Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Burda evlerin fiyati o civarda zaten kuzum. Sizinki Kaç taksitti ? Ne kadar odediniz

O zaman normal canm. Bize tokinin taksitleri ağır ve her sene zam oluyo dediler. Senin dediğin gibiyse iyi güzel. Biz 220 ye aldık ama kredi çektiğimiz için faiziyle bizlikte 350 yi buluyor maalesef Daha ödüyoruz 1 seneyi birkaç au geçti taksitlere. 120 ay'dı 104 ay kaldı :)

8 aylık evliyim ve 8 ay da denedik canim. Hormon testi kan değerleri hepsi ölçüldü gayet normal ultrasonla yumurtalıklarda da bisey görülmedi hsg hiç olmadı bakalım 3 4 ay sonra hala olmazsa öyle yapcaz

Genelde 1 sene sonrasında yapılıyo zaten canm insAllah hic gerek bile kalmadan çift çizgiler görürsün. ❤❤

Hakli adam sen okadar niye bunalttin adamı günler belli zaten diğer günleri onun istediği şekilde pozisyonda gir ve sürekli söyleme bence ben eşime ilk baş istediği şekilde davranıyorum sonra olacağı zaman zaten kendisi diyor don bana diye okadar üstüne gitme kuzum

Aylık ne kadar ödüyorsunuz kuzum
Genelde 1 sene sonrasında yapılıyo zaten canm insAllah hic gerek bile kalmadan çift çizgiler görürsün. ❤❤
Amin inşallah canim

Bende farkettim zaten sonradan pişman oldum :) tekrarlamam. Ister istemez olmaynca benim canım sıkılıyo üzülüyorum ufacık şeyde acaba ondan mi olmuyo die yansıtıyorum :/

hiç sormaaa herşey zaten çok pahalı 2 kişi çalışıyoruz kira vermiyoruz maaşlarımızda iyi sor bakalm köşeye 100 tl atabiliyonmu diye.
kıl biber olmuş 28 tl nereye birikim yapcan :)
yapana helal olsun :)

He bide etraftakiler iki kişi çalışıyorsunuz ne yapıyorsunuz demeleri saçıyorum deliyim ya

Allahtan ben komşularla samimi değildim yoksa onların laflarını hiç kaldıramazdm ne güzel keşke benim ailemde sürekli sorun mu var demese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…