- 22 Ocak 2019
- 5.613
- 12.494
- 248
- 31
Kuzum bu ay piki gördüm çatladım da ama kuru geçirdim
Catlamis diyemeyiz bence dalgalanma olabilir de dun kacta yapmistin canim.
Piki mi yakaladın yoksa okumadım ama :))
Ha şöyleee aferin kizzz catladiysa da catladi :))Pf 8nsallah öyledir ağrılarım var hala dün 8 'de yaptım bugünde 8 'de yaptım yarın daha erken yaparım erken geliyorum eve gerçi çatlamışsa bile şanslıyım salı günü gece 12 'de ilişki oldu inşallah çatlamıştır
Yaa canım çok teşekkür ederim Rabbim isteyen hepimize nasip etsin sağlıklı hamilelik inşallah allah kimseyi çocuksuzlukla sınamasın inşallahAminnnn kuzmm benimm gönlün kadar güzell bebişin seni bulr merak etme
Oh maşallah ne güzel duygudur kim bilir allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kucağında da kıpır kıpır eder annesiKizlar hastaneye gidip geldim. Birazcik esesi asagida onun disin da cok sukur bir sikinti yokmus. Biraz fazla hareketli bir bebek. Insallah Rabbim hepimize kucagimiza almayi nasip eder. Tez zamanda hepinizden guzel haverler duyariz
Ha şöyleee aferin kizzz catladiysa da catladi :))
Hadi insallah kuzu:)Kocişime söyledim garibim üzüldü ama en azindan pik olursa stres yapmasın adamımo gecede abdest almıştım adam dokunmaz dokumayı tuttu şahin köründe tekrar abdest aldım şimdi boğazlar kötü yumurtayı etkilemesin diye ilaçta almadım inşallah sebebidir diyelim degilsede önümüzdeki hafta olar inşallah hep beraber çatlayak
Benimde 3 gün var bende erken gebelik testinden yaptım çıkmadı demekki benimde hala ümidim var deseneAbimin esi 3 gun kala erken gebelik testiyle yapti cikmadi, adeti 1 gun gecikti 5 tl'lik test ile cikti. O nedenle 18ini mi beklesem diyorum
Saraçoğlunun tarifi var nette ama prolaktin hormonu yükseltebiliyor. Bende yumurtlama sorunu yok sadece kalitesini artırmak için günde 1 2 tane yiyorumİncir kürünü nasıl ne zaman yapıyoruz
Normal canım ben sana dün dedim yarın silik çıkabilir diye. Sen teste devam et sıvı alımı ve saate göre koyuluk farklı olabilir. Hala yumurtlamadın korkma. Teste devam et aynı saatlerdeKızlar mesaideydim az önce geldim eve zaat 4 te şu içimini bıraktım 6 tida wcye gittim 8 'de eve geldim testi yaptım hatta biraz beklettim ama yok dünkü testimle bugunkunun arasında dünyalar kadar fark var aglicam normal mk boyle çıkması yoksa erken mi çatlamış
Yarın kaçıncı günün? Yarın bence kesinlkle daha koyu çıkacak. Yavaş yavaş koyulaşıp 2 3 gün sonra çatlama olur. Bence yani ne kadar emin konuştumHayır rengi gayet iyiydi bi kaç güne pik olur dedik bugün çizgi belki bile.olmuyor anlamadım valla yarın belli olur bakalım
Canım benim de öyle olmuştu hatta üzüldüm kaçırdım mı diye ama iki gün sonra baktım koyulaştıHayır rengi gayet iyiydi bi kaç güne pik olur dedik bugün çizgi belki bile.olmuyor anlamadım valla yarın belli olur bakalım
Allahım dualarnzı kabul etsnHep dua ediyorum canım benim inan
Aminnnnnnnnn aminnnnn Aminn kuzmYaa canım çok teşekkür ederim Rabbim isteyen hepimize nasip etsin sağlıklı hamilelik inşallah allah kimseyi çocuksuzlukla sınamasın inşallah ❤
Benim çok akıntılı geçiyor canım ama belki hormonal bişeydir benim mesela yumurtlamaya kadar yoğun akıntılar oluyo yumurtlama günü baya azalıyor ağrı başlıyor anlıyorum yumurta çatşıyor sonra da akıntı bitiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?