kolay değil evet ama imkansızda değil. Allah herkesin yardımcısı olsun ödeme kolaylıgı versin.
alınmış alınmıştır.
borca girmeden biriktireyim dersen hiç bişe yapamıyosun. en azından ben öyleyim yapamıyorum :)
amin canım benim hepimiz için
hiç sormaaa herşey zaten çok pahalı 2 kişi çalışıyoruz kira vermiyoruz maaşlarımızda iyi sor bakalm köşeye 100 tl atabiliyonmu diye.Kız ben biriktiriyorum da 3-5 zaten ev parası biriktirene kadar emeklilik ikramiyemiz gelir
3 5 biriktiriyosaniz o bile iyi biz güya dedik ki 800 kira ödüyoruz burda da 800 e ev yok esime dedim 1000 lira oduyomus gibi farzedelim ama sıkışsak da o paraya güvenmeyelim o 200 kayboldu gitti sayalımKız ben biriktiriyorum da 3-5 zaten ev parası biriktirene kadar emeklilik ikramiyemiz gelir
İki kişi çalışıyoruz asgari alıyorum, eşim asgarinin bir tık üstünü alıyor ev 1300 kira kenara 7 bin para attım ama niye attım bebek olursa diye attım, şimdi gidecek eve neresinden tutarsan birikim birikim değil kuzum benim kenara attığım para dediğim birkaç aylık kiram, hayat çok pahalıhiç sormaaa herşey zaten çok pahalı 2 kişi çalışıyoruz kira vermiyoruz maaşlarımızda iyi sor bakalm köşeye 100 tl atabiliyonmu diye.
kıl biber olmuş 28 tl nereye birikim yapcan :)
yapana helal olsun :)
Maşallah ne güzel bulmuşsunuz hem evi hem fiyatıBizim işler ümraniye tarafında keşke uysa da alabilsek oralardan
Allah yardımcınız olsun kuzum dua et, kiracıyla sözleşme yok mu dava edin olur mu kira vermemekEsenyurt yeni yeni gelişiyo diye uygunluk vardı fiyatlarda canm. Ama kiracı koyduk içine o sıkıntılı ne kirayı veriyo, ne evimizden çıkıyo. Şuan hem evin kredisini hem şuan oturduğumuz evin kirasını ödüyoruz bu yüzden de hem stresliyim, hem sıkıntıdayız. Rabbime sığındım yardımcımız olsun
Benimkinin haberi yok kuzum ne ovulasyon testimden ne bu sitedenBiraz da olsa haklı olabilir canm. Malum erkekler bizler gibi ince düşünmüyor. Hele birde ovulasyon testini söylüyosan ilişki günlerini söylüyosan ilişkiden bile kaçabilenler biliyorum. Benim eşim de öyleydi görmesin diye uğraşmazdım ama şimdi o yokken hallediyorum hemen ve saklıyorum haberi yok testlerimden böylesi de daha iyi. Geçen ay test yapmamaya karar vermiştim açıkçası ama duramadımEşime dedim daha yapmiycam almiycam diye yapma zaten dua et olur hayırlısıyla ben sorun etmiyorum dedi. Bu ay da böyle denemek istedim hayırlısı artık. Boşvermişligim ovu testinde güzel sonuç verdi ama önemli olan gebelik testim
Orası öyle inşallah bakalım ya saolun :)efuulimm kuzum üzülme, o kadar darlama adamı hem kendinde rahat ol stres yapma olacak bebek yatmadan dönmeden de oluyor, rabbime bırak
İki kişi çalışıyoruz asgari alıyorum, eşim asgarinin bir tık üstünü alıyor ev 1300 kira kenara 7 bin para attım ama niye attım bebek olursa diye attım, şimdi gidecek eve neresinden tutarsan birikim birikim değil kuzum benim kenara attığım para dediğim birkaç aylık kiram, hayat çok pahalı
Ah kuzum benimm amiiiinAllah yardımcımız olsun canm. Rabbim gönlünüze göre versin inşAllah işinize yakın, içinize sinen ve fiyatı size uygun olan ev denk gelsin inşAllahhh
Allah yardımcınız olsun kuzum dua et, kiracıyla sözleşme yok mu dava edin olur mu kira vermemek
iyi sen yine o kadar atmışsın helal olsun valla.İki kişi çalışıyoruz asgari alıyorum, eşim asgarinin bir tık üstünü alıyor ev 1300 kira kenara 7 bin para attım ama niye attım bebek olursa diye attım, şimdi gidecek eve neresinden tutarsan birikim birikim değil kuzum benim kenara attığım para dediğim birkaç aylık kiram, hayat çok pahalı
Bir yerden başlamak önemli sahiden tatlisim..çocuk olmadan eve de girişmek güzel bir heyecan ve hazırlıkBizde daha girişemedik ay sonu diyoruz bakalım inşallah kuzum benim nasibimizde varsa alacağız, valla bebeğim bir yerden başlamak lazım kıt kanaat yapmaya çalışıcaz artık.. Size de gelir niye gelmesin
Aa gittin mi doktora? Gebeliğin son demlerinde olur nefes ve reflü problemleri bebek artık anneyi zorladığı için, psikolojiktir belki aşkım çok kafana takma ama doktora da görün olmaz öyle.
Haftaya bugün gelsin testleerİnşallah kırmızı kırmızı çizgilerle gelirim topiğe Yaa cumartesiye hiçbir şey kalmamış fotoğrafını al bebişin görelim yaaa
İnsanlar hakka girmekten zerre kadar korkmaz hale geldiler, yazık rabbim hidayet versin.. Üzülme kuzum, dua et eşin de bir yolunu bulsun araştırın emlakçıyla ilişiği kesinKarışık biraz canm ya emlakçı kazık attı diyebilirim. Normalde kendisi ilgilenicekti kendisi kirayı göndercekti bize ve 1000 tl ye kiraya veririm dedi, kiracıya 800 e anlaşmış ona da tamam dedik sonradan kiracıyı bizim üzerimize saldı. Sözleşmede yazan isim farklı, evde olan kişi farklı. Bu tarz şeyler daha çok stres ettiriyo ve sinirimi bozuyo yıpratıyo.
Benimkinin haberi yok kuzum ne ovulasyon testimden ne bu sitedentek uygulama indirmiştim ordan biliyo yumurtlaman yaklaşmış die gülüyor hatta bazen
Elimden geleni yaptım kuzum ama dediğin gibi bir markete giriyoruz biber 30 liraya çıkacak utanmasaiyi sen yine o kadar atmışsın helal olsun valla.
ama dediğin gibi 7 bin tl nin bi değeri mi var bu hayat pahalılıgında.
Kesin at vallahi bekliyorum şafak: 4Bir yerden başlamak önemli sahiden tatlisim..çocuk olmadan eve de girişmek güzel bir heyecan ve hazırlıkay evet o günler çok hoş yaa,sıra sıra çift çizgiler gelsin inşallah ve aticam resiimm heyecanlandiim
Canım ya şuan evler 200 milyarcanım bizim memlekette evler ucuz devamlı orda çalışcaksanızz alınnn valla sıfır asansörlü daireler 130 falandı.
hatta bizim bile niyetimiz var almaya.
babamlar otogarın yanından aldılar hemen 118 milyara koskocaman terası olan 4 odalı evi:)
bizimde niyetimiz var almaya orda oturmasakta kiraya veririz.
millet istanbulda bodruma 200 küüsür istiyor.
kırklareli o açıdan çok iyi :)
Ah kuzum benimm amiiiinNe güzel dua etmişsin samimiyetini burdan hissettim resmen, Allah razı olsun rabbim hepimizin gönlündekini versin inşallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?