Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ah kuzum deme deme Allahımbulantısız gebelık nasip etsın ınan ne yıyon ne içiyon .
Çok zor rabbım yardımcıımız olsun
Amin allahım sağlıklı gebelik versin ama ben yine razıyım hamilelik bulantıya normalde de yiyen biri olmadığım için sürekli bi iki lokma sonra bulantım olur

İlcın adını yazdım canım senin kullandığın demir eksikliği ilacı o muydu bide ekmek üstüne damlatıln bi ilaç vermişti
yok canım benım şuan kullandıgım folikasit : Folidoce
DEmir eksıklıgınde kullandıgım : gynofreon .

İkiside doktor onayında kullandım canım ..

Bana
yok canım benım şuan kullandıgım folikasit : Folidoce
DEmir eksıklıgınde kullandıgım : gynofreon .

İkiside doktor onayında kullandım canım ..
Bana da o ilaçları doktor verdi sözde senin gebelikten önce mi vardı yoksa gebe kalınca mı kullandın canım demir eksikliği kansızlık hamileliği engel diye korkuyorum aslında

nedemistimkibenn kuzuummm nasıl gıdıyorr ?
Randevun ne zmaan mı kuzum ?
Canımm çok şükür,sabahları az bir sersemligin dışında gün içinde iyiyim.Yalniz ben iyi yiyorum ya,senin yerine de yiyor gibiyim yani sen nasılsiın sabaha göre
Red Phoenix tatlisimin dediği gibi inşallah cumartesi gorucem bende, dediğin gibi yaparım mesajla size yollarım o zaman

Kızlar bazılarında Anneler Kulübü yazıyor profil resmi altında, gördünüz mü bilmiyorum da o ne oluyor?

Şuan ıyıyım çok şükür kuzum :)
bıraz çerez atıştırdım ıyı geldı ..
Cumartesıyı heyecanla beklıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…