Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Calisiyorsaniz kadin tutun, ben 2 senedir oyle yapiyorum. 2 haftada 1 geliyor, cok rahatlatiyor.

İnşallah gelen bebek haberi olur canım bende test aldım yarın sabaha yapcam inşallah bugün tam yumurtlamamın 14 uncu günü adet olmadım inşallah bende olmam ☺☺
Ayy inşallah güzel haberler alırız ben gittiği yere kadar bekleyeceğim hayırlısı inşallah. Gerçi bu ay olursa ben şok olurum eşim görevdeydi iki üç kez birbirimizi gördük

Bende birkaç gün önce öyleydim midem bulanıyor gibi ama kusacak gibi de değil. İştahsızlık vardı bide geçen hafta :) benimde batıma 5 gün kala falan. Şuan da sürekli açım herhangi bi belirtim de yok malesef :) sadece ağız içimde bir yara çıktı beni çok zorluyor bide ara ara adet ağrısı oluyor. Bugünkü testimiz ngatif çıktı.. bir haftaya kadar olmazsam aldığım diğer testi de yapıcam :)

Ayy inşallah güzel haberler alırız ben gittiği yere kadar bekleyeceğim hayırlısı inşallah. Gerçi bu ay olursa ben şok olurum eşim görevdeydi iki üç kez birbirimizi gördük
Nasipte varsa olur canım bende kan vermeye cesaret edemedim idrar yapıyım ilk

Tuvalette yanma başlarsa hemen doktora git enfeksiyon olabilir. Ama üşütmüş de olabilirsin, inşallah geçer.
Yanmam yok ama bende olur sık sık radyoloji teknikeriyim de hastaneden bana kalan hastalıktır sistit kaparım hep bu akşam gidicem

Bende de iştah açıldı ne yesem tat alamıyorum bulantı yapıyor hafif hafif tamsiyonum hep düşün az önce ölçtüm 8 5 ti kayınvalidemde aşeriyosun belkide dedi

Bende de iştah açıldı ne yesem tat alamıyorum bulantı yapıyor hafif hafif tamsiyonum hep düşün az önce ölçtüm 8 5 ti kayınvalidemde aşeriyosun belkide dedi

Ay hadi inşallah canım. Bemimde genelde tansiyonum hep düşüktür dediğin gibi yiyorum ama tat alamıyırum doymuyorum sanki :) gerçi adet öncesi de iştah açılır diyorlar ama :) bu ay olmayalım kızlar adet.. yok yok olmıcaz inşallah nyi söylersen o olurmuş ben inanıyorum en az iki hamiş anne çıkacak bu ay :)

Ay inşallah ya bende istiyorum hep beraber anne olalım boşa çıkmasın hayallerimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…