Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay çevremde kim yakın zaman doğuran hamile kalan varsa kız bebiş hepsi yaaa kız bebiş göre göre aşırııı heves yapıyorum ama içimdeki ses de çok isteme yoksa yine erkek gelecek diyor ama işte ben ayırt etmiyorum da kız bebiş herkes için farklıdır daha bi çok seviyo insan

Bugünkü testimde dahil. Sence nasıl? 1 tane daha yapmayı düşünüyorum ama eve gidince, şuan düğündeyim.
Çok ilginç yaa önce yükselmiş sonra düşmüş sonra yine yükselmiş, bişey diyemedim canım, en iyisi gün aşırı değerlendirmek galiba, bi de akşam yapınca bakarız.

Kız ne kalp atışı :)
Duyduk çoktan çok şükğr :))

Bugünkü testimde dahil. Sence nasıl? 1 tane daha yapmayı düşünüyorum ama eve gidince, şuan düğündeyim.
Sende pko falan varmı canım?
Yada yumurta çatlayamıyor sanırım şu görüntüye göre ama eninde sonunda çatlayacak işte bu ovu testelri düzensiz yumrutlamayı çok güzel yakalıyor. En en iyisi gün aşırı ilişki o yüzden. Ama sen kesinlikle teste 2 3 gün daha devam et daha olmamış yani yumurtlama ama yaklaşmış baya

Kız ne kalp atışı :)
Duyduk çoktan çok şükğr :))
Ama ya ben kaçırdım demekki ya yazamasam da yazışmalara bakıyordum ama gözümden kaçmış kayınvalidelerdeydim çok yazamadım ya ne güzel o zaman Rabbim cinsiyetini de hayırlısıyla öğrenip sağ saglim kucağıniza almayı nasip etsin inşallah canım benim ya

Kızlar bazılarınızın yaşı yanlış görmediysem 20 galiba küçücüksünüz daha ya ben çok isterdim sizin yaşlarınızda evlenmeyi ama nasip işte gerçi ben o yaşlarda evliliğin e'sini düşünmezdim:)
Bu yaşta çocuk mevzusunu kafanıza takmayın kaybettiğiniz bişey yok evliliğin tadını çıkarın biraz... Çoluk çocuğa karışınca kendinize vakit bulamayacaksınız zaten
Hadi ileri yaşta olsanız takmanızı anlarım ama tadını çıkarın ve yaşınızın kıymetini bilin ahh ahhh ne güzel yaş

Ben 20 olsam vur patlasin cal oynasin bebek hic dusunmezdim ki 28 yasinda evlendim 31 oldum anca istedim

Listedekiler anne adayları mı acaba Anne adaylarıysa adımı oraya nasıl ekleyebilirim acaba

Kızlar merhaba
Bugun maşallah çok iyiyim
Eşimin kuzeniyle ailecek bir sabah kahvaltısına gittik enfess bir gündü Hava da çok güzeldii siz neler yaptınız ??
Hava çok güzeldi aynen, doktorum izin verdi de eşimle biraz dışarı çıktık gezdik. Artık hastaneden gına geldi bana..

Ben 20 olsam vur patlasin cal oynasin bebek hic dusunmezdim ki 28 yasinda evlendim 31 oldum anca istedim
20 yaşında evlenme fikrim bile yoktu ki benim 27de evlendim ben de.. Diyorum iyi ki bu kadar beklemişim. İstediğim gibi yaşadım bekarlığımı, yani ileride çoluk çocuğa karışınca hiç keşkelerim olmayacak bu konuda.. Aynı şekilde evlenince de 2 yıl hiç çocuk düşünmedik. Eşimle de yeteri kadar gezdik, tozduk, eğlendik. Herkese de öneririm. Önce bekarlığın sonra evliliğin keyfini doyasıya çıkartın. Çocuk en son :) İleride bu günleri çok arayıp geri dönemezsiniz ama anneliği 30 yaşında da tadabilirsiniz.

Kesinlikle katılıyorum bende 20 olsam laylaylom ne güzel hayat insanın o yaşta kanı kaynıyo ne çocuğu bende 27'imde evlendim ona rağmen ilk 1,5 sene çocuk düşünmedik derken 31'ime ramak kala anne oldum bunada şükür hayırlısı nasibimiz bizimde böyleymiş

Eşim 30 yaşında arkadaşlarının çocukları var çok hevesli bende zaten hep genç anne omak istemişimdir bakalım hayırlısıbir de zaten eşim esnaf gezmek mümkün değil

Eşim 30 yaşında arkadaşlarının çocukları var çok hevesli bende zaten hep genç anne omak istemişimdir bakalım hayırlısıbir de zaten eşim esnaf gezmek mümkün değil
Tabi ki herkesin bakış açısı farklı olabilir. Kimi insan çok anaç oluyor, hemen çocuk istiyor. Bana ters gelebilir bu ama ben de onlara ters geliyorum
Ben gezmelere doyamadım, eşimle yurtdışına çıkıyoruz sık sık, elbet çocukla da çıkarız ama saate bakmadan, sorumluluk olmadan gezmek ayrı bir zevk.. İnşallah bizim çocuk da bize uyar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…