Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hahah mutluyum bugün gece sağ kasıkta çok ağrım oldu hala devam ediyor ve akıntim var elleyince anlıyorum ama seffaf ve uzayandan akşam olsada eve gidip test yapsam çatlamaya hazır demektir dimi
Ben test attım ya hatırlıyomusun 2.çizgi 1.den daha da koyuydu. Heh seninde öyle çıktığında kopkoyu çıktığında 24-36 saat içinde yumurta çatlayacak anlamına geliyor.

Ben ilk defa aldım canim bu ay ben erken başladım testlere yaptım.ilk gün çok güzeldi test sans heralde sonra tertemiz oldu evet öyle se stres oluyorum. Böylede en azından catladigi günü bilirsem acaba öncemi çatlamıştı sonramı çatlamıştı kuşkusu kalkar gibi bakalım

Haydi inşallah cnm, burada hamile haberler alıyor almak umutlandırıyor beni. Yoksa sezen aksu’dan Anneme küstüm tüm dünya bana küstü modundayım :)

Zaten yoğun bir hayatım varda işte insanın kafası hep orada oluyor bakalım hayırlısı ya
Klişe ama ne zaman biraz aklından atınca insan daha doğrusu rahatlama olunca kafada. Aman olursa olur olmazsa 3 ay 6 ay içinde olursa olur vs gibi rahat düşününce oluyor sabredip bekleyeveğiz bizde

kızlar akıntı çok geliyor ve kasiklarimda şiddetli ağrı oluyor ikisinde de. tek sefer yum. günü iliskiye girdik. sizce belirti olabilir mi? 6 gün oldu bu arada. çok da erken sanki bilemedim.

Haydi inşallah cnm, burada hamile haberler alıyor almak umutlandırıyor beni. Yoksa sezen aksu’dan Anneme küstüm tüm dünya bana küstü modundayım :)

Bende seviniyorum ve artık bende istiyorum çift çizgi test atmayı inşallah bizede nasip olur küsme küsme enerjili olup kocislerden alacaklarımızı alalım

Off ya benimde modum dustu kizlar ya.esi vrikoselden ameliyat olup hamile kalan bisuru arkadas var.kiskanmak degil asla Allah sagsalim kavustursun bebeklerine ama bende istiyorum artik.8 ay oldu ameliyat olali hala tik yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…