Hamilelikle ilgili tek başlığım bu :)hamilelikle ilgili başka hazırlıklarınız olmuşmuydu bir tek folik asit kullanılması gerektiğini biliyorum:) Hamilelik öncesi nelere dikkat etmeliyim neleri bilmem gerekir :) Ramazan sonrası korunmayı bırakmayı düşünüyorum git gide sanki ısınıyorum gibi
Allah o zaman tüm topiclere yazıcamInsallah cift cizgiler iletirsin canm ❤ Belki gelmez cift cizgi gelir
Koptu bellerimiz koptuuuYesssssss be kuzu inşallah bu ay tutacak inanıyorum sana hadi bele kuvvet
Benimde 28 martta ya hamile olucam yada adetli ikisindede gidemiyorum epilasyona1 nisanda da epilasyon randevum var :) Elimde de 3 tane erken gebelik testi belki bi delilik yapıp 1 nisanda denerim testin birini :)
Yaaaa nerrrdeeeennn nereeeyeeeCanım merhaba beni hatırladın mı? Evlilik forumunda takılıyorduk yıllar evvel
Aynen yaaa, burada görünce şöyle film şeridi gibi geçti gözlerimin önünden o zamanlarYaaaa nerrrdeeeennn nereeeyeee
Kızlar hanı bşr laf vardır ya :)
Kız halaya oğlan dayıya diye
Bizde ne hala var ne dayı
Bu çocuk neye benzicek
13. Günüm kuzum dongum 28 günde bi
Sana benzesin prensesimiz, bal gibi gözleri olsun böyle iyi kalpli olsunKızlar hanı bşr laf vardır ya :)
Bu çocuk neye benzicek
Ay bizde var hala, size vereyim olmazsa çok lazım değilKızlar hanı bşr laf vardır ya :)
Bu çocuk neye benzicek
Teyze amca var mı peki? Onlarla idare edinKızlar hanı bşr laf vardır ya :)
Bu çocuk neye benzicek
Aynen katılıyorum bence deBence hoş olmamış ne bılım bence sıkıntı yok ama ne bılım anne olan olmayanlr ayrılmıs gıbı oldu . Rabbım nasıp ederde evladımı kucagıma alırsam bıle yapmayı dusunmuyorum ..
Ben doktorun verdiği bir multivitamin kullanmıştım, pregnacare conception ismi, bir de d vitamini ve B12 değerlerine baktırın isterseniz.hamilelikle ilgili başka hazırlıklarınız olmuşmuydu bir tek folik asit kullanılması gerektiğini biliyorum:) Hamilelik öncesi nelere dikkat etmeliyim neleri bilmem gerekir :) Ramazan sonrası korunmayı bırakmayı düşünüyorum git gide sanki ısınıyorum gibi
2 teyze 2 amca varTeyze amca var mı peki? Onlarla idare edin
Sana benzesin prensesimiz, bal gibi gözleri olsun böyle iyi kalpli olsun
Hamile olanlar bile yapmaya başlamışAynen katılıyorum bence de
Kızlar hanı bşr laf vardır ya :)
Bu çocuk neye benzicek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?