Cannnım ayarlardan çocugunuz var mı ksımına çocuğum var anneler kulubune uye olmak ısrıoyrum diyosun ve oluyor ..Kızlar bazılarında Anneler Kulübü yazıyor profil resmi altında, gördünüz mü bilmiyorum da o ne oluyor?
Hee anladım canım sağolasın. Öyle yazan birine sormuştum ama cevap vermedi merak ettim :)Cannnım ayarlardan çocugunuz var mı ksımına çocuğum var anneler kulubune uye olmak ısrıoyrum diyosun ve oluyor ..
Kazen sanırım bır yarışma yapıcakmıs .. Onunla ilgiliymıs
Bence hoş olmamış ne bılım bence sıkıntı yok ama ne bılım anne olan olmayanlr ayrılmıs gıbı oldu . Rabbım nasıp ederde evladımı kucagıma alırsam bıle yapmayı dusunmuyorum ..Hee anladım canım sağolasın. Öyle yazan birine sormuştum ama cevap vermedi merak ettim :)
Hep iyi ol insallaahŞuan ıyıyım çok şükür kuzum :)
bıraz çerez atıştırdım ıyı geldı ..
Cumartesıyı heyecanla beklıyorum
Doğru diyorsun, ince düşünmüşsün. Diğerleri dışlanmış gibi oluyor böyle.. Çocuk istemeyen için bir sıkıntı yok da isteyip de olmayanlar için belki hassas bir etki yapabilir.Bence hoş olmamış ne bılım bence sıkıntı yok ama ne bılım anne olan olmayanlr ayrılmıs gıbı oldu . Rabbım nasıp ederde evladımı kucagıma alırsam bıle yapmayı dusunmuyorum ..
sorma yaaa yarın 9+0 olucazHep iyi ol insallaahhey gidi ya..bu sayfada daha yeni gün sayarken şuan takvimde 9 yazıyor..Gerçekten büyük mucize.
Şimdi de sevdiklerimizin gününü bekliyoruz şafak olarak,beklemeler guzel,beklediklerimizle
Evet caniimsorma yaaa yarın 9+0 olucazsen doktora gıttıgınde 9+1 olucak değıl mı ??
sAĞLIKLI BESLENIYORSUN YA İNŞALLAHH ÖNDN ÖNDEN GIDIYODUR ..Evet caniim2 gün geriden takip ediyorum seni
Sabah ve akşam yemeği istikrarlı düzgün yiyorum da,öğlenleri acayip saçmalıyorum yemek işindesAĞLIKLI BESLENIYORSUN YA İNŞALLAHH ÖNDN ÖNDEN GIDIYODUR ..
ay kuuzm yaa ultrasonda oynucakk düşündükçe delircem .. Allahım herkese bu duyguyu yaşatsın
10+0 olucak ama devlet ya ben pek umutlu deilimSabah ve akşam yemeği istikrarlı düzgün yiyorum da,öğlenleri acayip saçmalıyorum yemek işindeOkuldaysam poğaça tarzı,evdeysem patates kızartma Bak yazınca çok sinir oldum kendime
Evet kızlardan bu haftalarda oynadığını yazanları okumuştum ama şanslı olabilir miyim o anı yakalamak konusunda ben bilemedim,ama seninki az daha büyümüş olucak,umudum çok daha fazlaa
Patatesin iyi gelen yatıştıran bir özelliği var bence10+0 olucak ama devlet ya ben pek umutlu deilim
Kötu falan dıyolar ya bakalım
Ay bende bu kadar bulantı içinde patates kızarması yıyorum dokotrum ve eşim sen acayipsın dıyor . Normalde onu yıyememn lazım onu yıyen herkesı yer dıyo
Bulantılarla cebelleşiyorum canım çok şükğr onun harici iyiyim .
Bana da folidoce verdiKızlar doktorum bana folikasit olarak folidays veya diofol ikisinden birini kullanabilirsin dedi. Sizler ne kullandınız?
Bana da folidoce verdi
15yusra11 kuzum batlar aynı benim lh testi
Canım merhaba beni hatırladın mı? Evlilik forumunda takılıyorduk yıllar evvelhamilelikle ilgili başka hazırlıklarınız olmuşmuydu bir tek folik asit kullanılması gerektiğini biliyorum:) Hamilelik öncesi nelere dikkat etmeliyim neleri bilmem gerekir :) Ramazan sonrası korunmayı bırakmayı düşünüyorum git gide sanki ısınıyorum gibi
13. Günüm kuzum dongum 28 günde biKaçıncı gündesin kuzu? Benim geçen ay erken gelsi 28. yada 29. günümde geldi normalde 30. 31. günlerde gelirdi o yüzden 31. gün olarwk hesapladıgımda bat 04.04 ama yine erken gelirsr 01.04-02.04 de olabilir. Şuan bugün benim 15. günüm senin 11. gün müydü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?