Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ettim kuzum 3 gundur yapiyorm bugun çizgi koyu gibi ama seninki kadar degl :))

Yarına daha da koyu olur gibi canm benimde çünkü 13. günümde çok koyu değildi. Bak 16 Mart 12. günüm, 17 Mart 13. günüm. Daha dün ve bugün koyu çıktı. :)

Eklentiler

• Screenshot_20190319-173545_Femometer.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 35
Merhaba benim cok merak ettigim bisey var adet döngulerimi cözemiyorum bir turlu oyuzden gebelik icin bazi seyleri belkide tutturamiyorum adet döngu ve tarihlerim şu sekilde ;
Kasim ayi 34. Gunumde oldum ayin 8
Aralik ayi 35. Gunumde ayin 12
Ocak ayi 34. Gunum ayin 14
Şubat ayi 32.gunun ayin 14 de olmusum
Adetleri tam döngulerinin oldugu gun bu durumda adetim duzensizmi benim bi uygulama kullaniyorum ve döngu soruyo 34 yazdim benim döngum ne ?
Ve hala adet olmadim bu ay simdi gecikmismi oluyorum yoksa daha günum varmi ?

Eklentiler

• Screenshot_20190319-173632_Flo.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 27
  • Screenshot_20190319-173448_Flo.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 26
34 35 olarak hesapla canım 35 i geçerse test yaparsın
En uzun 35 ten hesapla tatlım eğer düşündüysende gecikme yapıyor benim geçtiğimiz ay 4 gün gecikti hiç olmazdı ☺ Yumurtlama dönemini de 35 ten çıkar 14 ü o çıkan günden 3 gün önce ve 3 gün sonra dikkat et hamile kalırsın inşallah ☺

Illa her ay günü gününde olcak diye bişey yokki 1 2 gün 3 gün ileri geri olması normal yani bu kadar takılmayın bence. Yumurtlamayı belirlemek icin ovulasyon deneyebilirsin.

iyiyim çok şükür. evet belli oldu benimki de kız :) senin gibi 22lerde öğrenicem diye çok korktum
hahahha perinatolog bana emin olamadım deyince düştük yollara tam tamına 24de emin olduk
prensesimiz geliyo ay yazdım sildim ondan sordum bellimi diye içime öyle doğdu bi an

hahahha perinatolog bana emin olamadım deyince düştük yollara tam tamına 24de emin olduk
prensesimiz geliyo ay yazdım sildim ondan sordum bellimi diye içime öyle doğdu bi an
ehehe anneler hisseder
naptın hazırlıklara başladın mı yavaştan? cinsiyetten sonra insanın içi içine sığmıyormuş ya herşeyi alasım geliyor daha alıcı gözle baktığım için sanırım

ohooo bitti sayılır :) kızım çok şanslı öyle bi teyzesi var ki bişeye elimi attırmadı bin kere sağolsun lohusa takımımdan hastane çıkışına,terliğinden tacına kadar almış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…