Ben lazerlı oldugum ıvın farkedemedım onu canım :)Kızlar kızlar bide tüylerin hızlı uzaması ?bunu da belirti olarak okudum yaşayanınız varmı :)
İnşalah vardır canım ..
İnan bende gebelık testlerını erken yapmasam bende hamıle değilim derdim :)
Suratımda aşırı yağlanma oldu ilk 7 hafta ..
Son 2 haftadır suratım iyi çok şükür hatta pul pul soyulmaya basladı :)
Cumartesi görcez bebişi Elçinim
ayyyyy baya buyumus olarak görcekCumartesi görcez bebişi Elçinim
Dimi keşke bulanan mide sadece hamilelik için olsaBizim de midemiz bulansa keşke :) kolaylıkla geçiririsiniz hamileliği inşaAllah :)
Ah kuzum deme deme Allahımbulantısız gebelık nasip etsın ınan ne yıyon ne içiyon .Dimi keşke bulanan mide sadece hamilelik için olsa
Amin allahım sağlıklı gebelik versin ama ben yine razıyım hamilelik bulantıya normalde de yiyen biri olmadığım için sürekli bi iki lokma sonra bulantım olurAh kuzum deme deme Allahımbulantısız gebelık nasip etsın ınan ne yıyon ne içiyon .
Çok zor rabbım yardımcıımız olsun
İlcın adını yazdım canım senin kullandığın demir eksikliği ilacı o muydu bide ekmek üstüne damlatıln bi ilaç vermiştiAh kuzum deme deme Allahımbulantısız gebelık nasip etsın ınan ne yıyon ne içiyon .
Çok zor rabbım yardımcıımız olsun
İlcın adını yazdım canım senin kullandığın demir eksikliği ilacı o muydu bide ekmek üstüne damlatıln bi ilaç vermişti
yok canım benım şuan kullandıgım folikasit : Folidoceİlcın adını yazdım canım senin kullandığın demir eksikliği ilacı o muydu bide ekmek üstüne damlatıln bi ilaç vermişti
Bana da o ilaçları doktor verdi sözde senin gebelikten önce mi vardı yoksa gebe kalınca mı kullandın canım demir eksikliği kansızlık hamileliği engel diye korkuyorum aslındayok canım benım şuan kullandıgım folikasit : Folidoce
DEmir eksıklıgınde kullandıgım : gynofreon .
İkiside doktor onayında kullandım canım ..
Valla bende heyecanlıyım fotoğraf getircek bizeeayyyyy baya buyumus olarak görcek
Benımde 8 gun kaldı
Amin kuzum inşallaahhhhhValla bende heyecanlıyım fotoğraf getircek bizee
Senin şafak:8 Benim şafak:7 hayırlı haberlerle rabbiimmm
Canımm çok şükür,sabahları az bir sersemligin dışında gün içinde iyiyim.Yalniz ben iyi yiyorum ya,senin yerine de yiyor gibiyim yani
Şuan ıyıyım çok şükür kuzum :)Canımm çok şükür,sabahları az bir sersemligin dışında gün içinde iyiyim.Yalniz ben iyi yiyorum ya,senin yerine de yiyor gibiyim yanisen nasılsiın sabaha göre
Red Phoenix tatlisimin dediği gibi inşallah cumartesi gorucem bende, dediğin gibi yaparım mesajla size yollarım o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?