- 11 Aralık 2018
- 1.381
- 1.803
- 133
Aminn ecmain balımmI değişik galiba canm bilemedim. Sonu güzel olsun da bu ağrılar geçer kuzum. Rabbim bidaha regl görmememizi pozitif gebelik testleri görmemizi nasip etsin insAllah. Aminnn
Ben 20 gün düzenli kullandım bidaha hiç kullanmadım doğum kontrol hapını onunda faydası olmadı soğan suyu yaptım denemediğim ot kalmadı olmuyo . Tek ağrı çeksem dayanicam bayılmazlar kusmalar beni mahvediyo
Evet canım aynı anda oldum Ekim ayında, histeroskopi kamera ile rahme bakılması aslında, rahimde şekil bozukluğu çıktığı için hsg sonucunda olmuştum, laparoskopi de bir tüpte genişleme olduğu için yapmak istediler, tüpü tamir ettik dediler sonra, kistleri vs. temizlemişler.Kuzmm sen neden laporoskopi oldnn vee histeroskopi ne demek aynı anda mı oluyor
Geçmiş olsunn tekrardan kuzm valla bende düşüklerden sonraa gittim hsg cekildm iki tüpümde tıkanmş açtıkar birini zorlaa halada yok kuzmmm Dua et banadaEvet canım aynı anda oldum Ekim ayında, histeroskopi kamera ile rahme bakılması aslında, rahimde şekil bozukluğu çıktığı için hsg sonucunda olmuştum, laparoskopi de bir tüpte genişleme olduğu için yapmak istediler, tüpü tamir ettik dediler sonra, kistleri vs. temizlemişler.
Canım hiç belirtilere kapılma .. bende çok kez belirtilere kulak astım sonu fos çıktı. Anca belirti olursa 2 3 kala olabilir bende mesela.Maria26 14. Günümde iğne oldum sağda 1 solda 2 yumurta vardı. Simdi bat a 6 gün kaldı. Son iki gündür sağ kasık ve belim ağrıyordu. Dün geceden beri sola geçti ağrılar. Üç gündür mide yanması da yaşıyorum. Beyaz sulu akintida var. Acaba tuttular mi diye düşündüm ? Bi umut işte
Bilmiyorum ki canım bence yumurtluyorsundur ya belki tek taraf hissediyorsundur.Benim hep sağ taraf ağrıyor sol hiç ağrımıyor soldan yumurtlamıyormuyum acaba ya anlamadım valla
Devam devam sakın bırakma testleriDurmak yok yola devam yok bırakmicam ağrılar arttı geliyorum diyor
Tabi canım. Yeter ki Allah ol desinDoktorlar tıp bilgilerine göre kesin konuşuyolar aslında hepsi takdiri ilahi baksana anneciğin 5 tane dile kolay maşallah
Devam devam sakın bırakma testleri
O akıntı bende 2 3 gün sürüyor canım. Normaldir daha var yumurtlamaya. Belki seninki bir anda koyulaşır ama koyulaşacak yani merak etmeBugün elledigimde şeffaf uzayan akinti vardı kasık ağrım var ama test böyle normal mi ?
Benim ağrılarım başlar akıntı başlar 3 gün sürer sonunda çatlarAttim dahada silik cıktıama ağrı gece başladı gala devam ediyor alıntıda bugün oldu
Haha eşimde hep der bu kaza yapanlar nasıl hep o güne denk getiriyorlar biz okdr yapıyoruz olmuyor :) hadi kuzum beline kuvvet insallah tutar bebişin
O akıntı bende 2 3 gün sürüyor canım. Normaldir daha var yumurtlamaya. Belki seninki bir anda koyulaşır ama koyulaşacak yani merak etme
Allah razı olsun iyi bari bende çatladı sandim ozaman daha yeni başlıyoruzBenim ağrılarım başlar akıntı başlar 3 gün sürer sonunda çatlarherkes de farklıdır bu ama kimi 3 gün kimi 5 gün sürer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?