Biz yeni evli olunca zaten bana gerek kalmadan devamlı kendi geliyorOnları bilmese de sen hissetiriyosun demekki canm yapmamaya çalış, rahat bırak biraz.Yumurtlaman ne zamanlardaydı? O zamanlar özellikle hadi ilişki olcak vs. deme düşünme. Hatta sen yaklaşma bakalım biyerden sonra kendileri geliyo zaten
İnsanlar hakka girmekten zerre kadar korkmaz hale geldiler, yazık rabbim hidayet versin.. Üzülme kuzum, dua et eşin de bir yolunu bulsun araştırın emlakçıyla ilişiği kesin
kızzz daha bi kaç ay önce kuzenim sıfır binadan bahsetti bitane 130 aCanım ya şuan evler 200 milyar2+1 ve evler yeniyse bu şekil.biz net yapıda oturuyoruz.onlarda bu şekilde.tabi İstanbul'a göre yine çok uygun ama 3+1 alicak olsak 300bin yine eşim daha çok peşin biriktirmek istiyor sanırım
Ama ev bu durduğu yerde kalmıyor.Uc sene önce 3+1muhtesem evi arkadaşlar topraktan 280 bine almıştı.simdi nerde o fırsat
Tokiyi düşündünüz mu kizlar
Evet gerçekten ben test yapmadığım halde akıntım artınca demiştim doğurganlık dönemim önemli diye benimki herşey Takdiri İlahi boşver benide kasma düşünmeyelim bunları dedi genel olarak erkeklerin yapısı emrivaki dürtülere karşı bebeğimiz içinde olsaBiraz da olsa haklı olabilir canm. Malum erkekler bizler gibi ince düşünmüyor. Hele birde ovulasyon testini söylüyosan ilişki günlerini söylüyosan ilişkiden bile kaçabilenler biliyorum. Benim eşim de öyleydi görmesin diye uğraşmazdım ama şimdi o yokken hallediyorum hemen ve saklıyorum haberi yok testlerimden böylesi de daha iyi. Geçen ay test yapmamaya karar vermiştim açıkçası ama duramadımEşime dedim daha yapmiycam almiycam diye yapma zaten dua et olur hayırlısıyla ben sorun etmiyorum dedi. Bu ay da böyle denemek istedim hayırlısı artık. Boşvermişligim ovu testinde güzel sonuç verdi ama önemli olan gebelik testim
Biz yeni evli olunca zaten bana gerek kalmadan devamlı kendi geliyorama doktor gün aşırı dediği için benim yanastirmadigim zamanlar oluyordu hatta bazen diyo yazık gün aştı artık yeter diye yumurtlamam sanırım şu 2 3 gün içinde olacak canım uygulama yarını gosteriyor
Evet gerçekten ben test yapmadığım halde akıntım artınca demiştim doğurganlık dönemim önemli diye benimki herşey Takdiri İlahi boşver benide kasma düşünmeyelim bunları dedi genel olarak erkeklerin yapısı emrivaki dürtülere karşı bebeğimiz içinde olsa☺ Ya bende de 3 gündür ateş basıyor kızlar geceleri şuanda bile boncuk boncuk terledim bat a da az kaldı
7aylık evliyim
Selam hatunlar Rabbim herkesin bebişini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah isteyenlere en kısa zamanda hayırlı bebişler nasip etsin. Bende 3,5 yıllık evliyim bu ayın sonunda 29 dan gün alıcam yavaş yavaş bebiş konusuna ısınmaya başladık ama henüz korunmayı bırakmadık. Yrn dr dan randevu aldım genel bir kontrol yaptıracağım. Şuana kadar ilaçla korunmadık prezervatif ve geri çekilme yöntemini kullandık. Tabi ne zaman nasip olur bilemem ama hazian-Temmuz gibi hamile kalmayı isterim. Hemen hamile kalırım belki diye korunmayı bırakmaya cesaret edemiyorum henüzBu şekilde korunupta denediği ilk ay hamile kalan varmı yoksa herkeste uzunmu sürüyor.
Bademlik mahallesinden bildiriyorum canım , burası kıyasıya rekabette fiyatlardakızzz daha bi kaç ay önce kuzenim sıfır binadan bahsetti bitane 130 a
o kadar pahalı olamaz kırklarelinndee bea
Bizde şuan düşünüyorduk ama aynen ağır peşinat 46 bin istiyorlar her ay 1000 ödenecek 20 yıl boyunca. 46 bin kadar malesef elimizde olmaynca destek cikarlarmi ki die kaynvalidelere açtık konuyu istemediler sabredin acele etmeyin bakalım bizimde bi düşündüğümüz var dediler de ben kendimiz yapalım biyerlere gelelim ki sonradan olaki lafı olmasın istemiştimBiz ev alcağımız zaman çekiliş vardı aslında ama katılmadık onun ödemeleri daha değişikmiş ve ağırmış. 20 sene borç ödeniyomuş ve seneden seneye zam oluyomuş öyle duyduk ve ben öyle cok yükseek binalar sevmiyorum aldığımız evi de çok beğenerek aldık açıkçası. Satsak 250 bin ediyor şuan ama satmaya niyetim yok taşınmak istiyorum bi an önce
Yumurtladigim gunu bilmek icin yapıyordumKız daha yeni evliysen niye takıyosun adam geldikce dene yeterZaten sperm 3 gün yaşıyor 3 günü aşmayın tamam işte boşver yapma sen ovu testi felan
Doktora gitcem bi hormon testi falan yapılsın sonra ovu testi denemesi tekrardan yaparım adetin 3 üncü günü gitmek gerek dimi hormon testleri için bi bilgin var mı canımHayırlısı olsun kuzum, üzülme önümüzdeki ay hayırlı haberlerle gel inşallah
Evet kuzum 2. ya da 3. gün ikisi de olurDoktora gitcem bi hormon testi falan yapılsın sonra ovu testi denemesi tekrardan yaparım adetin 3 üncü günü gitmek gerek dimi hormon testleri için bi bilgin var mı canım
BAkalım bizde buay dikkat ettik hep inşallah çift çizgileri görürüzAma gerçekten sonuç odaklı olunca insan kendini kurmuş gibi oluyor. Bende geçen aylarda hep şartlandırıyodum kendimi ama bu ay yapmadım onu yapmıycamda bata 15 gün felan var dün pik gördüm teste devam edicem yine ama.
Bizde şuan düşünüyorduk ama aynen ağır peşinat 46 bin istiyorlar her ay 1000 ödenecek 20 yıl boyunca. 46 bin kadar malesef elimizde olmaynca destek cikarlarmi ki die kaynvalidelere açtık konuyu istemediler sabredin acele etmeyin bakalım bizimde bi düşündüğümüz var dediler de ben kendimiz yapalım biyerlere gelelim ki sonradan olaki lafı olmasın istemiştim
Tamam canım allah razı olsun ben bi gidip yaptırayım en azından kafa rahat olarak devam ederim bi tedavi gerektiriyorsa ona göre de hareket ederizEvet kuzum 2. ya da 3. gün ikisi de olur
Yumurtladigim gunu bilmek icin yapıyordumevlendiğimzden beri deniyoruz olmuyor belki faydası olur die
Bence hazir hastaneye girmisken esin de test versin kuzum. Bunun icin aylarca bosuna bekleyenler var. Sonucta cocugu tek anne yapmiyor. Esine sakince anlat ben beceremedim amaTamam canım allah razı olsun ben bi gidip yaptırayım en azından kafa rahat olarak devam ederim bi tedavi gerektiriyorsa ona göre de hareket ederiz
Eşim dedi zaten birlikte gideriz üzüldüm baya çünküBence hazir hastaneye girmisken esin de test versin kuzum. Bunun icin aylarca bosuna bekleyenler var. Sonucta cocugu tek anne yapmiyor. Esine sakince anlat ben beceremedim ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?