Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Her hangi bi sağlık sıkıntım olmasında ben ondan korkuyorum Rabbim hepimize nasip etsin inşallah canım sen kaç yıllık evlisin

Ilk buraya girdiğimde bende senin gibiydim ben 2 yıl olacak mayısta ekimden beri istiyorum. Devlete gittim kovdu beni bir yıl.olmadan gelme dedi özel e gittim oda aynısını söyledi kan tahlillerimi yaptırdım b12 takviye vitamin içiyorum folic trio içiyorum ve şimdi diyorum girmicem yaz geçsin öyle gidicem belki yazin tatil vs derken olur kimsenin dediğine takılma kendine boşuna stres yapma

Ohh valla iyi olur hadi kız kalkın gidek biliyorum kuzum stres baya etkiliyo ama bu foruma girip bakınca bile insan ister istemez takıyor kafaya devamlı onda oluyo kafa elimde değil yani atamiyorum

Uzamayan bi akinti beyaz canim ama pecete ya da gunluk ped kullanıyorum anlamiyoeum pek kıvamıni ama surekli devam ediyo bugun. Bata kac var

Benim bugün bat günüm :) az önce karbonatlı gebelik testi yaptım ona bakacak olursam hamileyiimm daha önce bi kere daha yapmıştım o zaman hiç köpürmemişti

Ay gerçekten nasıl uçmus yaa biz 128 tl kredi çektik 200 bin olarak ödücektik ama erken ödeme yaptık diye 160 falan ödedik toplam tabi 3 yıl önceysi

Çok şanslıymışsın canim bak şimdi baktım 200 258 geri istiyorlar akıl işi değil valla

Eklentiler

• Screenshot_20190319-194419.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 28
  • Screenshot_20190319-194426.webp
    28,9 KB · Görüntüleme: 26
Ohh valla iyi olur hadi kız kalkın gidek biliyorum kuzum stres baya etkiliyo ama bu foruma girip bakınca bile insan ister istemez takıyor kafaya devamlı onda oluyo kafa elimde değil yani atamiyorum

Ben adete az bise kala takılıyorum yumurtlama zamanları hiç kafama takmıyorum valla şuan belki yapmam lazım ama üşeniyorum hayatımda ilk defa mutfağı bile toplamadım oturmuş burda yazılanları okuyorum adam boşayacak beni diyor erkek klubu yokmu bende üye olcam

Doğru söze ne denir Sen değerlendir şekerim bu arada bu günü de mümkünse, öncesi de önemli bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…