Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
N Nasip işte herşey

Maria26 gebeliginde yumurtladigin tarafta mı başlamıştı kramplar hatırlıyor musun canım? Soruma kimseden cevap alamadım
Ben şimdi gördüm msj canım. Ben hep anlıyorum yumurtladığım tarafı.
Gebe değilim daha da. Dün yumurtlama oldu mesela kesinlkle anladım sol tataf aşırı ağrıdı. Gece de iğne batmaları oldu 1 dk sancı girdi. Geçen gitmiştim dr a o da sol da demişti yumurtan zaten. Ben 1 ay sol 1 ay sağdan yumurtluyorum

@dombili_xl sanırım sonuçlardan anlıyorsunuz sunada bi bakarmısınız gebelik için yaptrmistim :)
Değerleriniz çok güzel maşallah B12 için bir takviye kullanipta mı böyle oldu yoksa zaten takviyesiz mi boyle?
Benim alt sınırdan daha düşük güya ilaç kullanıyorum şuan bilmiyorum çok artacağını sanmiyorum

Hiç kullanmadım vitamin vs hatta bi ara düşüktü kendisinden yukselmis

Masallah barekAllah nekdr uğurlu bi topik olmuş.yazilanlarin hepsini okuyamasamda cogunu okudum da coğu arkadas hamile masallah dahada artsin icinde bende olayim göbişlerimiz dolsun isteyen ve hakeden herkese saglikli sihatli evlatlar nasip etsn insaAllah hamile arkadaslarada saglikli kolay bir gebelik ve yavrularina sagsalim kavusmalarini diliyorum

Doktorlar tıp bilgilerine göre kesin konuşuyolar aslında hepsi takdiri ilahi baksana anneciğin 5 tane dile kolay maşallah

Ben de ağrıdan ayılıp bayılırdım, şimdi şükür iyi geçiyor. Hafif ağrı oluyor.

Canım inan bende andın gibiydim her ay gece acile gider iğne vurulur anca kendime gelirdim en sin artık iş yerinde resmen rezil oldum ağlamaktan helak oldum eşim kadın doğuma götürdü doktor dedi hiçbişe yok ağrı eşiğin çok düşük dedi kadın doğum hapı verdi daha öne vermişlerdi kullanmamıştım eşimde karsiydi ama ögun dedi eşim iki ay kullan olmadı bırakırsın dedi böyle olmaz dedi doktorda zaten iki üç ay kullansan yeter dedi yaz verdi sadece iki ay kullandım ve inanılmaz etkisini gördüm ilk zamanlar yine ağrı oluyor ama dayanacak kadar ben ağrı kesici ictim zaman kesişirim inat ettim içmedim iki üç ay öyle geçti geçen ay ağla ağla yine ağrı kesici içmedim arkadaşım papatya çayı iç iyi gelir dedi ictim yarim saat geçmeden hiç birseyim kalmadı bu ay adet olamadan bir gün önce ictim inanır mısın sanki adet olmadım o derece gerçekten kadın doğum hapı çok iyi geldi bana

Olur mu canım sen tekrarla testi 2 3 gün daha. Kaçırabiirsin yoksa 3 gün daha koyulaşma olmazsa burakırsın

Hahah mutluyum bugün gece sağ kasıkta çok ağrım oldu hala devam ediyor ve akıntim var elleyince anlıyorum ama seffaf ve uzayandan akşam olsada eve gidip test yapsam çatlamaya hazır demektir dimi

Durmak yok yola devam yok bırakmicam ağrılar arttı geliyorum diyor

Benim hep sağ taraf ağrıyor sol hiç ağrımıyor soldan yumurtlamıyormuyum acaba ya anlamadım valla

Ben 20 gün düzenli kullandım bidaha hiç kullanmadım doğum kontrol hapını onunda faydası olmadı soğan suyu yaptım denemediğim ot kalmadı olmuyo . Tek ağrı çeksem dayanicam bayılmazlar kusmalar beni mahvediyo

Kuzmm sen neden laporoskopi oldnn vee histeroskopi ne demek aynı anda mı oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…