Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bazılarında Anneler Kulübü yazıyor profil resmi altında, gördünüz mü bilmiyorum da o ne oluyor?
Cannnım ayarlardan çocugunuz var mı ksımına çocuğum var anneler kulubune uye olmak ısrıoyrum diyosun ve oluyor ..

Kazen sanırım bır yarışma yapıcakmıs .. Onunla ilgiliymıs

Hee anladım canım sağolasın. Öyle yazan birine sormuştum ama cevap vermedi merak ettim :)
Bence hoş olmamış ne bılım bence sıkıntı yok ama ne bılım anne olan olmayanlr ayrılmıs gıbı oldu . Rabbım nasıp ederde evladımı kucagıma alırsam bıle yapmayı dusunmuyorum ..

Şuan ıyıyım çok şükür kuzum :)
bıraz çerez atıştırdım ıyı geldı ..
Cumartesıyı heyecanla beklıyorum
Hep iyi ol insallaah hey gidi ya..bu sayfada daha yeni gün sayarken şuan takvimde 9 yazıyor..Gerçekten büyük mucize.
Şimdi de sevdiklerimizin gününü bekliyoruz şafak olarak,beklemeler guzel,beklediklerimizle

Bence hoş olmamış ne bılım bence sıkıntı yok ama ne bılım anne olan olmayanlr ayrılmıs gıbı oldu . Rabbım nasıp ederde evladımı kucagıma alırsam bıle yapmayı dusunmuyorum ..
Doğru diyorsun, ince düşünmüşsün. Diğerleri dışlanmış gibi oluyor böyle.. Çocuk istemeyen için bir sıkıntı yok da isteyip de olmayanlar için belki hassas bir etki yapabilir.

Hep iyi ol insallaah hey gidi ya..bu sayfada daha yeni gün sayarken şuan takvimde 9 yazıyor..Gerçekten büyük mucize.
Şimdi de sevdiklerimizin gününü bekliyoruz şafak olarak,beklemeler guzel,beklediklerimizle
sorma yaaa yarın 9+0 olucaz sen doktora gıttıgınde 9+1 olucak değıl mı ??

sAĞLIKLI BESLENIYORSUN YA İNŞALLAHH ÖNDN ÖNDEN GIDIYODUR ..

ay kuuzm yaa ultrasonda oynucakk düşündükçe delircem .. Allahım herkese bu duyguyu yaşatsın
Sabah ve akşam yemeği istikrarlı düzgün yiyorum da,öğlenleri acayip saçmalıyorum yemek işinde Okuldaysam poğaça tarzı,evdeysem patates kızartma Bak yazınca çok sinir oldum kendime
Evet kızlardan bu haftalarda oynadığını yazanları okumuştum ama şanslı olabilir miyim o anı yakalamak konusunda ben bilemedim,ama seninki az daha büyümüş olucak,umudum çok daha fazlaa

10+0 olucak ama devlet ya ben pek umutlu deilim

Kötu falan dıyolar ya bakalım

Ay bende bu kadar bulantı içinde patates kızarması yıyorum dokotrum ve eşim sen acayipsın dıyor . Normalde onu yıyememn lazım onu yıyen herkesı yer dıyo

Patatesin iyi gelen yatıştıran bir özelliği var benceMakarna da öyle.Aylar olmuştur yemiyordum.Su iki haftadır yer oldum,midem sakin güzel sindiriyor ve rahatsız etmiyor miis
Devlet hastanesine o açıdan doktora hiç gitmedim ama okuyorum ya sıra olmuyormuş kolayca herhalde.Burda bugün baksam mhrsye, hemen yarına randevu çıkıyor İnşallah teknolojisi güzeldir aletlerin ve een güzeli sen görürsun caniim

Bana da folidoce verdi

hamilelikle ilgili başka hazırlıklarınız olmuşmuydu bir tek folik asit kullanılması gerektiğini biliyorum:) Hamilelik öncesi nelere dikkat etmeliyim neleri bilmem gerekir :) Ramazan sonrası korunmayı bırakmayı düşünüyorum git gide sanki ısınıyorum gibi

15yusra11 kuzum batlar aynı benim lh testi

Kaçıncı gündesin kuzu? Benim geçen ay erken gelsi 28. yada 29. günümde geldi normalde 30. 31. günlerde gelirdi o yüzden 31. gün olarwk hesapladıgımda bat 04.04 ama yine erken gelirsr 01.04-02.04 de olabilir. Şuan bugün benim 15. günüm senin 11. gün müydü?

Canım merhaba beni hatırladın mı? Evlilik forumunda takılıyorduk yıllar evvel

13. Günüm kuzum dongum 28 günde bi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…