Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Catlamis diyemeyiz bence dalgalanma olabilir de dun kacta yapmistin canim.

Pf 8nsallah öyledir ağrılarım var hala dün 8 'de yaptım bugünde 8 'de yaptım yarın daha erken yaparım erken geliyorum eve gerçi çatlamışsa bile şanslıyım salı günü gece 12 'de ilişki oldu inşallah çatlamıştır

Ha şöyleee aferin kizzz catladiysa da catladi :))

Kizlar hastaneye gidip geldim. Birazcik esesi asagida onun disin da cok sukur bir sikinti yokmus. Biraz fazla hareketli bir bebek. Insallah Rabbim hepimize kucagimiza almayi nasip eder. Tez zamanda hepinizden guzel haverler duyariz
Oh maşallah ne güzel duygudur kim bilir allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kucağında da kıpır kıpır eder annesi

Ha şöyleee aferin kizzz catladiysa da catladi :))

Kocişime söyledim garibim üzüldü ama en azindan pik olursa stres yapmasın adamım o gecede abdest almıştım adam dokunmaz dokumayı tuttu şahin köründe tekrar abdest aldım şimdi boğazlar kötü yumurtayı etkilemesin diye ilaçta almadım inşallah sebebidir diyelim degilsede önümüzdeki hafta olar inşallah hep beraber çatlayak

Hadi insallah kuzu:)

Normal canım ben sana dün dedim yarın silik çıkabilir diye. Sen teste devam et sıvı alımı ve saate göre koyuluk farklı olabilir. Hala yumurtlamadın korkma. Teste devam et aynı saatlerde

Hayır rengi gayet iyiydi bi kaç güne pik olur dedik bugün çizgi belki bile.olmuyor anlamadım valla yarın belli olur bakalım
Yarın kaçıncı günün? Yarın bence kesinlkle daha koyu çıkacak. Yavaş yavaş koyulaşıp 2 3 gün sonra çatlama olur. Bence yani ne kadar emin konuştum sen yinede gün aşırı denemeye devam et canım her ihtimale karşı

Kızlar şişman prenses haydari duşunu aldı iyi geceler diyor

Eklentiler

• 650CC36A-836D-4F27-9AD0-3750FAC20089.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 30
Kızlar bugün bat günüm kasıklarımda hafif ağrılar ve bas dönmem var adet olmadım tansiyonum yüksek çıktı hamile olabilir miyim tansiyonum bukadar yükselmezdi hiç

Ben anlamıyorum anca ellersem anlıyorum akinti olduğunu anca adete yakın sarımtırak bi akinti oluyor okadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…