Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allahtan ben komşularla samimi değildim yoksa onların laflarını hiç kaldıramazdm ne güzel keşke benim ailemde sürekli sorun mu var demese
Canım ben kaynvalide görümce aynı mahallede oturuyoruz 2 3 sokak var aramızda. Benim komşu olsa yine iyi bunu diyen teee gorumcenin komşusu:) benimkiler çok iyi Allah razı olsun boşver yapma daha diyolar hatta hepsi genç benim komsularn

ayy yuhh yani onlara ne sanki insanın psikolojisini bozmaya bayılıyorlar zaten sağolsun bugün benim de annm beni çok üzdü acaba sorun sende mi varda olmuyor dedi

ayy yuhh yani onlara ne sanki insanın psikolojisini bozmaya bayılıyorlar zaten sağolsun bugün benim de annm beni çok üzdü acaba sorun sende mi varda olmuyor dedi
Yaşın kaç kuzum? Daha yeni evlisin eğer yaşın da geç değilse önünde uzuuun zaman var. Sorun olsa bile Rabbim verdikten sonra hicbirsey engel olamaz.Benim anneme ben bebiş istiyorum desem kızar bile ne acelen var die

8 aylık evliyim canım aynı sayılırız:) biz istediğimiz için ilk günden beri korunmuyoruz
Hiç doktora falan gittiniz mi peki ben adet sancım için gitmiştim hala da çok kötü sancı oluyorum o gün üstten ultrasonla baktı kist faln yok temiz dedi iltihap ta yok dedi başka hormon testi falan yapmamıştı bebek için dememiştim ondan sanırım

Benim hastanede çalışan bi ablam vardı canım kan degerlerinden hormonlardan kaynaklı olabilir oda engelliyormuş dedi dvit b12 demir vs vs hastaneye gidip çok halsizlik oluyor uyku hali oluyor devamli deyip tüm kan sonuçlarını iste dedi hatta gerekli olan tum degerleri yazdi bana bunlara baktir die o hala duruyor. Onlar cok iyi cikti sukur. Adetim benimde aşırı sancılı geçer hatta doğum yapar gibi olurum yeri göğü iletirim saç baş kalmaz yolmaktan bayılıp kusarım:) ultrasonla bakıldı yumurtalıklarda tertemiz cıktı. Şimdi eşimi gonddermeye cabaliycam inşallah ondada bisey çıkmazsa hsg çektirmeyi düşünüyorum oda olmazsa Allaha birakacam:) aşırı zayıflık ve aşırı kilo da etkiliyormuş bu arada

Benim demir eksikliğim kansızlığım vitaminsizliğim hepsi çok düşük geçen ay dahiliyeye gitmiştim belki de bundan dolayı olmuyordur hamilelik

Benim demir eksikliğim kansızlığım vitaminsizliğim hepsi çok düşük geçen ay dahiliyeye gitmiştim belki de bundan dolayı olmuyordur hamilelik
Hımm değerler düşük olunca hamilelige engel oluyormuş canım özellikle kansızlık varsa evet olabilir. Bence tekrar tüm değerlere baktır ona gore gebelik istiyorum de vitamin takviyesi işte özellikle folik düşükse folik asit iste
Hemogram
CRP
Vit B12
D3
Demir
Açlık kan şekeri
Tsh (buda çok onemli)
Fsb
Prolaktin
E2

Folik asit iki aydır kullanıyorum demir eksikliği ilacı da verdi bende çok yan etki yaptı ya

henüz 24 yaşındayım eşimde 27 yaşında
Aman daha gençsınız yaa bak ben 6 yıl duusnmedım . İlk yıl herkes soruyodu bebek bebek dıye bende dıyordum siz mi bakcanız ? Düşünmüyoruz 30 a kadar gezcem ben dedım .
6 yıl sonra gebelık düşündüğümüzde kimseye söylemedık rabbım ilk ayda verdı herkese söyledk heyecanla herkes şoka girdi beklemıyolardı çunku ..

O bebegımı kaybedınce şimdi arayan hrkes hala bebek yok mu dıyor bende şuan hala yok dıyorum . İnsanlar çok patavatsız çok sukur hamıleyım ama ya olmasaydım çok üzülürdm ..
Şuan hiçbir akrabayı falan aramıorum yalan söylememek için.
İlla bebek varmı dıye soruyolar çunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…