pikiBen bu ay yapmıcam test
nabr canımmm önümüzdeki ay hiç gelmiceklerrr inşallah :)Günaydınlar.. reglim dün bitmesi gerekiyordu hala devam ediyor
Günaydın. Adet gecikmesinden kaç gün sonra test yapılmalı?
Biz geçmeden yapıyoruz kuzum topikçe, ama 2-3 gün ideal benceGünaydın. Adet gecikmesinden kaç gün sonra test yapılmalı?
2 gün gecikti ilknide 3.gun sabahtan pozitif çıktı ilk hamileligimdeGünaydın. Adet gecikmesinden kaç gün sonra test yapılmalı?
Aynen ben de aşağı yukarı öyle olduBen 20 olsam vur patlasin cal oynasinbebek hic dusunmezdim ki 28 yasinda evlendim 31 oldum anca istedim
Benim de 5 ya da 8.Günaydın kızlar benim bat'a da 1 hafta kaldı bakalım hayırlısı inşaallah hepimiz için
yâ nasip
Yumurtlama gününü biliyorsanız bende yumurtlamadan sonra 11. gün normal idrar testinde çıkmıştı, adete 3 kala oluyor o da, gecikmeyi beklemeye gerek yok bence.Günaydın. Adet gecikmesinden kaç gün sonra test yapılmalı?
bence durulabilse geçmesi en iyisi canım.. ama erkenden öğrenmek istiyorsun :) şöyle en az 4 gün geçse iyidir.Yumurtlama gününü biliyorsanız bende yumurtlamadan sonra 11. gün normal idrar testinde çıkmıştı, adete 3 kala oluyor o da, gecikmeyi beklemeye gerek yok bence.
Sende yenisin dahaaBende 7 aylık evliyim haftaya 8 olcaz :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?