Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bugün adetten itibaren 10.günüm uygulamaya baktım ovulasyonun 1. Günü gösteriyor :)) ovulasyon testlerine de başladım hayırlısı inşallah ama koyu çıkmadı bide niyeyse çizginin tam önünde değilde biraz yanında cıktı silik ( o kadar silik de değil normal aslında) cizgim

Kızlar gaziantepte doktor önerebilir misiniz? Yabancıyım buraya sadece bir iki kere defa life a gitmiştim manolya diye birine o da tesadufen

Klişe ama ne zaman biraz aklından atınca insan daha doğrusu rahatlama olunca kafada. Aman olursa olur olmazsa 3 ay 6 ay içinde olursa olur vs gibi rahat düşününce oluyor sabredip bekleyeveğiz bizde
Ya zaten ben yeni evliyim daha çok taze eş dost baskısı birazda bende çok istiyorum eşimde ama olmayınca bi içimiz burkuluyor Sabrediyoruz mükafatını görürüz inşallah

Canım teşekkür ederim.ucretleri nasıl acaba?bir de ben karataş tarafındayım konukoğlu uzak mi
Uzak değil canım hatem hastanesi Yılmaz Genco da iyi diye duydum aklında bulunsun ücret tam bilmiyorum ma 80 var galiba

Benimde 6 günüm var. Bugün başladı hassasiyet. Senin başka belirtin var mı? Mide yanması ve arada hafif kaşık bel ağrısı yaşıyorum
Midem kötü son bir haftadır
Soda içip duruyorum
Kasık ve bel ağrısı da var
Korunmasız ilk ayimizdi umutlanmwk istemiyorum çok ama bir yanım da çok istediğim için hamileliği ,hamilesin diyor...
Böyle karışık bir psikolojideyim iste

Acaba normal adet sancısı çekip sonra hamile olduğunu öğrenen var mı yoksa karın ağrısı oldu mu direk kırmızılar mı geliyor
Hamile olmadan önceki son ay adet gününden önce karın ağrım oldu,ve o adetim beş gün gecikti.Ben okuduklarimdan etkilenmistim.O ağrı gebelik belirtisi de olabilir şeklinde diye.Sonraki ay adetten üç gün önce test yapıp öğrenmiştim.Karin ağrım oldu mu hatırlamıyorum ama kasıklarda elektriklenme gibi değişik bir batma yaşadım.Benim için asıl fark bu oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…