- 25 Şubat 2019
- 636
- 1.636
- 113
- 27
Adet döngün 35 i geçince en kesin sonuçtur ama döngün 21 25 gibiyse iki gün geçincede yapabilirsinGünaydın. Adet gecikmesinden kaç gün sonra test yapılmalı?
bugunmu yapcaksınız sizdeEveeet bugün test yapacak arkadaşlar vardı.. yapan oldu mu acaba? :) takvime göre yarın bat günüm ama son 2 aydır geç oluyorum.
Birazdan eczaneye gidip büsssürü gebelik testi alıcam
Bence o kadara hiç gerek yok eğer yumurtlama gününü biliyorsa net olarak arkadaş, yani ya doktor takibi ya da ovulasyon testiyle teyit ettiyse. Çünkü testlerin hassasiyeti çok iyi artık, bu zamana kadar negatifse gerçekten negatifti bende, pozitifse de pozitif oldu zaten, hiç yanıltmadı 1 TL’lik test bile.bence durulabilse geçmesi en iyisi canım.. ama erkenden öğrenmek istiyorsun :) şöyle en az 4 gün geçse iyidir.
bugunmu yapcaksınız sizde
Ne güzel yaTabi ki herkesin bakış açısı farklı olabilir. Kimi insan çok anaç oluyor, hemen çocuk istiyor. Bana ters gelebilir bu ama ben de onlara ters geliyorum
Ben gezmelere doyamadım, eşimle yurtdışına çıkıyoruz sık sık, elbet çocukla da çıkarız ama saate bakmadan, sorumluluk olmadan gezmek ayrı bir zevk.. İnşallah bizim çocuk da bize uyar
İnşallah gelmez canimBugün bat günüm henüz gelen yok ama adet sancım var göğüslerim de normale döndü geliyor galiba
ben olumsuzu düşünerek genel olarak beklemeli dedim zira sizin öyle oldu diye herkesin öyle olacak manasına gelmiyor.Bence o kadara hiç gerek yok eğer yumurtlama gününü biliyorsa net olarak arkadaş, yani ya doktor takibi ya da ovulasyon testiyle teyit ettiyse. Çünkü testlerin hassasiyeti çok iyi artık, bu zamana kadar negatifse gerçekten negatifti bende, pozitifse de pozitif oldu zaten, hiç yanıltmadı 1 TL’lik test bile.
Hadi güzel haber gelsin o zaman :)Eveeet bugün test yapacak arkadaşlar vardı.. yapan oldu mu acaba? :) takvime göre yarın bat günüm ama son 2 aydır geç oluyorum.
Birazdan eczaneye gidip büsssürü gebelik testi alıcam
Öyle yapın o zaman iyiyi düşünün, kimyasalsa da hamile kalabildiğini öğrenmiş olur ya da erken dönem tekrarlayan düşükleri varsa belki doktoru ekstra önlem alınmasını tavsiye eder ayrıca, işin bir de o tarafı var sonuçta.ben olumsuzu düşünerek genel olarak beklemeli dedim zira sizin öyle oldu diye herkesin öyle olacak manasına gelmiyor.
testlerin hassaslığı tartışılmaz varsa çıkarıyor zaten de kimyasal oluyor değer düşüyor vs.. neyse napıyorduk biz iyiyi düşünüyorduk.
olur peki öyle yaparız.Öyle yapın o zaman iyiyi düşünün, kimyasalsa da hamile kalabildiğini öğrenmiş olur ya da erken dönem tekrarlayan düşükleri varsa belki doktoru ekstra önlem alınmasını tavsiye eder ayrıca, işin bir de o tarafı var sonuçta.
Benim de 5 ya da 8.
Son iki aydır 25 günde bir oluyorum
Ama 28 günü baz alırsak 8 gün var en az
8 gün sonra olmazsa test yapayım diyorum
Ama belki de dayanamam erken testlerden alırım.
Vucudymda garip şeyler oluyor ama adet öncesi belirtiler de olabilir
Hem çok umutlu hem umutsuzum
Bekleyip göreceğiz bakalım
İnşallah canım hala yok kasıklarım sızlıyor sanki bu ay farklıydı ama belki de ben farklı yaptım ne olacak bu halimİnşallah gelmez canim
Döngüm 35 günde normalde. Yarın gelmesi lazım normalde. Eğer gelmezse bir kaç gün bekleyip yapayım o zaman.Adet döngün 35 i geçince en kesin sonuçtur ama döngün 21 25 gibiyse iki gün geçincede yapabilirsin☺
Aynen bakalım biraz kendini rahatlat belki ozaman daha iyi olur hayırlısı bakalım tez zamanda güzel haberlerle gelirsin inşallah
Seninkiler benimkinden iyi valla benim başlamadı bile görünmeye
Çok ilginç yaa önce yükselmiş sonra düşmüş sonra yine yükselmiş, bişey diyemedim canım, en iyisi gün aşırı değerlendirmek galiba, bi de akşam yapınca bakarız.
Sende pko falan varmı canım?
Yada yumurta çatlayamıyor sanırım şu görüntüye göre ama eninde sonunda çatlayacakişte bu ovu testelri düzensiz yumrutlamayı çok güzel yakalıyor. En en iyisi gün aşırı ilişki o yüzden. Ama sen kesinlikle teste 2 3 gün daha devam et daha olmamış yani yumurtlama ama yaklaşmış baya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?