Koyu gormeye bile etki ediyor desene takmamak:)
Biliyorum koyu gorememistik canim ondan sordum ekstra bisiy yaptin mi diye iste kür olur ilac olur?:)Benim ovulasyonlar bile çok değişik çıkıyodu abla bu ay erkenden başladım ve ne zaman görürsem yapcak bisey yok dedim hep başladığım günden bu yana. :)
Adet döngün kaç gün kuzum? Erkendir o yüzden böyledir benimde öyleydi bugün böyle kpyu oldu baya
Hadi inşallah bakalımBakalım canm canımız isterse denerizSıvı alımını bıraktım yatmadan bi test daha yapcam hazır koyu görmüşken kaçırmadan bi testte daha koyu göreyim çok seviniyorum
Normalde ortalama kacinci gunlerde yumurtluyorsun her ay degisebilir yumurtlama gunun. Ve koyulasmadan bir anda pik olabilir. Benim genelde biranda pik oluyor.
Tamam dongunun 14 15 16. gunlerinden birinde piki yakalayabilirsin, genele bakarak soyluyorum bunu. Yarin da pik olabilir ve ya bu soyledigim gunlerden daha da gec olabilir. Test devamCanim ilk defa ovi deniyorum 3 aydir 28 dongum bu ay 29 oldu
Kızlar çin takvimi ile ilgili ne düşünüyorsunuz
Ss aldım canım bi iyi olsamH E Canım ben bat yazdım ama yakın zamanda listeyi yenilemedin galiba beni de ekleyebilir mısın ekleme yaptığında
BEnide ekler misin canım listenizeSs aldım canım bi iyi olsam
Yarın inşallah diyeyim normalde iyi günüm olması lazım :)
Bat söyle canımBEnide ekler misin canım listenize
Tabii ki itibar edilmemeliTamamen uydurma.... Tutanlarınki öyle denk geldiği için tutuyor. Cinsiyeti Allah'tan başka kimin bilmeye gücü yetebilir? Onu insanlar uydurmuş neticede itibar edilmemeli
Günaydın ♥
Nasıl beceriyorsunuz biz eşimle sırf takıntım yüzünden tartıştık dün :/ :)Yaptığım ekstra takmamak canm, şu zaman pik olursa hemen şu günler ilişki vs. demedim hiçTaaki bu güne kadar
Gunaydin canim su yazi rengini sureklimi degistiriyorsun ben yapiyorum sonra yine ayni oluyor
Sabah namazından sonra uyuyamadım kuzum yaa vajınamda yanma var rahatsız etti :/Günaydın güzellikler :)H E uyurdun normalde erkencisin bugün hayırdır inşallah kuzu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?