Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben bu borca girsem çocuk yapamam pazar sabah oldu bugünde yaparım yarında teste göre ama bence pepaapla aynı.olacak cuma çatlar gibi bakalım
Yok tatlım haklısın, kredi çekmek için hiç doğru bir zaman değil, nakitte kalın, biriktirebildiğiniz kadar biriktirmeye çalışın, ileride düşebilir sonuçta fiyatlar ortam düzelmezse, o zaman çok daha uyguna alabilirsiniz de istediğiniz evi.

Amann Allah muhafaza iyi düşün iyi olsun

Benım gibi olursa burnunuzdan gelir valla düşün 6 yıllık kocamla boşanma eşiğine geldik ..
Allahtan alttan almayı öğrendide şimdi iyyiyiz :)
Zaten çok hassas bir midem var o yüzden tedirginim. Peki gün boyu yani sabahtan yatana kadar devam ediyor mu yoksa sadece atıyorum sabahtan öğlene kadar mı sürüyor bulantın?

Bennşuan bile görünce kaçıyorum
Bebek yokken hevesım vardı ama şuan hiç yok ne olcagını bılmediğim için :)

Kız niye kaçıyon? Gerçi daha erken bir dönem ama ben dayanamam gibi geliyor.

Ben gidince bi senelik evliyim dicem ona göre baksınlar

Hahahah çok güldüm ya arada oluyor öyle usengeclikler hele ben bugün gözüm forumda elim işte devamlı burdayım yarın sabah kahvaltıya misafir gelecek kahvaltlik hazırladım öğlene biseyler hazırladım Buzlukta da vardı iyi oldu aksamada yemekte kalacaklar yemek yaptım temizlik yaptım

Aynen az kredi çekip arabanin modelini yükseltip satmak istiyoz eşim anlıyor o işlerden bakalım bana bırak dedi bıraktım şuan girmem zaten okdr borca saçma geliyor eşşek gibi okdr para ödemek hayırlısı allah'tan illa bir kapı açılır vakti zamanı vardır elbet

Oh mis gibi eline sağlık bu kışı sevmiyorum temizlik yapasım bile gelmiyor çalışmaktan gerçi fazla fırsat bulamıyorum ben gün içersinde öğlen girebiliyorum iş yerinde girmem mümkün olmuyor malasef böyle akşam takıliyom

Aynen öyle de benim içinden bi ses olacak dedi için gitmekten vazgeçtim yaz geçince olmaz sa bende gidicem
Testlerim temiz çıkarsa o zaman stres yapmam nasıl olsa bi gün olur derim böyle olunca daha birlikte olmadan korku sarıyor beni inşallah allah kimseyi de o hastanelere zor yollara düşürmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…