Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bence durulabilse geçmesi en iyisi canım.. ama erkenden öğrenmek istiyorsun :) şöyle en az 4 gün geçse iyidir.
Bence o kadara hiç gerek yok eğer yumurtlama gününü biliyorsa net olarak arkadaş, yani ya doktor takibi ya da ovulasyon testiyle teyit ettiyse. Çünkü testlerin hassasiyeti çok iyi artık, bu zamana kadar negatifse gerçekten negatifti bende, pozitifse de pozitif oldu zaten, hiç yanıltmadı 1 TL’lik test bile.

Ne güzel ya bizim zaten iş yerini bırakıp gitme gibi bir durum olmuyor ki iş seyehati dışında bebeğimize hazırız yani

ben olumsuzu düşünerek genel olarak beklemeli dedim zira sizin öyle oldu diye herkesin öyle olacak manasına gelmiyor.
testlerin hassaslığı tartışılmaz varsa çıkarıyor zaten de kimyasal oluyor değer düşüyor vs.. neyse napıyorduk biz iyiyi düşünüyorduk.

Öyle yapın o zaman iyiyi düşünün, kimyasalsa da hamile kalabildiğini öğrenmiş olur ya da erken dönem tekrarlayan düşükleri varsa belki doktoru ekstra önlem alınmasını tavsiye eder ayrıca, işin bir de o tarafı var sonuçta.

olur peki öyle yaparız.

Kaç aydır deniyosun? Erken olmak ne güzel bat için fazla beklenmiyor o zaman
Ben en az 1 hafta gecikme olmadan test yapmam çünkü çıkmayınca çok üzücü oluyor...ha ama eğer o gün gelmeden kendimde olağanüstü bi değişiklik hissedersem yapabilirim

Yokk canm pko yok. Adetim günü gününe gelir hemen hemen cok şükür. Bu ay erken bile geldi hatta. Teste devam edicem de kafam karışıyo çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…