- 27 Şubat 2019
- 2.670
- 2.142
- 63
Onunda etkisi varmisOna bakarsan bende çok zayıfım o zaman benimde ondan dolayı mı olmuyor
Aynen öyle yaOnunda etkisi varmisya nasip olacaksa hic birseye bakmiyorda işte bi boyle kendimizi yiyoruz
Benim hala beyaz akintim var canim normal mi sence enfeksiyon olabilirmi. Ne kadar devam ediyo yumirtlamadan sonraAynen öyle ya
Kokusuz olunca enfeksiyon değil canım benimde vardı kesildi yine çok yürüyünce oluyorBenim hala beyaz akintim var canim normal mi sence enfeksiyon olabilirmi. Ne kadar devam ediyo yumirtlamadan sonra
Bikac ay önce fitil kullandim kasinti koku gecti ama dikkat ettigimden sanirim 2 aydir cok oluyo gibi geldi.Kokusuz olunca enfeksiyon değil canım benimde vardı kesildi yine çok yürüyünce oluyor
Soğan suyu iç canım iltihabın varsaBikac ay önce fitil kullandim kasinti koku gecti ama dikkat ettigimden sanirim 2 aydir cok oluyo gibi geldi.
Bu ay adet olursam insallah olmam. Icmeyi dusunuyorum canim.Soğan suyu iç canım iltihabın varsa
İnşallah gerek kalmaz içmene canımBu
Bu ay adet olursam insallah olmam. Icmeyi dusunuyorum canim.
Bata ne kadar var canimKızlar benimde beyaz akıntım devam ediyor ama yumurtlama akıntısı gibi.değil. dünde kasıklarıma baya sancı girdi sanki adet olacakmışım gibi
İnşallah gerek kalmaz içmene canım
Hafta sonu araya girdi ya ve yağmur yağıyor iki gündür dışarı çıkamadım ailemin yanına gelmişim yarın alcam akşama yapcam inşallah adet olmazsam yarına tabiCanım sen test ypıcam diyordun yaptın mı
Canım 19' mart gösteriyor takvimim ama yarın test yapsam mı acabaBata ne kadar var canim
Buyuk ihtimalle varsa çıkar canim. Yap benceCanım 19' mart gösteriyor takvimim ama yarın test yapsam mı acaba
Benimde takvim 15 i gösteriyordu ovuyla takip ettim 18 e denk geldiCanım 19' mart gösteriyor takvimim ama yarın test yapsam mı acaba
Hafta sonu araya girdi ya ve yağmur yağıyor iki gündür dışarı çıkamadım ailemin yanına gelmişim yarın alcam akşama yapcam inşallah adet olmazsam yarına tabi
Tamam yarına inşallah yapıcam kızlarBuyuk ihtimalle varsa çıkar canim. Yap bence
Bende yarın hazır çıkcam direk kan mı versem de acabalarla yaşamasam bence yap canım bişey olmaz önden öğrenmekte iyidir bazen bence tedbir alır insanBende yarın yapmayı düşünüyorum. Valla kaç tane test harcadım yaa bi yandan boşuna para vermiyim diyorum ama her ay merak oluyor. Sonra tek çizgi ve hüsran. Aslında bu ay gecikme olmadan yapmıcam dedim ama arkadaşın biri ben iki hamileliğim de de üstüne gördüm dikkat et dedi
Guzel haberlerini bekliyoruz canimTamam yarına inşallah yapıcam kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?