geçmiş olsun canım bunun tek tedavisi şimdilik bol su içmek içemiyorsan da bi damla limon sık yada adet zamanlarında sıcak şekerli içeriz ya onun gibi yap ama ılık su çok az da şeker bastırır bence bulantınıEvet canım doktorum şimdilik antibiyotik başlamak istemedi . Bol su iç dedi ama bulantılardan bol su içmekte olmuyo
Zaten kültür testi yaptırmadan sakın antibiyotik başlatma. Bana öyle verdi bir doktor meğer daha da kuvvetlendirmiş bakteriyi.. Şimdi ceremesini çekiyorum.Evet canım doktorum şimdilik antibiyotik başlamak istemedi . Bol su iç dedi ama bulantılardan bol su içmekte olmuyo
Ay hayırlı olsuun şimdiden tatliis, şu ev alma işinde cesaret çok onemli.Bakalim bize o his ne zaman gelicekSorma kuzum sorma, cumartesi sabahtan akşama eşimin ailesiyleydim pazar da ev bark işlerine koşturduk araştırdık dün işe geldim de girebildimİyiyim vallahi nasıl olayım sen nasılsın asıl bebiş nasıl? Yaa resmen benle şafak sayıyorsun yerim
Ay hayırlı olsuun şimdiden tatliis, şu ev alma işinde cesaret çok onemli.Bakalim bize o his ne zaman gelicek
İyiyim çok şükür ama şu sıra tam nefes alamama sorunum var ya,nefesim devir daim yapmıyor gibi oluyor.Normalde uzgunken aglamissam olurdu.Simdi birkaç gündür üzerime yapıştı kaldı.Kafayi ona yordukca da kurtulamadıkAy sayicam tabii, beklemesi güzel oluyor inşallah heyecanla mutluluğu paylaşması daha bile guzeel
Bebişi de inşallah cumartesi gorucez tatlisiim
Bizde daha girişemedik ay sonu diyoruz bakalım inşallah kuzum benim nasibimizde varsa alacağız, valla bebeğim bir yerden başlamak lazım kıt kanaat yapmaya çalışıcaz artık.. Size de gelir niye gelmesinAy hayırlı olsuun şimdiden tatliis, şu ev alma işinde cesaret çok onemli.Bakalim bize o his ne zaman gelicek
İyiyim çok şükür ama şu sıra tam nefes alamama sorunum var ya,nefesim devir daim yapmıyor gibi oluyor.Normalde uzgunken aglamissam olurdu.Simdi birkaç gündür üzerime yapıştı kaldı.Kafayi ona yordukca da kurtulamadıkAy sayicam tabii, beklemesi güzel oluyor inşallah heyecanla mutluluğu paylaşması daha bile guzeel
Hayırlısı olsun kuzum, üzülme önümüzdeki ay hayırlı haberlerle gel inşallahUmutlar kaldı diğer aya adet oldum bende malesef
canım bizim memlekette evler ucuz devamlı orda çalışcaksanızz alınnn valla sıfır asansörlü daireler 130 falandı.Ay hayırlı olsuun şimdiden tatliis, şu ev alma işinde cesaret çok onemli.Bakalim bize o his ne zaman gelicek
Sorma gamzelim, 50 metrekare bodrum kat evler 260 bin civarıcanım bizim memlekette evler ucuz devamlı orda çalışcaksanızz alınnn valla sıfır asansörlü daireler 130 falandı.
hatta bizim bile niyetimiz var almaya.
babamlar otogarın yanından aldılar hemen 118 milyara koskocaman terası olan 4 odalı evi:)
bizimde niyetimiz var almaya orda oturmasakta kiraya veririz.
millet istanbulda bodruma 200 küüsür istiyor.
kırklareli o açıdan çok iyi :)
Ya dün dedi resmen birbirimizin için hiçbişey yapmiyoz sırf bebek için uğraşıyoruz bu ne oraya dön buraya dön şöyle dur şu gün değil bu gün bilmem ne başlayacam böyle ise ben böyle şey istemiyorum tekrar haberin olsun dedi gitti yanımdanBizimde çok tartıştığımız oldu ağladığım oldu kuzum baktım faydası yok saldım bende herşey olacağına varır
valla iş imkanı olsa ben çoktan kaçıcam canım kırklarelimeSorma gamzelim, 50 metrekare bodrum kat evler 260 bin civarıBende aslında balıkesir edremit istiyorum ama işler uymuyor, sizin oralara mı kaçsak?
haklıı ama adamYa dün dedi resmen birbirimizin için hiçbişey yapmiyoz sırf bebek için uğraşıyoruz bu ne oraya dön buraya dön şöyle dur şu gün değil bu gün bilmem ne başlayacam böyle ise ben böyle şey istemiyorum tekrar haberin olsun dedi gitti yanımdan
Kolay değil, zor ama çıkılmayan her yol uzundur diye başlamak lazım bir yerden kuzum. İnşallah gönlündeki neyse sana da nasip olsunvalla iş imkanı olsa ben çoktan kaçıcam canım kırklarelime
ama istanbulda bizim işte maaşlar daha iyi.
e eşimde istanbulda mercedeste çalışıyo 10 yıldır.
nereye bırakıp gidceksin ikimizinde anneleri burda:)
ama babam diğer kardeşlerimde evlenince oraya kaççak oturmak için aldılar o evi. şimdilik kirada:)
bizde diyoruz oturmasakta yatırım amaçlı alalım ama kısmet tabi.
çok şükürki bizim şuan oturdugumuz ev bizim yoksa duman olurdukkkk
kırklarelinden bileee bakalım nası alcazzz
Ya dün dedi resmen birbirimizin için hiçbişey yapmiyoz sırf bebek için uğraşıyoruz bu ne oraya dön buraya dön şöyle dur şu gün değil bu gün bilmem ne başlayacam böyle ise ben böyle şey istemiyorum tekrar haberin olsun dedi gitti yanımdan
kolay değil evet ama imkansızda değil. Allah herkesin yardımcısı olsun ödeme kolaylıgı versin.Kolay değil, zor ama çıkılmayan her yol uzundur diye başlamak lazım bir yerden kuzum. İnşallah gönlündeki neyse sana da nasip olsun
Kolay değil, zor ama çıkılmayan her yol uzundur diye başlamak lazım bir yerden kuzum. İnşallah gönlündeki neyse sana da nasip olsun
Kız ben biriktiriyorum da 3-5 zaten ev parası biriktirene kadar emeklilik ikramiyemiz gelirkolay değil evet ama imkansızda değil. Allah herkesin yardımcısı olsun ödeme kolaylıgı versin.
alınmış alınmıştır.
borca girmeden biriktireyim dersen hiç bişe yapamıyosun. en azından ben öyleyim yapamıyorum :)
amin canım benim hepimiz için
Ya ister istemez takıyorum kafaya oda pek inanmıyor bacaklarımı dikmeye ilişkinin şekline gününe filan olacaksa her türlü olur diyohaklıı ama adam
o kdr bunaltma onuda kendinide yazık kuzum
Maşallah ne güzel bulmuşsunuz hem evi hem fiyatıBiz 2017 nin son aylarında Esenyurttan aldık 1. kat(alt katta da üst katta da daire var) 3+1 120 metrekare 220 bindi canm. Biyerden başlayınca gerçekten devamı geliyo. Rabbim gönlündekini nasip etsin insAllahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?