- 25 Şubat 2019
- 636
- 1.636
- 113
- 27
Hıım tamam canım teşekkür ederimSaraçoğlunun tarifi var nette ama prolaktin hormonu yükseltebiliyor. Bende yumurtlama sorunu yok sadece kalitesini artırmak için günde 1 2 tane yiyorum
Kuzum gördük geldik çok şükür minnoşum o kadar hareketli ki şaşırdık kaldık :) kendini havaya sıçratıyo, ayaklarını havaya kaldırıyo, ellerini ağzına götürüyo, başını sağa sola sallıyo. Doktorumuzu cd ye çekti görüntüleri, her gün izleriz artık :) Çok şükür Rabbime, Allahım hepinize bir an önce bunları yaşatsın
Valla bende çift çizgiyi görünce mest
Ben bu ay yapmıcam testyap beaaa ucu ölüm değil ya varsa silik çıkarrr
valla bak gör benim 7 nisan nası başlıom 3-4 kala yapmaya test
Normal canım ben sana dün dedim yarın silik çıkabilir diye. Sen teste devam et sıvı alımı ve saate göre koyuluk farklı olabilir. Hala yumurtlamadın korkma. Teste devam et aynı saatlerde
Evet galiba yumurta olustuktan ir kac gun sonra vuruluyordu. Insallah guzel sonuclar alirsinverdi canim ama dediler ki biz sana soyledigimizde vurcaksin
insaallah canim benimEvet galiba yumurta olustuktan ir kac gun sonra vuruluyordu. Insallah guzel sonuclar alirsin
Allah razi olsun canim insallah tez zaman da size de nasip olurOh maşallah ne güzel duygudur kim bilir allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kucağında da kıpır kıpır eder annesi
Yarın kaçıncı günün? Yarın bence kesinlkle daha koyu çıkacak. Yavaş yavaş koyulaşıp 2 3 gün sonra çatlama olur. Bence yani ne kadar emin konuştumsen yinede gün aşırı denemeye devam et canım her ihtimale karşı
Canım benim de öyle olmuştu hatta üzüldüm kaçırdım mı diye ama iki gün sonra baktım koyulaştı
Canim valla hangi taraftan yumurta olustugunj bilmiyorum benim once sag tarafta basladi sonra solda da vardi bebek sag tarafta simdiArdnlina hayırlı olsun öncelikle. Kramplar ilk önce yumurtladigin tarafta mı başladı acaba?
Bazen zaten Rabbim nasip etti mi tek ilişki de bile tutuyor vallaBi taraftan üzülmüyorum değerlendirdim diye yarın belli olacak
Bazen zaten Rabbim nasip etti mi tek ilişki de bile tutuyor valla
Allah razi olsun canim insallah tez zaman da size de nasip olur
Aynen ya Rabbim çok aratmasın inşallah burda isteyen herkese nasip etsin benimle de birlikte inşallahYa hep öyle düşünüyorum aslında kısmeti ne zamnsa ozaman olacak biliyorum ama bi taraftan illa bise sebep olacak diyorum aman bebek olana kadar biz kafayı yemezsek iyi valla
Hep şaşırıyorum ilk geceden hamile kalanlara.. Nasıl bir denk getirmedir o..Bazen zaten Rabbim nasip etti mi tek ilişki de bile tutuyor valla
Benim ablamda ilk geceden hamile kaldı ve daha sonra spiral taktırdı ona rağmen yine hamile kaldı yineHep şaşırıyorum ilk geceden hamile kalanlara.. Nasıl bir denk getirmedir o..
Adam ceketini atsa hamile kalıyor derler ya, onun gibi olmuşBenim ablamda ilk geceden hamile kaldı ve daha sonra spiral taktırdı ona rağmen yine hamile kaldı yine
Aynen öyle valla ve hem iltihabı var ve bi sürü hastalığı var ama gebeliğe bi engel olmyor Rabbim nasip etti mi hiç Bi şey engel olmuyor işteAdam ceketini atsa hamile kalıyor derler ya, onun gibi olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?