Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Biz yeni evli olunca zaten bana gerek kalmadan devamlı kendi geliyor ama doktor gün aşırı dediği için benim yanastirmadigim zamanlar oluyordu hatta bazen diyo yazık gün aştı artık yeter diye yumurtlamam sanırım şu 2 3 gün içinde olacak canım uygulama yarını gosteriyor

İnsanlar hakka girmekten zerre kadar korkmaz hale geldiler, yazık rabbim hidayet versin.. Üzülme kuzum, dua et eşin de bir yolunu bulsun araştırın emlakçıyla ilişiği kesin

Maalesef öyle canm. Bakıyoruz araştırıyoruz ama hayırlısı. Emlakciyla ilişki bitti zaten Allah onu da bildiği gibi yapsın. Hep söylerim ağlayanın malı da gülene yaramaz derler şeytanından bulsun, bi an önce kiramızı versin çıksın gitsinde..

kızzz daha bi kaç ay önce kuzenim sıfır binadan bahsetti bitane 130 a
o kadar pahalı olamaz kırklarelinndee bea

Tokiyi düşündünüz mu kizlar

Biz ev alcağımız zaman çekiliş vardı aslında ama katılmadık onun ödemeleri daha değişikmiş ve ağırmış. 20 sene borç ödeniyomuş ve seneden seneye zam oluyomuş öyle duyduk ve ben öyle cok yükseek binalar sevmiyorum aldığımız evi de çok beğenerek aldık açıkçası. Satsak 250 bin ediyor şuan ama satmaya niyetim yok taşınmak istiyorum bi an önce

Evet gerçekten ben test yapmadığım halde akıntım artınca demiştim doğurganlık dönemim önemli diye benimki herşey Takdiri İlahi boşver benide kasma düşünmeyelim bunları dedi genel olarak erkeklerin yapısı emrivaki dürtülere karşı bebeğimiz içinde olsa Ya bende de 3 gündür ateş basıyor kızlar geceleri şuanda bile boncuk boncuk terledim bat a da az kaldı

Kız daha yeni evliysen niye takıyosun adam geldikce dene yeter Zaten sperm 3 gün yaşıyor 3 günü aşmayın tamam işte boşver yapma sen ovu testi felan

Ama gerçekten sonuç odaklı olunca insan kendini kurmuş gibi oluyor. Bende geçen aylarda hep şartlandırıyodum kendimi ama bu ay yapmadım onu yapmıycamda bata 15 gün felan var dün pik gördüm teste devam edicem yine ama.

Sabah doktora gittim kızlar. Hem normal hem ultrasonlada muayene yaptı küçük bir kist var gibi ama yansımadanda öyle görünmüş olabilir ama genel itibari ile temiz dedi. Testler verdi aile sağlığında yaptır dedi. Birde adet dönemi 5. gün gibi çağırdı. Onlar haricinde folik asite başlamamı önerdi. Korunmayı 3 ay sonrasında bırakmayı düşünüyorum dedim olsun sen şimdiden başla dedi. Bu şekilde inşaAllah hayırlısı ile sonuçlanır. :)

Bizde şuan düşünüyorduk ama aynen ağır peşinat 46 bin istiyorlar her ay 1000 ödenecek 20 yıl boyunca. 46 bin kadar malesef elimizde olmaynca destek cikarlarmi ki die kaynvalidelere açtık konuyu istemediler sabredin acele etmeyin bakalım bizimde bi düşündüğümüz var dediler de ben kendimiz yapalım biyerlere gelelim ki sonradan olaki lafı olmasın istemiştim

Hayırlısı olsun kuzum, üzülme önümüzdeki ay hayırlı haberlerle gel inşallah
Doktora gitcem bi hormon testi falan yapılsın sonra ovu testi denemesi tekrardan yaparım adetin 3 üncü günü gitmek gerek dimi hormon testleri için bi bilgin var mı canım

BAkalım bizde buay dikkat ettik hep inşallah çift çizgileri görürüz benim adetten bir hafta önce gögüslerim büyürdü hala büyümedi acımıyor da hiç gelecekse gelsin yaaa

240 bin taksit oluyor zaten +46 desek 286 ya geliyor yani. Bizde kimseden bişey beklemeden giriştik çok şükür kendimiz ödüyoruz taksitleri, az'ı gitti çoğu kaldı ya 104 ay'cık Rabbim istediğiniz gibi nasip etsin canım inşAllahh

Yumurtladigim gunu bilmek icin yapıyordum evlendiğimzden beri deniyoruz olmuyor belki faydası olur die

1 seneye kadar normal karşılanıyor canm. Ne kadarlık evlisin bilmiyorum ama düzenli ve hep korunmasız ilişkiniz oldu daolmadiysa Hsg tavsiye ederim. O temiz çıkarsa için çok rahat olsun, sonrasında hormin testine baktır bence.

Tamam canım allah razı olsun ben bi gidip yaptırayım en azından kafa rahat olarak devam ederim bi tedavi gerektiriyorsa ona göre de hareket ederiz
Bence hazir hastaneye girmisken esin de test versin kuzum. Bunun icin aylarca bosuna bekleyenler var. Sonucta cocugu tek anne yapmiyor. Esine sakince anlat ben beceremedim ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…