Arti 9 + hamile kaldigin ayin sayisi canimdaha açık yaz kız.
ben 2018de hamile kaldım. 2018 eksi doğduğum yıl artı 9. sonra 2018le bidaha mi toplıcam
Sen yaz ben hesap yapiyim kaldigin ay ve dogduyun yildaha açık yaz kız.
ben 2018de hamile kaldım. 2018 eksi doğduğum yıl artı 9. sonra 2018le bidaha mi toplıcam
yaptım çift sayı oldu tuttu yani :)Sen yaz ben hesap yapiyim kaldigin ay ve dogduyun yil
Kız mı canım sende?yaptım çift sayı oldu tuttu yani :)
benden baska cinsiyet öğrenen yok henüzCinsiyyet bilen hamişler deneyelim bakalım bilmek isteyenler de
Gozun aydin canim masallah Rabbim tamamina erdirsin insallahEki Görüntüle 2247039
Bu gün test yaptım kızlar 2 gün geciktim hamileyim galiba
Dinimizdede bir açıklaması varmış ilk 5 gün mü 8 gün tutarsa erkek oluyormuş sanıyorum bi bak istersen kuzumCinsiyyet bilen hamişler deneyelim bakalım bilmek isteyenler de
Saol canım benim seni de aminGozun aydin canim masallah Rabbim tamamina erdirsin insallah
Bilmitorum artık ne zaman tuttuduğunuDinimizdede bir açıklaması varmış ilk 5 gün mü 8 gün tutarsa erkek oluyormuş sanıyorum bi bak istersen kuzum
Allah Allah nedenki
İyi yaptın canım, arkadaşlar memnun zaten o markadan
Insallah canim hayirlisiyla hepimizin son adeti olsun:)
Bu ay bıraktım aslında boş verdim o zaman oldu hep diyorlardı onun için hala inanmıyorum
Resim çekince koyu çıkıyor
Testlerle barışmışsın kuzum hafi gözün aydın sen yine bugünü degerlendir yarın silinir yine koyu olmadan mazallah ysrin yine yaparsın
Normalde ortalama kacinci gunlerde yumurtluyorsun her ay degisebilir yumurtlama gunun. Ve koyulasmadan bir anda pik olabilir. Benim genelde biranda pik oluyor.Adetin yedinci günü yaptım koyuydu bir kaç güne pik olur dedik ama sonra silindi dalgalanma olabilir dedi arkadaşlar ama hala başlamadı koyulaşmaya 11.gün bugün
Yaptigin bir sey oldu mu ekstra canim?Bakalım canm canımız isterse denerizSıvı alımını bıraktım yatmadan bi test daha yapcam hazır koyu görmüşken kaçırmadan bi testte daha koyu göreyim çok seviniyorum
Yaptigin bir sey oldu mu ekstra canim?
Degerlendir tabi bos gecme:)
Koyu gormeye bile etki ediyor desene takmamak:)Yaptığım ekstra takmamak canm, şu zaman pik olursa hemen şu günler ilişki vs. demedim hiçTaaki bu güne kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?