- 27 Şubat 2019
- 2.670
- 2.142
- 63
Cok da uzulmemek lazim canim ama iste yapabilene helal olsun.Eşim dedi zaten birlikte gideriz üzüldüm baya çünkü
İnsanların gözümün içine bakıp acaba çocuğu olmuyor mu imaları beni üzüyor çok yoksa daha 7 aylık evliyimCok da uzulmemek lazim canim ama iste yapabilene helal olsun.
Ah o insanlar yok muu. Deliriyorum resmen. Biz etrafimizdakilere dedik sormayin yoksa kalp kirariz diye artik demiyolar skur ki aileden uzak yaşıyoruz da pek kimseyi gormuyoeuzİnsanların gözümün içine bakıp acaba çocuğu olmuyor mu imaları beni üzüyor çok yoksa daha 7 aylık evliyim
Ne güzel benim hem ailem üzüyor beni hem eşimin tarafı bugün annem diyo acaba sorun sende mi var resmen içime bucak sağladılar sankiAh o insanlar yok muu. Deliriyorum resmen. Biz etrafimizdakilere dedik sormayin yoksa kalp kirariz diye artik demiyolar skur ki aileden uzak yaşıyoruz da pek kimseyi gormuyoeuz
Tepkini koymazsan devam ederler canim. Sanki uremek icin evleniyoruz sadece. Hiic anlamiyolar psikolojiyiNe güzel benim hem ailem üzüyor beni hem eşimin tarafı bugün annem diyo acaba sorun sende mi var resmen içime bucak sağladılar sanki
Onlar için evlilik demek sadece çocuk demek sanırımTepkini koymazsan devam ederler canim. Sanki uremek icin evleniyoruz sadece. Hiic anlamiyolar psikolojiyi
Aynen oyle. Ben koyuyorum tepkimi canim benden ve sagligimdan onemli degil kimseOnlar için evlilik demek sadece çocuk demek sanırım
Kaynanamlara düşünmediğimi söyledim üstüme gelmesinler diye ama laftan anlamıyorlar kiAynen oyle. Ben koyuyorum tepkimi canim benden ve sagligimdan onemli degil kimse
Off off. Vallahi bazen ciglik felan atmak istiyorum.Kaynanamlara düşünmediğimi söyledim üstüme gelmesinler diye ama laftan anlamıyorlar ki
Allahım çok aratmasın kimseye de hemen versin inşallah ya çok zor vallaOff off. Vallahi bazen ciglik felan atmak istiyorum.
Aynen oyle canim. Sen kontrollerden gec kendini sakinlestir bak olacsk eminimAllahım çok aratmasın kimseye de hemen versin inşallah ya çok zor valla
Burda evlerin fiyati o civarda zaten kuzum. Sizinki Kaç taksitti ? Ne kadar odediniz240 bin taksit oluyor zaten +46 desek 286 ya geliyor yani. Bizde kimseden bişey beklemeden giriştik çok şükür kendimiz ödüyoruz taksitleri, az'ı gitti çoğu kaldı ya 104 ay'cıkRabbim istediğiniz gibi nasip etsin canım inşAllahh
8 aylık evliyim ve 8 ay da denedik canim. Hormon testi kan değerleri hepsi ölçüldü gayet normal ultrasonla yumurtalıklarda da bisey görülmedi hsg hiç olmadı bakalım 3 4 ay sonra hala olmazsa öyle yapcaz1 seneye kadar normal karşılanıyor canm. Ne kadarlık evlisin bilmiyorum ama düzenli ve hep korunmasız ilişkiniz oldu daolmadiysa Hsg tavsiye ederim.O temiz çıkarsa için çok rahat olsun, sonrasında hormin testine baktır bence.
He bakayim ben ayarlara bakmadim tesekkurler bu arada canimYo canım ayarlardan ayarlarsan değiştirmiyosun yazarken normal siyah gözükğyor ama gönderdiğinde ayarlardan yaptıgın renk oluyır
Hayırlı olsun pro üyeliğin ♥
Sabah namazından sonra uyuyamadım kuzum yaa vajınamda yanma var rahatsız etti :/
Sizde yeniymissiniz daha millet kudurmuş gibi sorup bakıp duruyor hayır yani anlamıyorum kime ne çocuğu doğuracak benim büyütecek yine benimİnsanların gözümün içine bakıp acaba çocuğu olmuyor mu imaları beni üzüyor çok yoksa daha 7 aylık evliyim
BAkalım bizde buay dikkat ettik hep inşallah çift çizgileri görürüzbenim adetten bir hafta önce gögüslerim büyürdü hala büyümedi acımıyor da hiç gelecekse gelsin yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?