Idrardan sonra mi olduSabah namazından sonra uyuyamadım kuzum yaa vajınamda yanma var rahatsız etti :/
Evet canım doktorum şimdilik antibiyotik başlamak istemedi . Bol su iç dedi ama bulantılardan bol su içmekte olmuyoIdrardan sonra mi oldu
Idrar yolu iltihabı mi dedi :/ hımm tuh ya. Antibiyotikde iyi olmazki kuzum mg ları çok yuksekEvet canım doktorum şimdilik antibiyotik başlamak istemedi . Bol su iç dedi ama bulantılardan bol su içmekte olmuyo
Aynen kuzumm12. Haftadan sonra baslıyabılırız dedıIdrar yolu iltihabı mi dedi :/ hımm tuh ya. Antibiyotikde iyi olmazki kuzum mg ları çok yuksek
Biliyorum koyu gorememistik canim ondan sordum ekstra bisiy yaptin mi diye iste kür olur ilac olur?:)
28 cnm bu ay 29 oldu ama
Nasıl beceriyorsunuz biz eşimle sırf takıntım yüzünden tartıştık dün :/ :)
Evet canım doktorum şimdilik antibiyotik başlamak istemedi . Bol su iç dedi ama bulantılardan bol su içmekte olmuyo
24.03.2019 batBat söyle canım
Ay çok utandım mutlu olduum
Sorma kuzum sorma, cumartesi sabahtan akşama eşimin ailesiyleydim pazar da ev bark işlerine koşturduk araştırdık dün işe geldim de girebildimAy çok utandım mutlu olduumtatlisim bende ozlediim seninde yoğunluğun var diye çok göremedim de nasılsiın şafak 7
kesinlikle canım çünkü bak ben bu ay sürekli stres yaşadım pik göremedim bence de çok etkili sonuçta o da hormonlara bağlı yaniKoyu gormeye bile etki ediyor desene takmamak:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?