Şu testlerle senin hormonlari barıştırmak lazımkuzu sen yine tam koyu olmasada devam et ilişkiye
Ben 21 yaşındayım sende miii
6 ayCanım ne kadarlık evlisin :)
8 ay olduOlur olur inşallah gönlünü ferah tut :) ne kadardır bebek istiyorsunuz
İnşallah tüm isteyenlere nasip etsin rabbimOlur olur inşallah gönlünü ferah tut :) ne kadardır bebek istiyorsunuz
En doğru sonuçlar 12 ile 4 arası veriyormuş canım o saatlerde yapmaya çalış
Su içmemeye dikkat et eve gelince hemen yap canım zaten yumurtlama olacağı zaman ne saat fark ediyor ne bişey bende hemen çıkmaya başladı artık sonlara doğruÇalışıyorum cnm ancak 17.30 da yapabilirim
21 miiiiii? Benim ikiz kız kardeşlerimle aynı yaştaymışsın :) Onları bebekli falan düşününce çok komik geldi şimdi gözüme :)) Birkaç sene daha gez toz derdim eğer bebeğe karar vermiş olmasaydın. 21 bana çok minnak geliyor :)Ben 21 yaşındayım sende miii
Bana da aynen21 miiiiii? Benim ikiz kız kardeşlerimle aynı yaştaymışsın :) Onları bebekli falan düşününce çok komik geldi şimdi gözüme :)) Birkaç sene daha gez toz derdim eğer bebeğe karar vermiş olmasaydın. 21 bana çok minnak geliyor :)
Hafta sonu pek giremiyorum canım .
Canım bizde Ankara ya esimin sınavına gittik geldikde cok şükür regl oldum 2 aydır olmuyordum artık aktif bir şekilde burada olacağım bat günüm belli olmadığında yada ovulasyon felan paylasmadigim zaman çok aktif gibi gözükmüyor dum ama regl bitsin 10. Gün başlayacağım inşallah ovulasyon aKızlar merhaba
Bugun maşallah çok iyiyim
Eşimin kuzeniyle ailecek bir sabah kahvaltısına gittik enfess bir gündüHava da çok güzeldii siz neler yaptınız ??
Bana da aynen
Kesinlikle katılıyorumTakmamaya çalışıyorum kuzum ya ilişki için de kendimi şartlandırmıyorum me zaman canımız isterse Olduktan sonra olur zaten diye düşünüyorum artık Ovu testini yapıyorum uygulamaya yüklüyorum, ilişki oldukca not alıyorum sadece
Bugünkü testimde dahil. Sence nasıl?1 tane daha yapmayı düşünüyorum ama eve gidince, şuan düğündeyim.
Su içmemeye dikkat et eve gelince hemen yap canım zaten yumurtlama olacağı zaman ne saat fark ediyor ne bişey bende hemen çıkmaya başladı artık sonlara doğru
BelkideHafta sonu pek giremiyorum canım .
Hafta içi burlardayım ama sen görmemişsindir :)
Hadi inşallah canımÇok zor oluyor ama dikkat ediyorum valla yarın iyi olursam zaten salı günü ve sonrası oruc tutucam ozaman daha iyi olur
Oh keyifli geçirmene sevindim canım ❣Kızlar merhaba
Bugun maşallah çok iyiyim
Eşimin kuzeniyle ailecek bir sabah kahvaltısına gittik enfess bir gündüHava da çok güzeldii siz neler yaptınız ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?