldim eve zaat 4 te şu içimini bıraktım 6 tida wcye gittim 8 'de eve geldim testi yaptım hatta biraz beklettim ama yok dünkü testimle bugunkunun arasında dünyalar kadar fark var aglicam normal mk boyle çıkması yoksa erken mi çatlamış

Eklentiler

• 20190315_201002.webp
    19 KB · Görüntüleme: 38
Catlamis diyemeyiz bence dalgalanma olabilir de dun kacta yapmistin canim.

Öncelikle hepinize hayırlı olsun. Kızlar gebe olduğunuzu öğrendiğiniz Ay kasik ve bel agrilariniz o ay yumurtladiginiz tarafta miydi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…