Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım merhaba beni hatırladın mı? Evlilik forumunda takılıyorduk yıllar evvel

aaa evet nasılsın cnm sende bebişmi düşünüyorsun yoksa hamilemisin :)

Ben doktorun verdiği bir multivitamin kullanmıştım, pregnacare conception ismi, bir de d vitamini ve B12 değerlerine baktırın isterseniz.

bir takım testler verdi zaten onları aile hekimliğinde yaptırıp kontrole gideceğim bakalım inşAllah herhangi bir sorun çıkmaz

Anne babaya bnzer :) yada kendine has münhasır olur :)
Anne baabaya benzerse sarı , kumral renkli gözlü bişey olur

Eşimle bizi kardeş zannediyor gören
Geçen kimlikleri yenilettik kadın aranızda bir bağ varmı dedi eşim dedim yok öyle değil akrabalık dedi yok dedim şoka girdi

Bende şüphelenşyorum bazen
Sırtımızda ikimiiznde aynı büyüklükte benlerimiz var

çocuğu olmayan da yapmış benim gibi çocuğu olan da yapmayabiliyor... kazen ayrımı ortadan kaldırdı bence bu kulüp olayı normal oldu, anne yazıyordu öncesinde.. anneler kulübüne bir hoşluk bir güzellik de düşünülüyor demişti.

bir takım testler verdi zaten onları aile hekimliğinde yaptırıp kontrole gideceğim bakalım inşAllah herhangi bir sorun çıkmaz
İnşallah hayırlı haberler gelirsin
Rabbim hayırlı vakitte sağlıklı sıhhatli evlat nasip etsin

Benide eşimle benzetenler oluyor.:) yıllar geçince eşler birbirine benzermiş bizim daha yıl olmadı ama. :) İşte RABBİMİZ yakıştırıyor kaderimiz ediyor elhamdülillah

Bulantılarla cebelleşiyorum canım çok şükğr onun harici iyiyim .
Sen nasılsın prenses nasıll yoktun uzun zamandır
ay okudum evet inşallah atlatırsın çok fena ben 2 hafta çektim resmen hayattan soğudum
valla çalışıyorum kuzum sabah kalk akşam git yat zor atıyorum kendimi yatağa prensese gelirsek bugün gittim kontrole iyi dedi 1 kilocuk olmuşuz

Ay maşallaaaahhh ben onu yerım yaaaa

Ben 3 haftadır çekiyorum daha çekcem gibi duruyo
Ama çok şükğr işi bıraktım evde daha rahat dön dön yat .
Allah yardımcın olsun kuzum

2 teyze 2 amca var
Ortanca ablamın çocugu aynı ben teyzeye benzeme şansı var :)
Yeğenimle dolaşırken herkes çocupum zannediyo
E tamam işte, teyzeye ya da amcaya çekecek

Düşünüyoruz diyeyim, fikre ancak alışıyoruz daha.. Öncesinde şimdilik bir tedavim var, bunu atlatırsam çalışmalara başlayacağız.

canım bi yerde okumuştum tabi bu haftalarda olur mu bilmiyorum ama ultrasona girmeden çikolata ye çok hareketli oluyormuş bebişler

iyi ettin benim yerime de yat benimde ev hayırlısıyla yapılsaydı bende yapıştırcam kendimi yatağa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…