Allaa aaallaa markası ne kuzum ?Folik asit iki aydır kullanıyorum demir eksikliği ilacı da verdi bende çok yan etki yaptı ya
ahh canım yaa işte ben umutlnamamk için erken terst yapma taraftarıyımBenim ki gecikmeyle geldi çok moralim bozuldu ilk kez gecikti sandım ki...
17 Nisan canımahh canım yaa işte ben umutlnamamk için erken terst yapma taraftarıyım
Ynı bat ne yazalım canım son olsun ınsallah
İnşalah canım ya ..17 Nisan canıminşallah sondur okullar kapanınca aşılama isteyeceğim olmazsa
İlacın adı ferro sanol duodenal canımAllaa aaallaa markası ne kuzum ?
Ben eylul aında berı kullanıyorum . Hiç yan etkı yaratamadı .
İlk 1 ay kullandıgım farklıydı demir + folık asıttı . Demir değerlerim düzelince başkasına geçirdi doktrum .
ben yine erken yapcam bu ayZaten o zaman çıkar varsa inşallah:)) biz geçen ay G gamzeli_bebis le 2 3 gün önceden yapmıştık:)
Bizim de midemiz bulansa keşke :) kolaylıkla geçiririsiniz hamileliği inşaAllah :)Selam kızlar bulantilar başlıyor bende yavaş yavaş
Öyle deme ya üzüldüm( Rabbim size de nasip eylesinBizim de midemiz bulansa keşke :) kolaylıkla geçiririsiniz hamileliği inşaAllah :)
Öyle deme ya üzüldüm( Rabbim size de nasip eylesin
Kaç zamandır?Amin inşaAllah :) herşeyin bi zamanı varda biz acele ediyoruz işte :)
umut vermek ıstemem bnımde regl zamanı çıkardı ama ınan gebe kaldığımdan berı haal suratımda sıvılceler var . :)Benimde bugün bat günüm ve yüzümde iki tane sivilceyle uyandımbu ayda olmadı galiba
Kaç zamandır?
umut vermek ıstemem bnımde regl zamanı çıkardı ama ınan gebe kaldığımdan berı haal suratımda sıvılceler var . :)
İnşalah vardır canım ..Böyle çenemde henüz çıkmayan ama acıyan akne gibi bir sivilce var sanki :) umut ediyorum yaa olsun olsın umut etmek güzel. Zaten kırmızıları görene kadar hayal kırıyoruz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?