Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Maria26 gebeliginde yumurtladigin tarafta mı başlamıştı kramplar hatırlıyor musun canım? Soruma kimseden cevap alamadım
Merhaba, bende en son sol taraftan yumurtlama olmuştu, yumurtlama olduğu gün de o tarafta yoğun kramplar vardı, daha sonra geçti, tekrar ağrım olmadı, hala da yok ağrı.

Benim âdetlerim de duzenli ama aşırı ağrılı geçer bayılıp kusarım tansiyon baya düşer bütün vücudum ağrır çok kötü olurum öyle böyle değil inlerim istemsizce sağı solu tekmeleyip Saçlarımı yolarım bende kadin doguma çoook gittim özel devlet birsuru doktor gezdim kimi doğum kontrol verdi kullanmadım kimi evlenince geçer dedi geçmedi:) kimi ağrı kesici verdi bi majezikin baya etkisi oluyor ama hala aynıyım içmesem yumurtalıklar tertemiz hiçbişey yok dediler bende psikiyatriye gitmeyi düşünüyorum artık çözüm bulamayınca

Psikiyatrik bir durum olduğunu hiç sanmıyorum açıkçası, benim de bayağı sancılı geçerdi adetlerim, annemin de hep öyleymiş, majezik kas gevşetici olduğu için bana da iyi gelirdi, en son Ekim ayında başka sebeplerden laparoskopi ve histeroskopi olmuştum, ondan sonraki iki adetimde hemen hemen hiç sancım olmadı, ilaç bile almadım, ya onun faydası ya da yaş ile birlikte azaldı bilemiyorum.

Bende çocukluktan beri takıntı hastalığı var annem rahat bırakmıyor valla belkide hastalığında öyle olacağına kendini sartlandiriyorsun ondan oluyo diyor:) diyorum anne tamam abartyo olayım da tansiyonumu nasıl kendim düşürüp kusmami sağlayabilirim

Üşütmenin farkı oluyo muydu sizde ben pek sanmıyorum yazında aynıyım çünkü

dombili_xl sanırım sonuçlardan anlıyorsunuz sunada bi bakarmısınız gebelik için yaptrmistim :)

Eklentiler

• 20190316_084337.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 42
  • 20190316_084305.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 43
  • 20190316_084352.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 42
  • 20190316_084717.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 48
  • 20190316_084705.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 42
Bi taraftan üzülmüyorum değerlendirdim diye yarın belli olacak
Sen sakın bırakma test yapmayı kaçırmadın kesinlikle ben 2 ay yaptım ya uzman oldum sanki
Yok bence senin 2 3 gün içinde başlayacak koyulaşma. Zaten pik olduğu zaman göreceksin sıvı alımına dikkat etmesen bile öyle bi çıkacakki anında kopkoyu olacak teste devam ❣

Benim anneminde 40 45 yıl öncesi yani kaç dr gitmişkler 7 yıl olmamış ilaç falan kullanmış dr bırakın para harcamayı olmicak isterseniz evlat edinin demiş. Bırakmışlar para biriktirmeye başlamışlar olmuş peşpeşe önce 2 kız 2sini kaybetmiş yine dr lar olumsuz konuşmuş. Sonra hemen peşine 3 kız biz olduk. Ben 6 yaşındaykende ikiz kardeşlerim oldu :)))) herşey nasip kısmet annem para birktirip 1 tane evlat edinicektik belki de der hep. Ama o 2 kaybettiği kız olunca demekki çocuğum oluyo demiş umutlanmışlar 5 tane peşpeşe olmuşuz maşallah biraz abartmışlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…