- 26 Şubat 2019
- 3.370
- 3.401
- 133
Nasip işte herşeyDoğru gerçekten benim annemle babama doktor ikinizim birbirinden çocuğu olmaz demiş doktor o zamanlarda çok mebla vermişled hatta tedavi için ama yok demiş doktor annem o ay abime sonrada bana hamile kalmış 4 aylık olunca gidip baktırmış inanmış kadıncağız
Ben şimdi gördüm msj canım. Ben hep anlıyorum yumurtladığım tarafı.Maria26 gebeliginde yumurtladigin tarafta mı başlamıştı kramplar hatırlıyor musun canım? Soruma kimseden cevap alamadım
Değerleriniz çok güzel maşallah@dombili_xl sanırım sonuçlardan anlıyorsunuz sunada bi bakarmısınız gebelik için yaptrmistim :)
Bilmiyorım tatlım göbek deliğimin altında koca bir yara var sanki
İnşallah bat a 9 gün var bişey hissetmiyorum şuanlık ☺
Adet döneminde de yumurta çatlarmiki acaba
Hiç kullanmadım vitamin vs hatta bi ara düşüktü kendisinden yukselmisDeğerleriniz çok güzel maşallahB12 için bir takviye kullanipta mı böyle oldu yoksa zaten takviyesiz mi boyle?
Benim alt sınırdan daha düşük güya ilaç kullanıyorum şuan bilmiyorum çok artacağını sanmiyorum
Ay inşallah ya çok sevinirimBazıları hissetmeden de kaliyo canım insallah olsunda sonra hissedersin
Doktorlar tıp bilgilerine göre kesin konuşuyolar aslında hepsi takdiri ilahi baksana anneciğin 5 tane dile kolay maşallahBenim anneminde 40 45 yıl öncesi yani kaç dr gitmişkler 7 yıl olmamış ilaç falan kullanmış dr bırakın para harcamayı olmicak isterseniz evlat edinin demiş. Bırakmışlar para biriktirmeye başlamışlar olmuş peşpeşe önce 2 kız 2sini kaybetmiş yine dr lar olumsuz konuşmuş. Sonra hemen peşine 3 kız biz olduk. Ben 6 yaşındaykende ikiz kardeşlerim oldu :)))) herşey nasip kısmetannem para birktirip 1 tane evlat edinicektik belki de der hep. Ama o 2 kaybettiği kız olunca demekki çocuğum oluyo demiş umutlanmışlar 5 tane peşpeşe olmuşuz maşallah biraz abartmışlar
Ben de ağrıdan ayılıp bayılırdım, şimdi şükür iyi geçiyor. Hafif ağrı oluyor.Benim âdetlerim de duzenli ama aşırı ağrılı geçer bayılıp kusarım tansiyon baya düşer bütün vücudum ağrır çok kötü olurum öyle böyle değil inlerim istemsizce sağı solu tekmeleyip Saçlarımı yolarım bende kadin doguma çoook gittim özel devlet birsuru doktor gezdim kimi doğum kontrol verdi kullanmadım kimi evlenince geçer dedi geçmedi:) kimi ağrı kesici verdi bi majezikin baya etkisi oluyor ama hala aynıyım içmesem yumurtalıklar tertemiz hiçbişey yok dediler bende psikiyatriye gitmeyi düşünüyorum artık çözüm bulamayınca
Benim âdetlerim de duzenli ama aşırı ağrılı geçer bayılıp kusarım tansiyon baya düşer bütün vücudum ağrır çok kötü olurum öyle böyle değil inlerim istemsizce sağı solu tekmeleyip Saçlarımı yolarım bende kadin doguma çoook gittim özel devlet birsuru doktor gezdim kimi doğum kontrol verdi kullanmadım kimi evlenince geçer dedi geçmedi:) kimi ağrı kesici verdi bi majezikin baya etkisi oluyor ama hala aynıyım içmesem yumurtalıklar tertemiz hiçbişey yok dediler bende psikiyatriye gitmeyi düşünüyorum artık çözüm bulamayınca
Olur mu canım sen tekrarla testi 2 3 gün daha. Kaçırabiirsin yoksa 3 gün daha koyulaşma olmazsa burakırsın
Sen sakın bırakma test yapmayı kaçırmadın kesinlikleben 2 ay yaptım ya uzman oldum sanki
Yok bence senin 2 3 gün içinde başlayacak koyulaşma. Zaten pik olduğu zaman göreceksin sıvı alımına dikkat etmesen bile öyle bi çıkacakki anında kopkoyu olacak teste devam ❣
Ben şimdi gördüm msj canım. Ben hep anlıyorum yumurtladığım tarafı.
Gebe değilim daha da. Dün yumurtlama oldu mesela kesinlkle anladım sol tataf aşırı ağrıdı. Gece de iğne batmaları oldu 1 dk sancı girdi. Geçen gitmiştim dr a o da sol da demişti yumurtan zaten. Ben 1 ay sol 1 ay sağdan yumurtluyorum
Olabiliyomuş canm. Ama o ay zaten gebelik şansı olmuyo malum adetken ilişki olmadığı için.
Ben 20 gün düzenli kullandım bidaha hiç kullanmadım doğum kontrol hapını onunda faydası olmadı soğan suyu yaptım denemediğim ot kalmadı olmuyo . Tek ağrı çeksem dayanicam bayılmazlar kusmalar beni mahvediyoCanım inan bende andın gibiydim her ay gece acile gider iğne vurulur anca kendime gelirdim en sin artık iş yerinde resmen rezil oldum ağlamaktan helak oldum eşim kadın doğuma götürdü doktor dedi hiçbişe yok ağrı eşiğin çok düşük dedi kadın doğum hapı verdi daha öne vermişlerdi kullanmamıştım eşimde karsiydi ama ögun dedi eşim iki ay kullan olmadı bırakırsın dedi böyle olmaz dedi doktorda zaten iki üç ay kullansan yeter dedi yaz verdi sadece iki ay kullandım ve inanılmaz etkisini gördüm ilk zamanlar yine ağrı oluyor ama dayanacak kadar ben ağrı kesici ictim zaman kesişirim inat ettim içmedim iki üç ay öyle geçti geçen ay ağla ağla yine ağrı kesici içmedim arkadaşım papatya çayı iç iyi gelir dedi ictim yarim saat geçmeden hiç birseyim kalmadı bu ay adet olamadan bir gün önce ictim inanır mısın sanki adet olmadım o derece gerçekten kadın doğum hapı çok iyi geldi bana
Ne kullandinizkiBen de ağrıdan ayılıp bayılırdım, şimdi şükür iyi geçiyor. Hafif ağrı oluyor.
Kuzmm sen neden laporoskopi oldnn vee histeroskopi ne demek aynı anda mı oluyorPsikiyatrik bir durum olduğunu hiç sanmıyorum açıkçası, benim de bayağı sancılı geçerdi adetlerim, annemin de hep öyleymiş, majezik kas gevşetici olduğu için bana da iyi gelirdi, en son Ekim ayında başka sebeplerden laparoskopi ve histeroskopi olmuştum, ondan sonraki iki adetimde hemen hemen hiç sancım olmadı, ilaç bile almadım, ya onun faydası ya da yaş ile birlikte azaldı bilemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?