Yok yok yokkk kaynanam bana yetıyo birde görümce almıımAy bizde var hala, size vereyim olmazsa çok lazım değil
Ay evet onu unutmuşumYok yok yokkk kaynanam bana yetıyo birde görümce almıım
Hayır ben hissettimmKızzzzben sana resim atmısmıydım
Canım merhaba beni hatırladın mı? Evlilik forumunda takılıyorduk yıllar evvel
Hamilelikle ilgili tek başlığım bu :)
Ben gebelik düşüpümde ilk önce kan testi verip değerleirme baktırmıştım .
Daa sonra doktorum 1 sene deneyin olmazda gelin demişti ..
o arada değerlerimin bazıları düşüktü doktorum ilaç verdi 1 ay kullandım kullanırken hamile kaldım sonra hamile aklınca değerleirmde düzelmişti folidoce a geçirdi ..
Muhakkak bir kan testlerini yaptır .. değerlerini hamile olmadan düzenlersin
Ben doktorun verdiği bir multivitamin kullanmıştım, pregnacare conception ismi, bir de d vitamini ve B12 değerlerine baktırın isterseniz.
Anne baabaya benzerse sarı , kumral renkli gözlü bişey olurAnne babaya bnzer :) yada kendine has münhasır olur :)
İnanmıyorum bukadar olurHayır ben hissettimm
İnşallah hayırlı haberler gelirsinaaa evet nasılsın cnm sende bebişmi düşünüyorsun yoksa hamilemisin :)
bir takım testler verdi zaten onları aile hekimliğinde yaptırıp kontrole gideceğim bakalım inşAllah herhangi bir sorun çıkmaz
Seni yerimmİnanmıyorum bukadar olur
Gözlerim ela ama bal rengise oluyor
Hissiyatların mükemmel kuzum şaşkınım
Anne baabaya benzerse sarı , kumral renkli gözlü bişey olur
Eşimle bizi kardeş zannediyor gören
Geçen kimlikleri yenilettik kadın aranızda bir bağ varmı dedi eşim dedim yok öyle değil akrabalık dedi yok dedim şoka girdi
Bende şüphelenşyorum bazen
Sırtımızda ikimiiznde aynı büyüklükte benlerimiz var
ay okudum evet inşallah atlatırsın çok fena ben 2 hafta çektim resmen hayattan soğudumBulantılarla cebelleşiyorum canım çok şükğr onun harici iyiyim .
Sen nasılsın prenses nasıll yoktun uzun zamandır
Allah razı olsun canımSeni yerimmKuzumuz da sen gibi olsun inşallahh böyle güzel iyi kalpli
Ay maşallaaaahhh ben onu yerım yaaaaay okudum evet inşallah atlatırsın çok fena ben 2 hafta çektim resmen hayattan soğudum
valla çalışıyorum kuzum sabah kalk akşam git yat zor atıyorum kendimi yatağa prensese gelirsek bugün gittim kontrole iyi dedi 1 kilocuk olmuşuz
E tamam işte, teyzeye ya da amcaya çekecek2 teyze 2 amca var
Ortanca ablamın çocugu aynı ben teyzeye benzeme şansı var :)
Yeğenimle dolaşırken herkes çocupum zannediyo
aaa evet nasılsın cnm sende bebişmi düşünüyorsun yoksa hamilemisin :)
canım bi yerde okumuştum tabi bu haftalarda olur mu bilmiyorum ama ultrasona girmeden çikolata ye çok hareketli oluyormuş bebişlerSabah ve akşam yemeği istikrarlı düzgün yiyorum da,öğlenleri acayip saçmalıyorum yemek işindeOkuldaysam poğaça tarzı,evdeysem patates kızartma Bak yazınca çok sinir oldum kendime
Evet kızlardan bu haftalarda oynadığını yazanları okumuştum ama şanslı olabilir miyim o anı yakalamak konusunda ben bilemedim,ama seninki az daha büyümüş olucak,umudum çok daha fazlaa
iyi ettin benim yerime de yatAy maşallaaaahhh ben onu yerım yaaaa ♥♥♥
Ben 3 haftadır çekiyorum daha çekcem gibi duruyo
Ama çok şükğr işi bıraktım evde daha rahat dön dön yat .
Allah yardımcın olsun kuzum ♥♥
Ne zaman geçecek senin bu bulantılar yahu? Korkutuyorsun beniBen 3 haftadır çekiyorum daha çekcem gibi duruyo
Ama çok şükğr işi bıraktım evde daha rahat dön dön yat .
Allah yardımcın olsun kuzum ♥♥
hoşbulduk canımm
Ettim kuzum 3 gundur yapiyorm bugun çizgi koyu gibi ama seninki kadar degl :))Hergün yaptın dimi testi? Sıvı alımına dikkat ettin mi? Ama benimde 14. 15. günler pik oldu canm bekle bakalım inşAllah aksama yada yarın pik olur.
Allah o zaman tüm topiclere yazıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?