Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Şu testlerle senin hormonlari barıştırmak lazım kuzu sen yine tam koyu olmasada devam et ilişkiye

Kesinlikle katılıyorum Takmamaya çalışıyorum kuzum ya ilişki için de kendimi şartlandırmıyorum me zaman canımız isterse Olduktan sonra olur zaten diye düşünüyorum artık Ovu testini yapıyorum uygulamaya yüklüyorum, ilişki oldukca not alıyorum sadece

Kızlar merhaba
Bugun maşallah çok iyiyim
Eşimin kuzeniyle ailecek bir sabah kahvaltısına gittik enfess bir gündü Hava da çok güzeldii siz neler yaptınız ??
Canım bizde Ankara ya esimin sınavına gittik geldikde cok şükür regl oldum 2 aydır olmuyordum artık aktif bir şekilde burada olacağım bat günüm belli olmadığında yada ovulasyon felan paylasmadigim zaman çok aktif gibi gözükmüyor dum ama regl bitsin 10. Gün başlayacağım inşallah ovulasyon a sen nasılsın seni düşündüğüm de hep kendimi yerine koyuyorum kalp atışı duymaya ne zaman gidecektin ?

Aynen bakalım biraz kendini rahatlat belki ozaman daha iyi olur hayırlısı bakalım tez zamanda güzel haberlerle gelirsin inşallah

Su içmemeye dikkat et eve gelince hemen yap canım zaten yumurtlama olacağı zaman ne saat fark ediyor ne bişey bende hemen çıkmaya başladı artık sonlara doğru

Çok zor oluyor ama dikkat ediyorum valla yarın iyi olursam zaten salı günü ve sonrası oruc tutucam ozaman daha iyi olur

Kızlar merhaba
Bugun maşallah çok iyiyim
Eşimin kuzeniyle ailecek bir sabah kahvaltısına gittik enfess bir gündü Hava da çok güzeldii siz neler yaptınız ??
Oh keyifli geçirmene sevindim canım ❣
Bizde bebek görmeye gittik akraba ziyareti yaptık kaç gündür oğlan huysuzdu neyin nesiydi anlamadık hasta da değildi belki ayakta hafif atlattı. Ne gece uyudu ne gündüz sabahın köründe ayaktaydık baya yorgun düştük ailece biz bu hafta pertimiz çıktı
Neyse bugün düzeldi ama artık budnan sonra hava hep güzel çok şükür artık gezme planları yaparı bizde bol bol
Yarın başlarız gezmelere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…