- 25 Şubat 2019
- 636
- 1.636
- 113
- 27
Ben sürekli kendimi dinler buluyorum buda iyi değil aslındaTabi canım. Yeter ki Allah ol desinyeterki sabredip bekleyelim.
Ben test attım ya hatırlıyomusun 2.çizgi 1.den daha da koyuydu. Heh seninde öyle çıktığında kopkoyu çıktığında 24-36 saat içinde yumurta çatlayacak anlamına geliyor.Hahah mutluyum bugün gece sağ kasıkta çok ağrım oldu hala devam ediyor ve akıntim var elleyince anlıyorum ama seffaf ve uzayandan akşam olsada eve gidip test yapsam çatlamaya hazır demektir dimi
Canım kafan rahat, stresin olmuyor. Benim ilk gebelikte kazaen olmuştu. Hatta adetim 8 gün gecikene kadar test bile yapmadım o kadar kazaydı :) şimdi istiyorsun ve stres yapıyorsun hepsi ondan. Bıraktık ovulasyon testini ben artık. Daha çok stres yaptı bende :)
Haydi inşallah cnm, burada hamile haberler alıyor almak umutlandırıyor beni. Yoksa sezen aksu’dan Anneme küstüm tüm dünya bana küstü modundayım :)Ben ilk defa aldım canim bu ay ben erken başladım testlere yaptım.ilk gün çok güzeldi test sans heralde sonra tertemiz olduevet öyle se stres oluyorum. Böylede en azından catladigi günü bilirsem acaba öncemi çatlamıştı sonramı çatlamıştı kuşkusu kalkar gibi bakalım
Başka uğraş bul kendine canım. Yürüyüş yap iyi gelir.Ben sürekli kendimi dinler buluyorum buda iyi değil aslında
Doğrudur teste başladın mı
Zaten yoğun bir hayatım varda işte insanın kafası hep orada oluyorBaşka uğraş bul kendine canım. Yürüyüş yap iyi gelir.
Toplu hamile kalalım ya bıcırıklarımızaBizde seviniriz inan
Klişe ama ne zaman biraz aklından atınca insan daha doğrusu rahatlama olunca kafada. Aman olursa olur olmazsa 3 ay 6 ay içinde olursa olur vs gibi rahat düşününce oluyorZaten yoğun bir hayatım varda işte insanın kafası hep orada oluyorbakalım hayırlısı ya
Kızlar ben geldimçok şükür bat im artık belli 14 Nisan H E ❤beni de listeye ekler misin bu ay bomba gibi geliyorum ovulasyon larla gebelik testleriyle
Haydi inşallah cnm, burada hamile haberler alıyor almak umutlandırıyor beni. Yoksa sezen aksu’dan Anneme küstüm tüm dünya bana küstü modundayım :)
Ben test attım ya hatırlıyomusun 2.çizgi 1.den daha da koyuydu. Heh seninde öyle çıktığında kopkoyu çıktığında 24-36 saat içinde yumurta çatlayacak anlamına geliyor.
Başladım 4. günümde canm ama ya benim hormonlar değişik ya testler bana değişik bilmiyorum
Ahahaha alemsinBende seviniyorum ve artık bende istiyorum çift çizgi test atmayı inşallah bizede nasip olur küsme küsme enerjili olup kocislerden alacaklarımızı alalım
Ahahaha alemsin
Hiçbir şey kullanmadım, şekeri kestim :) Şekeri derken şeker içeren her şeyi, makarna, patates vs de dahil.. Sonra reglim düzeldi ve ağrılarım minimuma indi.Ne kullandinizki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?