Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Biriktireyim derkende zaten biz 1 2 senede 10 kenara koysak o 1 2 senede ev fiyatları üstüne 20 koyuyo birikim olmadan direk borca girmek daha mantıklı geliyo banada :) He imkan olsa da borçsuz, kredisiz, faizsiz biseyler olsa hiç fena olmaz ama onun için de sanırım güzel bi miras felan kalması lazım

Kız ben biriktiriyorum da 3-5 zaten ev parası biriktirene kadar emeklilik ikramiyemiz gelir
hiç sormaaa herşey zaten çok pahalı 2 kişi çalışıyoruz kira vermiyoruz maaşlarımızda iyi sor bakalm köşeye 100 tl atabiliyonmu diye.
kıl biber olmuş 28 tl nereye birikim yapcan :)
yapana helal olsun :)

Kız ben biriktiriyorum da 3-5 zaten ev parası biriktirene kadar emeklilik ikramiyemiz gelir
3 5 biriktiriyosaniz o bile iyi biz güya dedik ki 800 kira ödüyoruz burda da 800 e ev yok esime dedim 1000 lira oduyomus gibi farzedelim ama sıkışsak da o paraya güvenmeyelim o 200 kayboldu gitti sayalım ama nerdeee ne kadar gelir o kadar gider oluyo valla maaşı artti yine yaramadı:)

hiç sormaaa herşey zaten çok pahalı 2 kişi çalışıyoruz kira vermiyoruz maaşlarımızda iyi sor bakalm köşeye 100 tl atabiliyonmu diye.
kıl biber olmuş 28 tl nereye birikim yapcan :)
yapana helal olsun :)
İki kişi çalışıyoruz asgari alıyorum, eşim asgarinin bir tık üstünü alıyor ev 1300 kira kenara 7 bin para attım ama niye attım bebek olursa diye attım, şimdi gidecek eve neresinden tutarsan birikim birikim değil kuzum benim kenara attığım para dediğim birkaç aylık kiram, hayat çok pahalı

Maşallah ne güzel bulmuşsunuz hem evi hem fiyatı Bizim işler ümraniye tarafında keşke uysa da alabilsek oralardan

Esenyurt yeni yeni gelişiyo diye uygunluk vardı fiyatlarda canm. Ama kiracı koyduk içine o sıkıntılı ne kirayı veriyo, ne evimizden çıkıyo. Şuan hem evin kredisini hem şuan oturduğumuz evin kirasını ödüyoruz bu yüzden de hem stresliyim, hem sıkıntıdayız. Rabbime sığındım yardımcımız olsun

Allah yardımcınız olsun kuzum dua et, kiracıyla sözleşme yok mu dava edin olur mu kira vermemek

Benimkinin haberi yok kuzum ne ovulasyon testimden ne bu siteden tek uygulama indirmiştim ordan biliyo yumurtlaman yaklaşmış die gülüyor hatta bazen

Allah yardımcımız olsun canm. Rabbim gönlünüze göre versin inşAllah işinize yakın, içinize sinen ve fiyatı size uygun olan ev denk gelsin inşAllahhh

Allah yardımcımız olsun canm. Rabbim gönlünüze göre versin inşAllah işinize yakın, içinize sinen ve fiyatı size uygun olan ev denk gelsin inşAllahhh
Ah kuzum benimm amiiiin Ne güzel dua etmişsin samimiyetini burdan hissettim resmen, Allah razı olsun rabbim hepimizin gönlündekini versin inşallahh

Allah yardımcınız olsun kuzum dua et, kiracıyla sözleşme yok mu dava edin olur mu kira vermemek

Karışık biraz canm ya emlakçı kazık attı diyebilirim. Normalde kendisi ilgilenicekti kendisi kirayı göndercekti bize ve 1000 tl ye kiraya veririm dedi, kiracıya 800 e anlaşmış ona da tamam dedik sonradan kiracıyı bizim üzerimize saldı. Sözleşmede yazan isim farklı, evde olan kişi farklı. Bu tarz şeyler daha çok stres ettiriyo ve sinirimi bozuyo yıpratıyo.

iyi sen yine o kadar atmışsın helal olsun valla.
ama dediğin gibi 7 bin tl nin bi değeri mi var bu hayat pahalılıgında.

Bir yerden başlamak önemli sahiden tatlisim..çocuk olmadan eve de girişmek güzel bir heyecan ve hazırlıkay evet o günler çok hoş yaa,sıra sıra çift çizgiler gelsin inşallah ve aticam resiimm heyecanlandiim

İnsanlar hakka girmekten zerre kadar korkmaz hale geldiler, yazık rabbim hidayet versin.. Üzülme kuzum, dua et eşin de bir yolunu bulsun araştırın emlakçıyla ilişiği kesin

Benimkinin haberi yok kuzum ne ovulasyon testimden ne bu siteden tek uygulama indirmiştim ordan biliyo yumurtlaman yaklaşmış die gülüyor hatta bazen

Onları bilmese de sen hissetiriyosun demekki canm yapmamaya çalış, rahat bırak biraz. Yumurtlaman ne zamanlardaydı? O zamanlar özellikle hadi ilişki olcak vs. deme düşünme. Hatta sen yaklaşma bakalım biyerden sonra kendileri geliyo zaten

iyi sen yine o kadar atmışsın helal olsun valla.
ama dediğin gibi 7 bin tl nin bi değeri mi var bu hayat pahalılıgında.
Elimden geleni yaptım kuzum ama dediğin gibi bir markete giriyoruz biber 30 liraya çıkacak utanmasa

Kesin at vallahi bekliyorum şafak: 4

Canım ya şuan evler 200 milyar 2+1 ve evler yeniyse bu şekil.biz net yapıda oturuyoruz.onlarda bu şekilde.tabi İstanbul'a göre yine çok uygun ama 3+1 alicak olsak 300bin yine eşim daha çok peşin biriktirmek istiyor sanırım
Ama ev bu durduğu yerde kalmıyor.Uc sene önce 3+1muhtesem evi arkadaşlar topraktan 280 bine almıştı.simdi nerde o fırsat

Ah kuzum benimm amiiiin Ne güzel dua etmişsin samimiyetini burdan hissettim resmen, Allah razı olsun rabbim hepimizin gönlündekini versin inşallahh

Aminnn canm. Hep derim isterim Allah isteyen, dileyen herkese gönlündekinin en hayırlısını nasip etsin insAllah, ödeme kolaylığı versin cümlemize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…