- 27 Şubat 2019
- 2.670
- 2.142
- 63
İşte bende de farklı bişey olsa sancının bende gebelik dicem ama aynı adet sancısı gibiHamile olmadan önceki son ay adet gününden önce karın ağrım oldu,ve o adetim beş gün gecikti.Ben okuduklarimdan etkilenmistim.O ağrı gebelik belirtisi de olabilir şeklinde diye.Sonraki ay adetten üç gün önce test yapıp öğrenmiştim.Karin ağrım oldu mu hatırlamıyorum ama kasıklarda elektriklenme gibi değişik bir batma yaşadım.Benim için asıl fark bu oldu.
Yumurtlamanın üzerinden gecen zamana göre mi hesaplıyon canımBata 9 var benim ne zaman test yapmaliyim ya bekleyemiyorum
Ayin 14unde yumurtlamam oldu canim. Pepap oyle diyorYumurtlamanın üzerinden gecen zamana göre mi hesaplıyon canım
Daha çok varmış kız seninkiAyin 14unde yumurtlamam oldu canim. Pepap oyle diyor
DemeeDaha çok varmış kız seninki
Demeevalla ne bilem gecen ay dedim ahanda hamileyim tum belirtiler var hatta adet oldum dedim yok bu yerlesme felan filan velhasil oldu yine bu ay. Hayirlisi.diyelim
Aynen oyle. Bu ay hic dusunmedim felan diyen insanlar anlamiyoeum ben nasil yapiyolarİnsan kendini kaptırıyor işte da malesef
Eğer çalışan bayansan düşünmeye fırsatın olmaz ama ev hanımıysan hiççç insanın aklından çıkmıyor malesefAynen oyle. Bu ay hic dusunmedim felan diyen insanlar anlamiyoeum ben nasil yapiyolar
Senelerce calistim ama evlenince malesef olmuyor bos durmayada aliskin olmadigimdan sardim buralaraEğer çalışan bayansan düşünmeye fırsatın olmaz ama ev hanımıysan hiççç insanın aklından çıkmıyor malesef
Seninle aynı zamanlarda Aynı şeyleri yaşıyoruz sanırım. Benim normalde yumurtlamadan bir gün sonra göğüs sızım başlar adete bir hafta kala geçerdi. Bu ay Tam tersi oldu. Adete yakın başladı göğüsler. Insallah güzel haberler alırız benim 10. Ayım :/Midem kötü son bir haftadır
Soda içip duruyorum
Kasık ve bel ağrısı da var
Korunmasız ilk ayimizdi umutlanmwk istemiyorum çok ama bir yanım da çok istediğim için hamileliği ,hamilesin diyor...
Böyle karışık bir psikolojideyim iste
Aynı benim gibi vallaSenelerce calistim ama evlenince malesef olmuyor bos durmayada aliskin olmadigimdan sardim buralara
Erken testler 6 gün önce sonuç veriyor bildiğim kadarıylaBata 9 var benim ne zaman test yapmaliyim ya bekleyemiyorum
İnşallah alırız güzel haber dediğiniz gibiSeninle aynı zamanlarda Aynı şeyleri yaşıyoruz sanırım. Benim normalde yumurtlamadan bir gün sonra göğüs sızım başlar adete bir hafta kala geçerdi. Bu ay Tam tersi oldu. Adete yakın başladı göğüsler. Insallah güzel haberler alırız benim 10. Ayım :/
Bende erken gebelik testi yaptım yumurtlamanın 10 uncu günü çıkmadıErken testler 6 gün önce sonuç veriyor bildiğim kadarıyla
Ama bir iki gün daha bekleyin bence :)
Allah yardimcimiz olsun ne diyelim .Aynı benim gibi valla
Yok canım ya 90 kiloyla bile hamile kalan oluyorAllah yardimcimiz olsun ne diyelim .bide kilo aldim evde oturunca eminim o da engel oluyodur
Mahrumiyet bolgesinde yasiyoruz erken gebelik testi de yok buralsrdaErken testler 6 gün önce sonuç veriyor bildiğim kadarıyla
Ama bir iki gün daha bekleyin bence :)
Ne bilim yumurtaliklari etkiliyor felan diyorlarYok canım ya 90 kiloyla bile hamile kalan oluyor
Ona bakarsan bende çok zayıfım o zaman benimde ondan dolayı mı olmuyorNe bilim yumurtaliklari etkiliyor felan diyorlarama hep duzenli adetim yumurtlamamida az bi lekeyle anliyorum hep duzenli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?