Calisiyorsaniz kadin tutun, ben 2 senedir oyle yapiyorum. 2 haftada 1 geliyor, cok rahatlatiyor.Bir yandan istiyorumda bir yandan da cesaret edemiyorum en çok istememin sebebi yaş geçiyor artık işte sorun da olabileceği birde sonuçta çocuğada enerji lazım yaş geçtikçe enerji tammül azalıyor bu sebeple çokta geçe kalmak istemiyorum. Bir yandan da hala böyle evi özellikle temizlik konusunda çekip çeviremiyorum acaba yetersiz kalırmıyım endişesi çok var.
Amin tatlım darısı başınızaTebriklerAllahim sag saglim kucagina almayi nasip etsin insallah ❣
TeşekkürlerHayırlı olsun :)
Bu ay bıraktım aslında boş verdim o zaman oldu hep diyorlardı onun için hala inanmıyorumGaliba mı? Bağırıyor ben burdayım anne diye ❤ Rabbim sağlıkla hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşAllah canm
Oo maşallah ne güzel çıkmış çok netEki Görüntüle 2247039
Bu gün test yaptım kızlar 2 gün geciktim hamileyim galiba
Ben varım ama yapmadımBugün test yapacak çok kişi vardı sanki
İnşallah gelen bebek haberi olur canım bende test aldım yarın sabaha yapcam inşallah bugün tam yumurtlamamın 14 uncu günü adet olmadım inşallah bende olmamBen varım ama yapmadımhala gelen yok Allahım inşallah gelmezzzz
Ayy inşallah güzel haberler alırız ben gittiği yere kadar bekleyeceğim hayırlısı inşallah. Gerçi bu ay olursa ben şok olurum eşim görevdeydi iki üç kez birbirimizi gördükİnşallah gelen bebek haberi olur canım bende test aldım yarın sabaha yapcam inşallah bugün tam yumurtlamamın 14 uncu günü adet olmadım inşallah bende olmam ☺☺
ya bendede bir haftadır mide bulantısı peydah oldu ama kusacak şekilde değil birde ayıptır söylemesi ben çok tuvalete çıkabilen biri değilim sürekli tuvaletim var karın ağrım var acaba üşüttüm mü yoksa belirtimi bilmiyorumdaha bat a da var 5 günüm
Nasipte varsa olur canım bende kan vermeye cesaret edemedim idrar yapıyım ilkAyy inşallah güzel haberler alırız ben gittiği yere kadar bekleyeceğim hayırlısı inşallah. Gerçi bu ay olursa ben şok olurum eşim görevdeydi iki üç kez birbirimizi gördük
Yanmam yok ama bende olur sık sık radyoloji teknikeriyim de hastaneden bana kalan hastalıktır sistit kaparım hep bu akşam gidicemTuvalette yanma başlarsa hemen doktora git enfeksiyon olabilir. Ama üşütmüş de olabilirsin, inşallah geçer.
Bende de iştah açıldı ne yesem tat alamıyorum bulantı yapıyor hafif hafif tamsiyonum hep düşün az önce ölçtüm 8 5 ti kayınvalidemde aşeriyosun belkide dediBende birkaç gün önce öyleydim midem bulanıyor gibi ama kusacak gibi de değil. İştahsızlık vardı bide geçen hafta :) benimde batıma 5 gün kala falan. Şuan da sürekli açımherhangi bi belirtim de yok malesef :) sadece ağız içimde bir yara çıktı beni çok zorluyor bide ara ara adet ağrısı oluyor. Bugünkü testimiz ngatif çıktı.. bir haftaya kadar olmazsam aldığım diğer testi de yapıcam :)
Bende de iştah açıldı ne yesem tat alamıyorum bulantı yapıyor hafif hafif tamsiyonum hep düşün az önce ölçtüm 8 5 ti kayınvalidemde aşeriyosun belkide dedi
Ay inşallah ya bende istiyorum hep beraber anne olalım boşa çıkmasın hayallerimizAy hadi inşallah canım. Bemimde genelde tansiyonum hep düşüktür dediğin gibi yiyorum ama tat alamıyırum doymuyorum sanki :) gerçi adet öncesi de iştah açılır diyorlar ama :) bu ay olmayalım kızlar adet.. yok yok olmıcaz inşallah nyi söylersen o olurmuş ben inanıyorum en az iki hamiş anne çıkacak bu ay :)
Ben de hiçbirini yapmıyorum inşallah olmazsam perşembe yapıp cuma eşimin yanına gideceğim sürpriz yaparım Allahım nasip eder inşallah isteyen herkeseNasipte varsa olur canım bende kan vermeye cesaret edemedim idrar yapıyım ilk
Yeni çay içtim testi ne zaman yapsam ki :)
saol canim darisi başınaOo maşallah ne güzel çıkmış çok net
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?