- 22 Ocak 2019
- 5.613
- 12.494
- 248
- 31
Teste devam et canm strese girme boşvermişlik olsun biraz görcez pik :)
Burda evlerin fiyati o civarda zaten kuzum. Sizinki Kaç taksitti ? Ne kadar odediniz
8 aylık evliyim ve 8 ay da denedik canim. Hormon testi kan değerleri hepsi ölçüldü gayet normal ultrasonla yumurtalıklarda da bisey görülmedi hsg hiç olmadı bakalım 3 4 ay sonra hala olmazsa öyle yapcaz
Ya dün dedi resmen birbirimizin için hiçbişey yapmiyoz sırf bebek için uğraşıyoruz bu ne oraya dön buraya dön şöyle dur şu gün değil bu gün bilmem ne başlayacam böyle ise ben böyle şey istemiyorum tekrar haberin olsun dedi gitti yanımdan
Aynen bakalım ağrım var akinti var illa olur heralde
Aylık ne kadar ödüyorsunuz kuzumO zaman normal canm. Bize tokinin taksitleri ağır ve her sene zam oluyo dediler. Senin dediğin gibiyse iyi güzel. Biz 220 ye aldık ama kredi çektiğimiz için faiziyle bizlikte 350 yi buluyor maalesefDaha ödüyoruz 1 seneyi birkaç au geçti taksitlere. 120 ay'dı 104 ay kaldı :)
Amin inşallah canimGenelde 1 sene sonrasında yapılıyo zaten canm insAllah hic gerek bile kalmadan çift çizgiler görürsün. ❤❤
Bende farkettim zaten sonradan pişman oldum :) tekrarlamam. Ister istemez olmaynca benim canım sıkılıyo üzülüyorum ufacık şeyde acaba ondan mi olmuyo die yansıtıyorum :/Hakli adam sen okadar niye bunalttin adamı günler belli zaten diğer günleri onun istediği şekilde pozisyonda gir ve sürekli söyleme bence ben eşime ilk baş istediği şekilde davranıyorum sonra olacağı zaman zaten kendisi diyor don bana diye okadar üstüne gitme kuzum
hiç sormaaa herşey zaten çok pahalı 2 kişi çalışıyoruz kira vermiyoruz maaşlarımızda iyi sor bakalm köşeye 100 tl atabiliyonmu diye.
kıl biber olmuş 28 tl nereye birikim yapcan :)
yapana helal olsun :)
Ay ne güzel hemen degerlendir kuzuuum inşallah tutar yaa :)) Canım bat ne zaman bu arada?Yaaa ne güzel bi pik böyle
Allah'ım nolurrrrr...
Yum. Donemin mi canim yoksa adet dönemin miYaaa ne güzel bi pik böyle
Allah'ım nolurrrrr...
Yaaa ne güzel bi pik böyle
Allah'ım nolurrrrr...
OOHH MAŞALAHHHHYaaa ne güzel bi pik böyle
Allah'ım nolurrrrr...
Aylık ne kadar ödüyorsunuz kuzum
Amin inşallah canim
Yesssssss be kuzu inşallah bu ay tutacak inanıyorum sana hadi bele kuvvet
Ay ne güzel hemen degerlendir kuzuuum inşallah tutar yaa :)) Canım bat ne zaman bu arada?
Allahtan ben komşularla samimi değildim yoksa onların laflarını hiç kaldıramazdm ne güzel keşke benim ailemde sürekli sorun mu var demeseSizde yeniymissiniz daha millet kudurmuş gibi sorup bakıp duruyor hayır yani anlamıyorum kime ne çocuğu doğuracak benim büyütecek yine benimAllahtan aksine bizim aileler daha istemiyor yeni evlisiniz tadını çıkarın boşver die :)) bizim komşulardan biri bile kaynvalideye dönmüş dedki şunu bi hastaneye gotursene hala niye olmuyomuş evleneli de baya oldu
Yum. Donemin mi canim yoksa adet dönemin mi
Ayy inşallah canım Rabbim kimseyi o zorlu yollara düşürmesin yaAynen oyle canim. Sen kontrollerden gec kendini sakinlestir bak olacsk eminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?