- 22 Ocak 2019
- 5.613
- 12.494
- 248
- 31
Her hangi bi sağlık sıkıntım olmasında ben ondan korkuyorum Rabbim hepimize nasip etsin inşallah canım sen kaç yıllık evlisin
Benimde olurdu ama bu sefer farkli gibi geldi bilemedimdeliriyo da olabilirim
Uzamayan bi akinti beyaz canim ama pecete ya da gunluk ped kullanıyorum anlamiyoeum pek kıvamıni ama surekli devam ediyo bugun. Bata kac varBeyaz uzamayan kıvamlı bi akıntı mı sizinki de :) benimde öyle de umutluyum :)
hayır, daha ortada bisey yok. siz düşündünüz müsağlıkla gelsin kuzum❤ isim düşündünüz mü
oyy Allahım insallah size de nasip eder sağlıklaYaa ne güzel bir heyecanBenim de canım bebek eşyası almak istiyor ama bebek yok
Ohh valla iyi olur hadi kız kalkın gidekGeçn okudum kısırlığın en büyük sebebi stresmis kısırsin demiyorum yanlış anlama stres bile hormonlari etkiliyor ben o manada söylüyorum ben çok stresli ve agresif insanım mesela böyle şeyleri okuyunca kendimi törpülemeye çalışıyorum dikkat etmeye çalışıyorum biz en iyisi hep beraber yogaya gidek
Uzamayan bi akinti beyaz canim ama pecete ya da gunluk ped kullanıyorum anlamiyoeum pek kıvamıni ama surekli devam ediyo bugun. Bata kac var
Koptu bellerimiz koptuuu
Asel ismine bayılıyorum düşün bence kuzum çok güzel :) yada kayinvalidenin adını koy ayyhayır, daha ortada bisey yok. siz düşündünüz mü
oyy Allahım insallah size de nasip eder sağlıkla ❤
Adetin gelecek gibi mi hicbir belirti yok mu kuzum iyi dayaniyosun valla test yapsanaaBenim bugün bat günüm :) az önce karbonatlı gebelik testi yaptım ona bakacak olursam hamileyiimmdaha önce bi kere daha yapmıştım o zaman hiç köpürmemişti
Ay onla limonu bende yapmistim ama yanlis olmustuBenim bugün bat günüm :) az önce karbonatlı gebelik testi yaptım ona bakacak olursam hamileyiimmdaha önce bi kere daha yapmıştım o zaman hiç köpürmemişti
Ay onla limonu bende yapmistim ama yanlis olmustuyapsana jormal bi test nasil bekliyosun
Iyi yapmissin canim bekle bakalim bikac gun daha insallah gelmezde cift cizgiyi gorursunDün yaptım negatif çıktı bende diğerini biraz daha günüm geçince yapayım dedim :) bugünde böyle adrenalin yaptım kendime :)
En son ne zaman yaptınız canım ?
Yapmanız lazım tabı ki . 2 günde 1 devam edinPazar sabahı canim
Ay gerçekten nasıl uçmus yaa biz 128 tl kredi çektik 200 bin olarak ödücektik ama erken ödeme yaptık diye 160 falan ödedik toplam tabi 3 yıl önceysi
Iyi yapmissin canim bekle bakalim bikac gun daha insallah gelmezde cift cizgiyi gorursun
Ohh valla iyi olur hadi kız kalkın gidekbiliyorum kuzum stres baya etkiliyo ama bu foruma girip bakınca bile insan ister istemez takıyor kafaya devamlı onda oluyo kafa elimde değil yani atamiyorum
Benim safak karanlikİnşallah canım senin bata kaç gün var
Benim safak karanlik7 var daha
Doğru söze ne denirŞimdi en agsa sıfır daire 200 250 arası oda eskisi kadar kalmadı ee en az 50 milyar peşinat olması lazım 200 kredi çeksen en son baktigim da 220 geri ödemesi oluyor sana 420 milyar kredi verdiğin peşinat dahil 470 felan 10 yıl sonra kredi bittiği zaman evin değeri okdr bile etmeyecek şuan kredi işine girilmez yüksek mevlada bilmiyorum okdr borca girmek zor bende istiyorum ama direk evle girmicem araba akıl satim yapacak eşim inşallah öyle yapacaz bizde bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?