İlahiBen bu gece alcam sabah alcam sonra teste göre allah'tan adam isteklide ugrastirmiyor beni
Canım senin profilde anneler kulübü yazıyor ya o ne oluyor merak ettim :)kizlarrr napionz bakem ben sersem gibiyim
Amin inşallah cümlemizinki kabul olsunİlahi
Dualarımız kabul olur inşallah ❤
İnşallah canım yaEheh bende dedim bomba gibi geliyorum diye inşallah erkenden patlamayız
Konukoğlu esra hanım var canmKızlar gaziantepte doktor önerebilir misiniz? Yabancıyım buraya sadece bir iki kere defa life a gitmiştim manolya diye birine o da tesadufen
Ya zaten ben yeni evliyim daha çok taze eş dost baskısı birazda bende çok istiyorum eşimde ama olmayınca bi içimiz burkuluyorKlişe ama ne zaman biraz aklından atınca insan daha doğrusu rahatlama olunca kafada. Aman olursa olur olmazsa 3 ay 6 ay içinde olursa olur vs gibi rahat düşününce oluyorsabredip bekleyeveğiz bizde
Canım teşekkür ederim.ucretleri nasıl acaba?bir de ben karataş tarafındayım konukoğlu uzak miKonukoğlu esra hanım var canm
Uzak değil canım hatem hastanesi Yılmaz Genco da iyi diye duydum aklında bulunsun ücret tam bilmiyorum ma 80 var galibaCanım teşekkür ederim.ucretleri nasıl acaba?bir de ben karataş tarafındayım konukoğlu uzak mi
Canım ne kadarlık evlisin :)Ya zaten ben yeni evliyim daha çok taze eş dost baskısı birazda bende çok istiyorum eşimde ama olmayınca bi içimiz burkuluyor ☺ Sabrediyoruz mükafatını görürüz inşallah
oooo
Aynı saatlerde yapmaya çalış canım daha yeni yapıyorsun koyulaşır merak etme3 gün oldu git gide silindi bu daha kuyulasirmi ben anlamadım
Benimde 6 günüm var. Bugün başladı hassasiyet. Senin başka belirtin var mı? Mide yanması ve arada hafif kaşık bel ağrısı yaşıyorumBata son 6 ya da 9..goguslerim taş gibi..ödem ve şişlik ...
Midem kötü son bir haftadırBenimde 6 günüm var. Bugün başladı hassasiyet. Senin başka belirtin var mı? Mide yanması ve arada hafif kaşık bel ağrısı yaşıyorum
Hamile olmadan önceki son ay adet gününden önce karın ağrım oldu,ve o adetim beş gün gecikti.Ben okuduklarimdan etkilenmistim.O ağrı gebelik belirtisi de olabilir şeklinde diye.Sonraki ay adetten üç gün önce test yapıp öğrenmiştim.Karin ağrım oldu mu hatırlamıyorum ama kasıklarda elektriklenme gibi değişik bir batma yaşadım.Benim için asıl fark bu oldu.Acaba normal adet sancısı çekip sonra hamile olduğunu öğrenen var mı yoksa karın ağrısı oldu mu direk kırmızılar mı geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?