Benimde 28 martta ya hamile olucam yada adetli ikisindede gidemiyorum epilasyona
Hayır ben hissettimm
Ettim kuzum 3 gundur yapiyorm bugun çizgi koyu gibi ama seninki kadar degl :))
Valla inan bnede korkuyorum artıkNe zaman geçecek senin bu bulantılar yahu? Korkutuyorsun beni
Hiç dikkat etmedim bende lrandevu alırkenBen randevuyu oluştururken adet zamanım dışında bi tarih seçiyorum o yüzden de adetlu olmam ama adete 2 3 kalmış oluyo erken gelirse bilemem
Olmasamdaa yazıcamBen sadece bu topicteyim o yüzden de sadece buraya ileticem
iyiyim çok şükür. evet belli oldu benimki de kız :) senin gibi 22lerde öğrenicem diye çok korktumhoşbulduk canımm ❤
iyiyim sen nasılsın noldu belli oldumu bebiş artık seslenelim
34 35 olarak hesapla canım 35 i geçerse test yaparsınMerhaba benim cok merak ettigim bisey var adet döngulerimi cözemiyorum bir turlu oyuzden gebelik icin bazi seyleri belkide tutturamiyorum adet döngu ve tarihlerim şu sekilde ;
Kasim ayi 34. Gunumde oldum ayin 8
Aralik ayi 35. Gunumde ayin 12
Ocak ayi 34. Gunum ayin 14
Şubat ayi 32.gunun ayin 14 de olmusum
Adetleri tam döngulerinin oldugu gun bu durumda adetim duzensizmi benim bi uygulama kullaniyorum ve döngu soruyo 34 yazdim benim döngum ne ?
Ve hala adet olmadim bu ay simdi gecikmismi oluyorum yoksa daha günum varmi ?
En uzun 35 ten hesapla tatlım eğer düşündüysende gecikme yapıyor benim geçtiğimiz ay 4 gün gecikti hiç olmazdı ☺ Yumurtlama dönemini de 35 ten çıkar 14 ü o çıkan günden 3 gün önce ve 3 gün sonra dikkat et hamile kalırsın inşallah ☺Merhaba benim cok merak ettigim bisey var adet döngulerimi cözemiyorum bir turlu oyuzden gebelik icin bazi seyleri belkide tutturamiyorum adet döngu ve tarihlerim şu sekilde ;
Adetleri tam döngulerinin oldugu gun bu durumda adetim duzensizmi benim bi uygulama kullaniyorum ve döngu soruyo 34 yazdim benim döngum ne ?
Merhaba benim cok merak ettigim bisey var adet döngulerimi cözemiyorum bir turlu oyuzden gebelik icin bazi seyleri belkide tutturamiyorum adet döngu ve tarihlerim şu sekilde ;
Hiç dikkat etmedim bende lrandevu alırkenbakalım bu ay neler olucak
hahahha perinatolog bana emin olamadım deyince düştük yollara tam tamına 24de emin oldukiyiyim çok şükür. evet belli oldu benimki de kız :) senin gibi 22lerde öğrenicem diye çok korktum
Aynen hamilelik varsa hiç iyi değilmiş benim belli olucak o zaman durumBen direk söyledikleri tarih adetime ne kadar kalıyo yada ne kadar geçmiş oluyo diye bakarımAdete 3 gün felan kalmış oluyo ama erken gebelik testi düşünmemiştim o ara
ehehe anneler hissederhahahha perinatolog bana emin olamadım deyince düştük yollara tam tamına 24de emin olduk
prensesimiz geliyo ay yazdım sildim ondan sordum bellimi diye içime öyle doğdu bi an
dün olsa cıkardı gibime geliyor kuzum amaa bilemedimmmm yine allah bilirrrrrGeçen ay 30.günüm de oldum normalde 24 25 de bir olurdum son bi kaç aydır uzuyor. Şimdi ben 30. Günümü mü beklemeliyim bu ay ?
ohooo bitti sayılır :) kızım çok şanslı öyle bi teyzesi var ki bişeye elimi attırmadı bin kere sağolsun lohusa takımımdan hastane çıkışına,terliğinden tacına kadar almışehehe anneler hisseder
naptın hazırlıklara başladın mı yavaştan? cinsiyetten sonra insanın içi içine sığmıyormuş ya herşeyi alasım geliyor daha alıcı gözle baktığım için sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?