Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet canım doktorum şimdilik antibiyotik başlamak istemedi . Bol su iç dedi ama bulantılardan bol su içmekte olmuyo
geçmiş olsun canım bunun tek tedavisi şimdilik bol su içmek içemiyorsan da bi damla limon sık yada adet zamanlarında sıcak şekerli içeriz ya onun gibi yap ama ılık su çok az da şeker bastırır bence bulantını

Ay hayırlı olsuun şimdiden tatliis, şu ev alma işinde cesaret çok onemli.Bakalim bize o his ne zaman gelicek
İyiyim çok şükür ama şu sıra tam nefes alamama sorunum var ya,nefesim devir daim yapmıyor gibi oluyor.Normalde uzgunken aglamissam olurdu.Simdi birkaç gündür üzerime yapıştı kaldı.Kafayi ona yordukca da kurtulamadık Ay sayicam tabii, beklemesi güzel oluyor inşallah heyecanla mutluluğu paylaşması daha bile guzeel
Bebişi de inşallah cumartesi gorucez tatlisiim

Ev alma işinde cesaretten daha çok kiraya vermek cesaret geliyo banada. Bazı kiracılar çok ah alıyomuş onu yaşıyoruz şuan..
Çok sinirim bozuk, stresim tavan pat diye girdim.

Bizde daha girişemedik ay sonu diyoruz bakalım inşallah kuzum benim nasibimizde varsa alacağız, valla bebeğim bir yerden başlamak lazım kıt kanaat yapmaya çalışıcaz artık.. Size de gelir niye gelmesin

Aa gittin mi doktora? Gebeliğin son demlerinde olur nefes ve reflü problemleri bebek artık anneyi zorladığı için, psikolojiktir belki aşkım çok kafana takma ama doktora da görün olmaz öyle.

Haftaya bugün gelsin testleer İnşallah kırmızı kırmızı çizgilerle gelirim topiğe Yaa cumartesiye hiçbir şey kalmamış fotoğrafını al bebişin görelim yaaa

canım bizim memlekette evler ucuz devamlı orda çalışcaksanızz alınnn valla sıfır asansörlü daireler 130 falandı.
hatta bizim bile niyetimiz var almaya.
babamlar otogarın yanından aldılar hemen 118 milyara koskocaman terası olan 4 odalı evi:)
bizimde niyetimiz var almaya orda oturmasakta kiraya veririz.
millet istanbulda bodruma 200 küüsür istiyor.
kırklareli o açıdan çok iyi :)

Sorma gamzelim, 50 metrekare bodrum kat evler 260 bin civarı Bende aslında balıkesir edremit istiyorum ama işler uymuyor, sizin oralara mı kaçsak?

Bizimde çok tartıştığımız oldu ağladığım oldu kuzum baktım faydası yok saldım bende herşey olacağına varır
Ya dün dedi resmen birbirimizin için hiçbişey yapmiyoz sırf bebek için uğraşıyoruz bu ne oraya dön buraya dön şöyle dur şu gün değil bu gün bilmem ne başlayacam böyle ise ben böyle şey istemiyorum tekrar haberin olsun dedi gitti yanımdan

Sorma gamzelim, 50 metrekare bodrum kat evler 260 bin civarı Bende aslında balıkesir edremit istiyorum ama işler uymuyor, sizin oralara mı kaçsak?
valla iş imkanı olsa ben çoktan kaçıcam canım kırklarelime
ama istanbulda bizim işte maaşlar daha iyi.
e eşimde istanbulda mercedeste çalışıyo 10 yıldır.
nereye bırakıp gidceksin ikimizinde anneleri burda:)
ama babam diğer kardeşlerimde evlenince oraya kaççak oturmak için aldılar o evi. şimdilik kirada:)
bizde diyoruz oturmasakta yatırım amaçlı alalım ama kısmet tabi.
çok şükürki bizim şuan oturdugumuz ev bizim yoksa duman olurdukkkk
kırklarelinden bileee bakalım nası alcazzz

haklıı ama adam
o kdr bunaltma onuda kendinide yazık kuzum

Kolay değil, zor ama çıkılmayan her yol uzundur diye başlamak lazım bir yerden kuzum. İnşallah gönlündeki neyse sana da nasip olsun

Biraz da olsa haklı olabilir canm. Malum erkekler bizler gibi ince düşünmüyor. Hele birde ovulasyon testini söylüyosan ilişki günlerini söylüyosan ilişkiden bile kaçabilenler biliyorum. Benim eşim de öyleydi görmesin diye uğraşmazdım ama şimdi o yokken hallediyorum hemen ve saklıyorum haberi yok testlerimden böylesi de daha iyi. Geçen ay test yapmamaya karar vermiştim açıkçası ama duramadım Eşime dedim daha yapmiycam almiycam diye yapma zaten dua et olur hayırlısıyla ben sorun etmiyorum dedi. Bu ay da böyle denemek istedim hayırlısı artık. Boşvermişligim ovu testinde güzel sonuç verdi ama önemli olan gebelik testim

Kolay değil, zor ama çıkılmayan her yol uzundur diye başlamak lazım bir yerden kuzum. İnşallah gönlündeki neyse sana da nasip olsun
kolay değil evet ama imkansızda değil. Allah herkesin yardımcısı olsun ödeme kolaylıgı versin.
alınmış alınmıştır.
borca girmeden biriktireyim dersen hiç bişe yapamıyosun. en azından ben öyleyim yapamıyorum :)
amin canım benim hepimiz için

Biz 2017 nin son aylarında Esenyurttan aldık 1. kat(alt katta da üst katta da daire var) 3+1 120 metrekare 220 bindi canm. Biyerden başlayınca gerçekten devamı geliyo. Rabbim gönlündekini nasip etsin insAllahh

Kız ben biriktiriyorum da 3-5 zaten ev parası biriktirene kadar emeklilik ikramiyemiz gelir

Biz 2017 nin son aylarında Esenyurttan aldık 1. kat(alt katta da üst katta da daire var) 3+1 120 metrekare 220 bindi canm. Biyerden başlayınca gerçekten devamı geliyo. Rabbim gönlündekini nasip etsin insAllahh
Maşallah ne güzel bulmuşsunuz hem evi hem fiyatı Bizim işler ümraniye tarafında keşke uysa da alabilsek oralardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…