Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnsanların gözümün içine bakıp acaba çocuğu olmuyor mu imaları beni üzüyor çok yoksa daha 7 aylık evliyim
Ah o insanlar yok muu. Deliriyorum resmen. Biz etrafimizdakilere dedik sormayin yoksa kalp kirariz diye artik demiyolar skur ki aileden uzak yaşıyoruz da pek kimseyi gormuyoeuz

Ah o insanlar yok muu. Deliriyorum resmen. Biz etrafimizdakilere dedik sormayin yoksa kalp kirariz diye artik demiyolar skur ki aileden uzak yaşıyoruz da pek kimseyi gormuyoeuz
Ne güzel benim hem ailem üzüyor beni hem eşimin tarafı bugün annem diyo acaba sorun sende mi var resmen içime bucak sağladılar sanki

Burda evlerin fiyati o civarda zaten kuzum. Sizinki Kaç taksitti ? Ne kadar odediniz

8 aylık evliyim ve 8 ay da denedik canim. Hormon testi kan değerleri hepsi ölçüldü gayet normal ultrasonla yumurtalıklarda da bisey görülmedi hsg hiç olmadı bakalım 3 4 ay sonra hala olmazsa öyle yapcaz

İnsanların gözümün içine bakıp acaba çocuğu olmuyor mu imaları beni üzüyor çok yoksa daha 7 aylık evliyim
Sizde yeniymissiniz daha millet kudurmuş gibi sorup bakıp duruyor hayır yani anlamıyorum kime ne çocuğu doğuracak benim büyütecek yine benim Allahtan aksine bizim aileler daha istemiyor yeni evlisiniz tadını çıkarın boşver die :)) bizim komşulardan biri bile kaynvalideye dönmüş dediki şunu bi hastaneye gotursene hala niye olmuyomuş evleneli de baya oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…