Çok ilginç yaa önce yükselmiş sonra düşmüş sonra yine yükselmiş, bişey diyemedim canım, en iyisi gün aşırı değerlendirmek galiba, bi de akşam yapınca bakarız.Bugünkü testimde dahil. Sence nasıl?1 tane daha yapmayı düşünüyorum ama eve gidince, şuan düğündeyim.
Kız ne kalp atışı :)Canım bizde Ankara ya esimin sınavına gittik geldikde cok şükür regl oldum 2 aydır olmuyordum artık aktif bir şekilde burada olacağım bat günüm belli olmadığında yada ovulasyon felan paylasmadigim zaman çok aktif gibi gözükmüyor dum ama regl bitsin 10. Gün başlayacağım inşallah ovulasyon asen nasılsın seni düşündüğüm de hep kendimi yerine koyuyorum kalp atışı duymaya ne zaman gidecektin ?
Sende pko falan varmı canım?Bugünkü testimde dahil. Sence nasıl?1 tane daha yapmayı düşünüyorum ama eve gidince, şuan düğündeyim.
Cinsiyet belli olacak nerdeyseKız ne kalp atışı :)
Duyduk çoktan çok şükğr :))
İnşallahCinsiyet belli olacak nerdeyse
İnşallah
İlk kontrole 10 gün kaldı
Diğer kontroleee 26
Bence yükselişe şimdi gecicek canım..Yani birkaç güne doruk olur diyorum.Bugünkü testimde dahil. Sence nasıl?1 tane daha yapmayı düşünüyorum ama eve gidince, şuan düğündeyim.
Ama ya ben kaçırdım demekki yaKız ne kalp atışı :)
Duyduk çoktan çok şükğr :))
Ben 20 olsam vur patlasin cal oynasinKızlar bazılarınızın yaşı yanlış görmediysem 20 galiba küçücüksünüz daha ya ben çok isterdim sizin yaşlarınızda evlenmeyi ama nasip işte gerçi ben o yaşlarda evliliğin e'sini düşünmezdim:)
Bu yaşta çocuk mevzusunu kafanıza takmayın kaybettiğiniz bişey yok evliliğin tadını çıkarın biraz... Çoluk çocuğa karışınca kendinize vakit bulamayacaksınız zaten
Hadi ileri yaşta olsanız takmanızı anlarım ama tadını çıkarın ve yaşınızın kıymetini bilin ahh ahhh ne güzel yaş
Hava çok güzeldi aynen, doktorum izin verdi de eşimle biraz dışarı çıktık gezdik. Artık hastaneden gına geldi bana..Kızlar merhaba
Bugun maşallah çok iyiyim
Eşimin kuzeniyle ailecek bir sabah kahvaltısına gittik enfess bir gündüHava da çok güzeldii siz neler yaptınız ??
20 yaşında evlenme fikrim bile yoktu ki benimBen 20 olsam vur patlasin cal oynasinbebek hic dusunmezdim ki 28 yasinda evlendim 31 oldum anca istedim
Ben 20 olsam vur patlasin cal oynasinbebek hic dusunmezdim ki 28 yasinda evlendim 31 oldum anca istedim
Eşim 30 yaşında arkadaşlarının çocukları var çok hevesli bende zaten hep genç anne omak istemişimdir bakalım hayırlısı21 miiiiii? Benim ikiz kız kardeşlerimle aynı yaştaymışsın :) Onları bebekli falan düşününce çok komik geldi şimdi gözüme :)) Birkaç sene daha gez toz derdim eğer bebeğe karar vermiş olmasaydın. 21 bana çok minnak geliyor :)
Tabi ki herkesin bakış açısı farklı olabilir. Kimi insan çok anaç oluyor, hemen çocuk istiyor. Bana ters gelebilir bu ama ben de onlara ters geliyorumEşim 30 yaşında arkadaşlarının çocukları var çok hevesli bende zaten hep genç anne omak istemişimdir bakalım hayırlısıbir de zaten eşim esnaf gezmek mümkün değil
Biz 20 canım:))Ben 21 yaşındayım sende miii♥
Bende 7 aylık evliyim haftaya 8 olcaz :))
Kuzum fermometer uygulamasından mı yapiyosun bunu banada anlatır mısın ya :)) ben baktım ücretli diyordu yıllık 500tlBugünkü testimde dahil. Sence nasıl?1 tane daha yapmayı düşünüyorum ama eve gidince, şuan düğündeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?