Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar benmm nickmi değişmek istyorm 2 yıldrr aynı nick ki kullanıyormm banaaabi nickk Tasarlyalım mı :) Vuslatlar zor olur yaaa belkide ondann gelmiyordur buda bi totem

Maria26 14. Günümde iğne oldum sağda 1 solda 2 yumurta vardı. Simdi bat a 6 gün kaldı. Son iki gündür sağ kasık ve belim ağrıyordu. Dün geceden beri sola geçti ağrılar. Üç gündür mide yanması da yaşıyorum. Beyaz sulu akintida var. Acaba tuttular mi diye düşündüm ? Bi umut işte

Aynen o kötü oluyor hayırlısı çocuk doğurunca geçer diyorlar bakalım gececekmi

Kuzmm sen neden laporoskopi oldnn vee histeroskopi ne demek aynı anda mı oluyor
Evet canım aynı anda oldum Ekim ayında, histeroskopi kamera ile rahme bakılması aslında, rahimde şekil bozukluğu çıktığı için hsg sonucunda olmuştum, laparoskopi de bir tüpte genişleme olduğu için yapmak istediler, tüpü tamir ettik dediler sonra, kistleri vs. temizlemişler.

Bu sabah yapacaktim ilk idrar ile gebelik testi ama esim erkenden yapma, onceki aylar da erkenden basladin hergun yaptin moralin bozuldu dedi. Ben de yapmadim

Geçmiş olsunn tekrardan kuzm valla bende düşüklerden sonraa gittim hsg cekildm iki tüpümde tıkanmş açtıkar birini zorlaa halada yok kuzmmm Dua et banada

Canım hiç belirtilere kapılma .. bende çok kez belirtilere kulak astım sonu fos çıktı. Anca belirti olursa 2 3 kala olabilir bende mesela.
İnşallah senin vardır ama canım kulak asmadan kendini dinlemeden beklemeye devam et

Bugün elledigimde şeffaf uzayan akinti vardı kasık ağrım var ama test böyle normal mi ?

Eklentiler

• 20190316_174649.webp
    58,1 KB · Görüntüleme: 41
Haha eşimde hep der bu kaza yapanlar nasıl hep o güne denk getiriyorlar biz okdr yapıyoruz olmuyor :) hadi kuzum beline kuvvet insallah tutar bebişin

Canım kafan rahat, stresin olmuyor. Benim ilk gebelikte kazaen olmuştu. Hatta adetim 8 gün gecikene kadar test bile yapmadım o kadar kazaydı :) şimdi istiyorsun ve stres yapıyorsun hepsi ondan. Bıraktık ovulasyon testini ben artık. Daha çok stres yaptı bende :)

O akıntı bende 2 3 gün sürüyor canım. Normaldir daha var yumurtlamaya. Belki seninki bir anda koyulaşır ama koyulaşacak yani merak etme

Akıntı yumurta olgunlaştığında oluyor dimi catladiginda bitiyor galiba öyle okumuştum bu habere sevindim valla ben yarın degerlendiriyim sonrasını teste göre haraket ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…