Merhaba, bende en son sol taraftan yumurtlama olmuştu, yumurtlama olduğu gün de o tarafta yoğun kramplar vardı, daha sonra geçti, tekrar ağrım olmadı, hala da yok ağrı.Maria26 gebeliginde yumurtladigin tarafta mı başlamıştı kramplar hatırlıyor musun canım? Soruma kimseden cevap alamadım
Benim âdetlerim de duzenli ama aşırı ağrılı geçer bayılıp kusarım tansiyon baya düşer bütün vücudum ağrır çok kötü olurum öyle böyle değil inlerim istemsizce sağı solu tekmeleyip Saçlarımı yolarım bende kadin doguma çoook gittim özel devlet birsuru doktor gezdim kimi doğum kontrol verdi kullanmadım kimi evlenince geçer dedi geçmedi:) kimi ağrı kesici verdi bi majezikin baya etkisi oluyor ama hala aynıyım içmesem yumurtalıklar tertemiz hiçbişey yok dediler bende psikiyatriye gitmeyi düşünüyorum artık çözüm bulamayıncaBende de vardı canım pcos, 10 yıl bunun için doğum kontrol hapı kullandım. Bıraktığım an en başa dönüyordum. Sonra bir gün tesadüfen kadın doğum doktorundan çıkıp dahiliyeye girdim kan değerlerime baktırayım diye.. Doktor, kadın doğuma neden gittiğimi sordu ben de anlattım. İnsülin direncine hiç baktırdın mı dedi, dedim o ne ki? Zayıf olduğun için kimse bakmamıştır ama ben bakacağım dedi. İnsülin direncim varmış meğer benim, adetlerim ondan düzensizmiş ve sürekli kistim oluyormuş. Diyete başladım kendim, şekeri tamamen kestim, unlu hiçbir şey yemedim. İnanmazsın ilk aydan düzeldi, ve o zamandan beri günü gününe regl oldum. Bana on yıl boşuna ilaç kullandırmışlar meğer..
Psikiyatrik bir durum olduğunu hiç sanmıyorum açıkçası, benim de bayağı sancılı geçerdi adetlerim, annemin de hep öyleymiş, majezik kas gevşetici olduğu için bana da iyi gelirdi, en son Ekim ayında başka sebeplerden laparoskopi ve histeroskopi olmuştum, ondan sonraki iki adetimde hemen hemen hiç sancım olmadı, ilaç bile almadım, ya onun faydası ya da yaş ile birlikte azaldı bilemiyorum.Benim âdetlerim de duzenli ama aşırı ağrılı geçer bayılıp kusarım tansiyon baya düşer bütün vücudum ağrır çok kötü olurum öyle böyle değil inlerim istemsizce sağı solu tekmeleyip Saçlarımı yolarım bende kadin doguma çoook gittim özel devlet birsuru doktor gezdim kimi doğum kontrol verdi kullanmadım kimi evlenince geçer dedi geçmedi:) kimi ağrı kesici verdi bi majezikin baya etkisi oluyor ama hala aynıyım içmesem yumurtalıklar tertemiz hiçbişey yok dediler bende psikiyatriye gitmeyi düşünüyorum artık çözüm bulamayınca
Bende çocukluktan beri takıntı hastalığı var annem rahat bırakmıyor vallaPsikiyatrik bir durum olduğunu hiç sanmıyorum açıkçası, benim de bayağı sancılı geçerdi adetlerim, annemin de hep öyleymiş, majezik kas gevşetici olduğu için bana da iyi gelirdi, en son Ekim ayında başka sebeplerden laparoskopi ve histeroskopi olmuştum, ondan sonraki iki adetimde hemen hemen hiç sancım olmadı, ilaç bile almadım, ya onun faydası ya da yaş ile birlikte azaldı bilemiyorum.
Üşütmenin farkı oluyo muydu sizde ben pek sanmıyorum yazında aynıyım çünküPsikiyatrik bir durum olduğunu hiç sanmıyorum açıkçası, benim de bayağı sancılı geçerdi adetlerim, annemin de hep öyleymiş, majezik kas gevşetici olduğu için bana da iyi gelirdi, en son Ekim ayında başka sebeplerden laparoskopi ve histeroskopi olmuştum, ondan sonraki iki adetimde hemen hemen hiç sancım olmadı, ilaç bile almadım, ya onun faydası ya da yaş ile birlikte azaldı bilemiyorum.
Biraz oluyordu açıkçası, yaxın da çok klimalı ortamda kalmak pek iyi gelmiyordu.Üşütmenin farkı oluyo muydu sizde ben pek sanmıyorum yazında aynıyım çünkü
Tabi, değerleriniz iyi gördüğüm kadarıyla maşallah, sadece folik asit ve demir için takviye verir belki doktordombili_xl sanırım sonuçlardan anlıyorsunuz sunada bi bakarmısınız gebelik için yaptrmistim :)
Cok saolun :) Onlar düşük muTabi, değerleriniz iyi gördüğüm kadarıyla maşallah, sadece folik asit ve demir için takviye verir belki doktor
Masallah turp gibisinizdombili_xl sanırım sonuçlardan anlıyorsunuz sunada bi bakarmısınız gebelik için yaptrmistim :)
Yoo onlar da olması gereken aralıkta ama biraz daha yükselmesini isterse doktor verir zaten, diğer tsh, B12 vs. tam istedikleri gibi doktorlarınCok saolun :) Onlar düşük mu
Masallah turp gibisiniz
Ben çok ağrılı olunca takiyodum acaba biseymi var die ultrasonda temiz cikti inşallah farkedilmeyen bisey yokturYoo onlar da olması gereken aralıkta ama biraz daha yükselmesini isterse doktor verir zaten, diğer tsh, B12 vs. tam istedikleri gibi doktorların
Amiin canım çok teşekkür ederimAy ne güzel maşallah allah bu duygulardan kimseyi eksik etmesin sizde sağlıcakla kavuşun minnaginiza
Olur mu canım sen tekrarla testi 2 3 gün daha. Kaçırabiirsin yoksa 3 gün daha koyulaşma olmazsa burakırsın9.günüm canim bugün yapamam valla yorgunum anca yarın ve pazar olur heraldebakalım yarın yapayim bida silik çıkarsa daha koyu çıkmaz heralde
Sen sakın bırakma test yapmayı kaçırmadın kesinlikleBi taraftan üzülmüyorum değerlendirdim diye yarın belli olacak
Benim arkadaş evlendi 2 hafta sonra hamielyim hiç beklemiyodum dedi ilk gece kalmışAdam ceketini atsa hamile kalıyor derler ya, onun gibi olmuş
Benim anneminde 40 45 yıl öncesi yani kaç dr gitmişkler 7 yıl olmamış ilaç falan kullanmış dr bırakın para harcamayı olmicak isterseniz evlat edinin demiş. Bırakmışlar para biriktirmeye başlamışlar olmuş peşpeşe önce 2 kız 2sini kaybetmiş yine dr lar olumsuz konuşmuş. Sonra hemen peşine 3 kız biz olduk. Ben 6 yaşındaykende ikiz kardeşlerim oldu :)))) herşey nasip kısmetDoğru gerçekten benim annemle babama doktor ikinizim birbirinden çocuğu olmaz demiş doktor o zamanlarda çok mebla vermişled hatta tedavi için ama yok demiş doktor annem o ay abime sonrada bana hamile kalmış 4 aylık olunca gidip baktırmış inanmış kadıncağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?