Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Testlerde tamamen moral bozucu zaten az önce yaptım benimde negatif amann artık takmicam

Sıkma canını benimde bugün negatif çıktı ama nedense hiç üzülmedim yada alıştım artık negatif görmeye :) hayır yarın öbür gün pozitif görsem heyecandan çocuğu düşürürüm Allah korusun :)

İnsan negafit görünce hep yaptığı zamanda negatif diye bekliyor zaten keşke bugün kan verseydim de aklımdaki acabalr çıksaydı tamamen

Kızlar bu ay çok gitmej istediğim ve eşimn izin vermediği dr gidcm inşallah hep içimde bi his var o adamaa gidnce gebe kalacm bi. Adetm gelsn baklm ne yapcgzz bu ayda ilk defa gecikme yaşadm gezip tozdm hava değşimi yum geç oldu baklm 2 güne gelmesi lazm

H E Canım ben bat yazdım ama yakın zamanda listeyi yenilemedin galiba beni de ekleyebilir mısın ekleme yaptığında

bende doğru cıktı ama yine de her takvimin %50 şansı var yani doğru diye övünmem
Tatlım başka sana bi hesaplama söyliycem denermisin bi bak bakalım doğru çıkıyormu? Şimdi hamilr kaldığın yıl yani 2019 dan doğduğun yılı çık sonra cevabın üzerine 9 rakamını gel daha sonra üzerine kaldığın ayı toplam cevap sonu tek rakamsa erkek diyeri kız

daha açık yaz kız.
ben 2018de hamile kaldım. 2018 eksi doğduğum yıl artı 9. sonra 2018le bidaha mi toplıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…