- 22 Ocak 2019
- 5.613
- 12.494
- 248
- 31
En mantıklısı öyle zaten, 10 tanesi 15 TL mi ne görmüştüm en son
Allah Allah nedenkiBen en don 2.45 te şu ictim 6 6a doğru testi yaptım ama benim test ler garip anlamadım valla
Erkendir bence canm benim 14. günüm bugün
Testlerde tamamen moral bozucu zaten az önce yaptım benimde negatif amann artık takmicamBen de hiçbirini yapmıyorum inşallah olmazsam perşembe yapıp cuma eşimin yanına gideceğim sürpriz yaparım Allahım nasip eder inşallah isteyen herkese
Benim elimde de yine bir test var o da bebe time eczaneden almistim.. 5 tl idi iste bundan 12 gun once falandi :)
Kızlaaaarrr
Uzun zaman ovu testini böyle görmeyince buna bile sevindim
Testlerde tamamen moral bozucu zaten az önce yaptım benimde negatif amann artık takmicam
İyi yaptın canım, arkadaşlar memnun zaten o markadanBende freely nın 40 tanesini 39 tl ye aldım
İnsan negafit görünce hep yaptığı zamanda negatif diye bekliyor zaten keşke bugün kan verseydim de aklımdaki acabalr çıksaydı tamamenSıkma canını benimde bugün negatif çıktı ama nedense hiç üzülmedim yada alıştım artık negatif görmeye :) hayır yarın öbür gün pozitif görsem heyecandan çocuğu düşürürüm Allah korusun :)
Insallah canim hayirlisiyla hepimizin son adeti olsun:)Inşallah son testin olacak abla
bende doğru cıktıKızlar çin takvimi ile ilgili ne düşünüyorsunuz
Yaa inşallah bende dr doğru çıkarbende doğru cıktı
ne çıkıyo kız mıYaa inşallah bende dr doğru çıkar
Tatlım başka sana bi hesaplama söyliycem denermisin bi bak bakalım doğru çıkıyormu? Şimdi hamilr kaldığın yıl yani 2019 dan doğduğun yılı çık sonra cevabın üzerine 9 rakamını gel daha sonra üzerine kaldığın ayı toplam cevap sonu tek rakamsa erkek diyeri kızbende doğru cıktıama yine de her takvimin %50 şansı var yani doğru diye övünmem
daha açık yaz kız.Tatlım başka sana bi hesaplama söyliycem denermisin bi bak bakalım doğru çıkıyormu? Şimdi hamilr kaldığın yıl yani 2019 dan doğduğun yılı çık sonra cevabın üzerine 9 rakamını gel daha sonra üzerine kaldığın ayı toplam cevap sonu tek rakamsa erkek diyeri kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?