- 13 Mart 2019
- 16.331
- 64.192
- 598
dün olsa cıkardı gibime geliyor kuzum amaa bilemedimmmm yine allah bilirrrrr
oyy ne şanslı. valla bizde yeni öğrendik teyzeler halalar cok hevesli bize bişey kalmayacak gibi duruyor :) beşiğinden arabasına kıyafetine kadar almak istiyorlar hem annemler hem kvler. sağlıkla gelsinler deohooo bitti sayılır :) kızım çok şanslı öyle bi teyzesi var ki bişeye elimi attırmadı bin kere sağolsun lohusa takımımdan hastane çıkışına,terliğinden tacına kadar almış
sağlıkla gelsin kuzumoyy ne şanslı. valla bizde yeni öğrendik teyzeler halalar cok hevesli bize bişey kalmayacak gibi duruyor :) beşiğinden arabasına kıyafetine kadar almak istiyorlar hem annemler hem kvler. sağlıkla gelsinler de ❤ kapı süsü falan kendim yapmayı düsünüyorum böyle aklımda modeller falan var. bütün hazırlıklara ramazandan sonra başlıcam nasipse
Tez zamanda geçsin inşallah.. Temmuzda bizi yurtdışı planımız var, daha doğrusu her şey hazır. Diyorum nisan, mayıs gibi hamile kalsam ve sen gibi bulantım olsa napacam?Valla inan bnede korkuyorum artık
Allahım kimseye yaşatmasın
Bir kavussam evladıma 2. Yi yıllarca düşüncem bu yazdıklarımı okuyup okuyup durcam yani
Yaa ne güzel bir heyecanoyy ne şanslı. valla bizde yeni öğrendik teyzeler halalar cok hevesli bize bişey kalmayacak gibi duruyor :) beşiğinden arabasına kıyafetine kadar almak istiyorlar hem annemler hem kvler. sağlıkla gelsinler dekapı süsü falan kendim yapmayı düsünüyorum böyle aklımda modeller falan var. bütün hazırlıklara ramazandan sonra başlıcam nasipse
Bulantı olmaz inşallah sizde, benim bir arkadaşım da hamileliğimi öğrendiğinden beri bulantı var mı, bulantı başladı mı, bulantılar nasıl diye diye bunalttı beniTez zamanda geçsin inşallah.. Temmuzda bizi yurtdışı planımız var, daha doğrusu her şey hazır. Diyorum nisan, mayıs gibi hamile kalsam ve sen gibi bulantım olsa napacam?
dün olsa cıkardı gibime geliyor kuzum amaa bilemedimmmm yine allah bilirrrrr
Benim annem hamileliklerini hastanede yatarak geçirmiş. Geçen diyor ki bana "en iyisi sana hamileliğimdi, damar yolum açıktı her gün gidip geliyordum, hastanede yatmıyordum" Dedim ne kadar da iyiymiş hakkatBulantı olmaz inşallah sizde, benim bir arkadaşım da hamileliğimi öğrendiğinden beri bulantı var mı, bulantı başladı mı, bulantılar nasıl diye diye bunalttı beniYok diyorum inanmıyo galiba Benim annende de olmamış zaten, sizde de yoksa olmaz inşallah
Off inşallah sende öyle olmazBenim annem hamileliklerini hastanede yatarak geçirmiş. Geçen diyor ki bana "en iyisi sana hamileliğimdi, damar yolum açıktı her gün gidip geliyordum, hastanede yatmıyordum" Dedim ne kadar da iyiymiş hakkat
Amann Allah muhafaza iyi düşün iyi olsunTez zamanda geçsin inşallah.. Temmuzda bizi yurtdışı planımız var, daha doğrusu her şey hazır. Diyorum nisan, mayıs gibi hamile kalsam ve sen gibi bulantım olsa napacam?
Birsey aormak istiyorumAmann Allah muhafaza iyi düşün iyi olsun
Benım gibi olursa burnunuzdan gelir valla düşün 6 yıllık kocamla boşanma eşiğine geldik ..
Allahtan alttan almayı öğrendide şimdi iyyiyiz :)
Bennşuan bile görünce kaçıyorumYaa ne güzel bir heyecanBenim de canım bebek eşyası almak istiyor ama bebek yok
O zaman normal canm. Bize tokinin taksitleri ağır ve her sene zam oluyo dediler. Senin dediğin gibiyse iyi güzel. Biz 220 ye aldık ama kredi çektiğimiz için faiziyle bizlikte 350 yi buluyor maalesefDaha ödüyoruz 1 seneyi birkaç au geçti taksitlere. 120 ay'dı 104 ay kaldı :)
Beyaz akıntım geliyordu ama benım regl öncesi de gelirdi belirtimi bilmiyorum :/Birsey aormak istiyorumsizin hamilelik oncesi akintiniz var miydi. Bugunden beri danki idrarim var gibi geliyo ama yok beyaz akintim var ama belirti icin erken mi
En son ne zaman yaptınız canım ?Kızlar yazılanları okuyamadım resmide anca çektim bugünü degerlendirsemmi yarın mi yapsam karar veremedim Eki Görüntüle 2247663 Eki Görüntüle 2247663
Benimde olurdu ama bu sefer farkli gibi geldi bilemedimBeyaz akıntım geliyordu ama benım regl öncesi de gelirdi belirtimi bilmiyorum :/
Bende farkettim zaten sonradan pişman oldum :) tekrarlamam. Ister istemez olmaynca benim canım sıkılıyo üzülüyorum ufacık şeyde acaba ondan mi olmuyo die yansıtıyorum :/
Ay gerçekten nasıl uçmus yaa biz 128 tl kredi çektik 200 bin olarak ödücektik ama erken ödeme yaptık diye 160 falan ödedik toplam tabi 3 yıl önceysiŞimdi en agsa sıfır daire 200 250 arası oda eskisi kadar kalmadı ee en az 50 milyar peşinat olması lazım 200 kredi çeksen en son baktigim da 220 geri ödemesi oluyor sana 420 milyar kredi verdiğin peşinat dahil 470 felan 10 yıl sonra kredi bittiği zaman evin değeri okdr bile etmeyecek şuan kredi işine girilmez yüksek mevlada bilmiyorum okdr borca girmek zor bende istiyorum ama direk evle girmicem araba akıl satim yapacak eşim inşallah öyle yapacaz bizde bakalım
Ayyy ağzın bal yesinnninsallah kuzu ya bide ben kendime inansam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?