- 22 Ocak 2019
- 5.613
- 12.494
- 248
- 31
Yapmanız lazım tabı ki . 2 günde 1 devam edin
27-28 arasi canim. Bugune kadar gecikmem oldugunu hatırlamıyorumDöngün kaç günde bir :) belki benimde 7 günüm var kimbilir :)
Doğru söze ne denirSen değerlendir şekerim bu arada bu günü de mümkünse, öncesi de önemli bence
Yok tatlım haklısın, kredi çekmek için hiç doğru bir zaman değil, nakitte kalın, biriktirebildiğiniz kadar biriktirmeye çalışın, ileride düşebilir sonuçta fiyatlar ortam düzelmezse, o zaman çok daha uyguna alabilirsiniz de istediğiniz evi.Ben bu borca girsem çocuk yapamampazar sabah oldu bugünde yaparım yarında teste göre ama bence pepaapla aynı.olacak cuma çatlar gibi bakalım
Zaten çok hassas bir midem var o yüzden tedirginim. Peki gün boyu yani sabahtan yatana kadar devam ediyor mu yoksa sadece atıyorum sabahtan öğlene kadar mı sürüyor bulantın?Amann Allah muhafaza iyi düşün iyi olsun
Benım gibi olursa burnunuzdan gelir valla düşün 6 yıllık kocamla boşanma eşiğine geldik ..
Allahtan alttan almayı öğrendide şimdi iyyiyiz :)
Bennşuan bile görünce kaçıyorum
Bebek yokken hevesım vardı ama şuan hiç yok ne olcagını bılmediğim için :)
Ben gidince bi senelik evliyim dicem ona göre baksınlarIlk buraya girdiğimde bende senin gibiydim ben 2 yıl olacak mayısta ekimden beri istiyorum. Devlete gittim kovdu beni bir yıl.olmadan gelme dedi özel e gittim oda aynısını söyledi kan tahlillerimi yaptırdım b12 takviye vitamin içiyorum folic trio içiyorum ve şimdi diyorum girmicem yaz geçsin öyle gidicem belki yazin tatil vs derken olur kimsenin dediğine takılma kendine boşuna stres yapma
Hahahah çok güldüm ya arada oluyor öyle usengeclikler hele ben bugün gözüm forumda elim işte devamlı burdayımBen adete az bise kala takılıyorum yumurtlama zamanları hiç kafama takmıyorum valla şuan belki yapmam lazım ama üşeniyorumhayatımda ilk defa mutfağı bile toplamadım oturmuş burda yazılanları okuyorum adam boşayacak beni diyor erkek klubu yokmu bende üye olcam
Öyle olur mu dersin ? :)Ben gidince bi senelik evliyim dicem ona göre baksınlar
Tabi ki kız nerden bilecekler zaten resmi nikaha göre bi senem dolmuşÖyle olur mu dersin ? :)
İnşallah bu ay hamilelik sebebiyle gecikiirrr27-28 arasi canim. Bugune kadar gecikmem oldugunu hatırlamıyorum
Ayy insallah kuzum yaİnşallah bu ay hamilelik sebebiyle gecikiirrr
Ha senin dolmuşsa olabilir :))Tabi ki kız nerden bilecekler zaten resmi nikaha göre bi senem dolmuş
Benim bi arkadaşım da gitmiş bi senelik evliyim demiş yani bakmıyorlar öyle ne zaman evlendiğinde falan diye canımHa senin dolmuşsa olabilir :))
Yok tatlım haklısın, kredi çekmek için hiç doğru bir zaman değil, nakitte kalın, biriktirebildiğiniz kadar biriktirmeye çalışın, ileride düşebilir sonuçta fiyatlar ortam düzelmezse, o zaman çok daha uyguna alabilirsiniz de istediğiniz evi.
he olduAsel ismine bayılıyorum düşün bence kuzum çok güzel :) yada kayinvalidenin adını koy ayy
Ben gidince bi senelik evliyim dicem ona göre baksınlar
Hahahah çok güldüm ya arada oluyor öyle usengeclikler hele ben bugün gözüm forumda elim işte devamlı burdayımyarın sabah kahvaltıya misafir gelecek kahvaltlik hazırladım öğlene biseyler hazırladım Buzlukta da vardı iyi oldu aksamada yemekte kalacaklar yemek yaptım temizlik yaptım
Aman Allahım çok fazlaÇok şanslıymışsın canim bak şimdi baktım 200 258 geri istiyorlar akıl işi değil valla
Testlerim temiz çıkarsa o zaman stres yapmam nasıl olsa bi gün olur derim böyle olunca daha birlikte olmadan korku sarıyor beni inşallah allah kimseyi de o hastanelere zor yollara düşürmesinAynen öyle de benim içinden bi ses olacak dedi için gitmekten vazgeçtim yaz geçince olmaz sa bende gidicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?