- 13 Mart 2019
- 16.326
- 64.166
- 598
Oo yarın büyük gün sanırım çoğumuz yarını bekliyoruz inşallah hep beraber güzel haberlerle doldururuz burayıTamam yarına inşallah yapıcam kızlar
Bende yarın hazır çıkcam direk kan mı versem de acabalarla yaşamasam bence yap canım bişey olmaz önden öğrenmekte iyidir bazen bence tedbir alır insan
Guzel haberlerini bekliyoruz canimyaz mutlaka
Geçen ay gündüz test yaptım akşam adet oldum ayy çok kötü bi durum öyle de beklemekte iyidir aslında bazenKan verebiliyorsan ver canım
Oo yarın büyük gün sanırım çoğumuz yarını bekliyoruz inşallah hep beraber güzel haberlerle doldururuz burayı
Geçen ay gündüz test yaptım akşam adet oldum ayy çok kötü bi durum öyle de beklemekte iyidir aslında bazen
Aynen ya ne olcak bu halimizAynen öyle bende yaşadım
Sanırım biraz psikolojik.
Kendimiz tutuyoruz :)
Ben de hiç söylemedim hep yaptığımda ama dört gün önce negatif çıkınca adet olcam bu ayda olmadı dedim olursa da süpriz olsun dedim artıkAmiin inşallah hayırlısıyla :) yarın büyük ihtimal öğleden sonra alırım bu sefer eşime söylemeyi düşünmüyorum
Bende grip olmuştum iki gündür falan atlatmışm bende adet olcakmışım gibi gece karnıma ağrılar girdi kasıklarım ağırıyor göğüslerim zaten çok şiddetli ağırıyor hepPeki belirti yaşayanınız varmı ? Bende hiç yok :) bi grip oldum baya ağır geçirdim salı gününden beri daha dün iyi oldum elhamdlillah :) bide bu sabah kasıklarım çok ağrıyarak uyandım gaz sancısı gibi
Ben de hiç söylemedim hep yaptığımda ama dört gün önce negatif çıkınca adet olcam bu ayda olmadı dedim olursa da süpriz olsun dedim artık ☺
Benim yarın çıksa da süpriz yapamam akşama ailemin yanına gelmişim çünkü eşimden uzağım aman çıksında bi hafta sonra söylim yeterli olsun yaEğer yarın çıkarsa akşamına direk süpriz hazırlarız kızlar :)
Bende grip olmuştum iki gündür falan atlatmışm bende adet olcakmışım gibi gece karnıma ağrılar girdi kasıklarım ağırıyor göğüslerim zaten çok şiddetli ağırıyor hep
Ben ovuyla takip ettiğim için çatlama olduktan iki gün sonra grip oldum 5 gün falan sen yumurtlamanı biliyorsan anlarsın ne zaman girip olduğunu canımEvet canım aynı zamanda grip olmuştuk. Acaba yerleşme dönemimde mi grip oldukbunu hesaplayabilme imkanımız varmı acaba
Benim yarın çıksa da süpriz yapamam akşama ailemin yanına gelmişim çünkü eşimden uzağım aman çıksında bi hafta sonra söylim yeterli olsun ya ☺☺
Yani kanı versem artık kesin var mı yok mu belli olur zatenSeninki daha bile heyecanlı olur kan falanda verirsin iyice netleşir :) ama yarın bi idrar testi yapalım :) ben kaset testlerden almayı düşünüyorum
Ben ovuyla takip ettiğim için çatlama olduktan iki gün sonra grip oldum 5 gün falan sen yumurtlamanı biliyorsan anlarsın ne zaman girip olduğunu canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?