Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ohooo bitti sayılır :) kızım çok şanslı öyle bi teyzesi var ki bişeye elimi attırmadı bin kere sağolsun lohusa takımımdan hastane çıkışına,terliğinden tacına kadar almış
oyy ne şanslı. valla bizde yeni öğrendik teyzeler halalar cok hevesli bize bişey kalmayacak gibi duruyor :) beşiğinden arabasına kıyafetine kadar almak istiyorlar hem annemler hem kvler. sağlıkla gelsinler de kapı süsü falan kendim yapmayı düsünüyorum böyle aklımda modeller falan var. bütün hazırlıklara ramazandan sonra başlıcam nasipse

sağlıkla gelsin kuzum isim düşündünüz mü

Valla inan bnede korkuyorum artık
Allahım kimseye yaşatmasın
Bir kavussam evladıma 2. Yi yıllarca düşüncem bu yazdıklarımı okuyup okuyup durcam yani
Tez zamanda geçsin inşallah.. Temmuzda bizi yurtdışı planımız var, daha doğrusu her şey hazır. Diyorum nisan, mayıs gibi hamile kalsam ve sen gibi bulantım olsa napacam?

Yaa ne güzel bir heyecan Benim de canım bebek eşyası almak istiyor ama bebek yok

Tez zamanda geçsin inşallah.. Temmuzda bizi yurtdışı planımız var, daha doğrusu her şey hazır. Diyorum nisan, mayıs gibi hamile kalsam ve sen gibi bulantım olsa napacam?
Bulantı olmaz inşallah sizde, benim bir arkadaşım da hamileliğimi öğrendiğinden beri bulantı var mı, bulantı başladı mı, bulantılar nasıl diye diye bunalttı beni Yok diyorum inanmıyo galiba Benim annende de olmamış zaten, sizde de yoksa olmaz inşallah

Benim annem hamileliklerini hastanede yatarak geçirmiş. Geçen diyor ki bana "en iyisi sana hamileliğimdi, damar yolum açıktı her gün gidip geliyordum, hastanede yatmıyordum" Dedim ne kadar da iyiymiş hakkat

Amann Allah muhafaza iyi düşün iyi olsun

Benım gibi olursa burnunuzdan gelir valla düşün 6 yıllık kocamla boşanma eşiğine geldik ..
Allahtan alttan almayı öğrendide şimdi iyyiyiz :)

Amann Allah muhafaza iyi düşün iyi olsun

Benım gibi olursa burnunuzdan gelir valla düşün 6 yıllık kocamla boşanma eşiğine geldik ..
Allahtan alttan almayı öğrendide şimdi iyyiyiz :)
Birsey aormak istiyorum sizin hamilelik oncesi akintiniz var miydi. Bugunden beri danki idrarim var gibi geliyo ama yok beyaz akintim var ama belirti icin erken mi

Şimdi en agsa sıfır daire 200 250 arası oda eskisi kadar kalmadı ee en az 50 milyar peşinat olması lazım 200 kredi çeksen en son baktigim da 220 geri ödemesi oluyor sana 420 milyar kredi verdiğin peşinat dahil 470 felan 10 yıl sonra kredi bittiği zaman evin değeri okdr bile etmeyecek şuan kredi işine girilmez yüksek mevlada bilmiyorum okdr borca girmek zor bende istiyorum ama direk evle girmicem araba akıl satim yapacak eşim inşallah öyle yapacaz bizde bakalım

Bende farkettim zaten sonradan pişman oldum :) tekrarlamam. Ister istemez olmaynca benim canım sıkılıyo üzülüyorum ufacık şeyde acaba ondan mi olmuyo die yansıtıyorum :/

Geçn okudum kısırlığın en büyük sebebi stresmis kısırsin demiyorum yanlış anlama stres bile hormonlari etkiliyor ben o manada söylüyorum ben çok stresli ve agresif insanım mesela böyle şeyleri okuyunca kendimi törpülemeye çalışıyorum dikkat etmeye çalışıyorum biz en iyisi hep beraber yogaya gidek

Ay gerçekten nasıl uçmus yaa biz 128 tl kredi çektik 200 bin olarak ödücektik ama erken ödeme yaptık diye 160 falan ödedik toplam tabi 3 yıl önceysi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…