- 26 Şubat 2019
- 3.370
- 3.401
- 133
Oldu mu hamilelik çıkar hepsinde canım olsun onlardan yapYani kanı versem artık kesin var mı yok mu belli olur zaten
Yani kanı versem artık kesin var mı yok mu belli olur zaten ☺☺
Aynı saatlerde yapmaya çalış canım daha yeni yapıyorsun koyulaşır merak etme
Herkes üstüne görme de lekelenmeden bahsediyor. Benim bu ay az oldu ama kanamam olduğu için hiç ihtimal vermiyorum. Fakat arkadaş da kanama yaşamış
En doğru sonuçlar 12 ile 4 arası veriyormuş canım o saatlerde yapmaya çalışBugunden geçti anca yarına kaldı bida erken başlamıcam yapmaya 10.gununden sonra başlayım bari
Belki fark etmemişsindir canımBende takvime göre yumurtladıktan 6 gün sonra grip olmuşum
Ben bu ay sanki hiç yumurtlama akıntısı yaşamadım acaba yumurtlamadım mı
Yaaa ne güzek sizlerin hamilelik konusmalarıızı okudukça çok seviniyorum inşallah bende bi gün sizin gibi yazarım buraya butun heyecanmı
Kızlar benim bugün yada yarın bat. Test yapmıyorum. Normalde göğüslerim olmaya yakın şişliği hassaslığı giderdi gitmedi. Ama karın ağrım var. Adet sancısı her zaman adet belirtisi mi. Lütfen öyle olmasınnnn
Aminnnnn inşallahhhh bende guatır oldugunu ögrendik dr ko trolunde bu ay 3.5 düştü çok şükür degerim ama daha 2felan olması lazım dedi dr inşallahh en kısa zamanda olurrrİnşallah hep birlikte yazarız Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin :)
İnşallah bu ay farklı gibi ama belki de psikolojik bilmiyorum hayırlısıBenimde adet sancım var ara ara giriyor salı günü bat günüm sanki biraz erken başladı gibi ağrımHamilelik belirtisi de gebelik belirtisi gibi oluyormuş ağrılar ondada oluyormuş zaten inşallah ağrılarımızın sebebi farklıdır
Aminnnnn inşallahhhh bende guatır oldugunu ögrendik dr ko trolunde bu ay 3.5 düştü çok şükür degerim ama daha 2felan olması lazım dedi dr inşallahh en kısa zamanda olurrr
İnşallah bu ay farklı gibi ama belki de psikolojik bilmiyorum hayırlısı
Aminn elbette Rabbim hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin isteyen herkeseHayırlı sağlıklı olsun inşallah:) Allah zamanını bizden iyi bilendir. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?