Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Butun gün suruyor canım sabah bi başlıyo o kusma hıssiyatıyla zaten yemek yiyesın yok birde böyle tiksiniyosun ne görsen ..
Benım şöyle oluyo 1 haftadır 1 gün berbat 1 gün idare eder .
Berbat dediğim günler kafamı kaldıramıyorum direk kusuyorum .
İdare eden günler sadece sabah bir bulantı geliyo. Kahvaltıdan sonra geçiyo bide akşam üzeri gelip gidiyo okdr .

Bebek kıyafetlerinden kaçmamda ne bilim daha erken alırsam birde bebeğe bişey olursa onları görüp daha çok üüxülürüm ..
annem ablalarım birsürü sey aldı asla eve getirmeyin diyorum . :/
Hazırlıklarıma rabbım nasip ederse temmuz Ağustos gibi başlarım

Bebeğini sağlıcakla kucağına alırsın inşallah benim yengeminde mdie bulantısı aşırıydı 5 inci 6 ıncı ayda tamamen gitti aşırı derecede iştahı açıldı senin inşallah en kısa zamanda biter canım

Yaa çok zor o zzaman işin.. Mide bulantısı oldu mu insan hiçbir şeye odaklanamıyor hem de.. Hani film izleyim dikkatim dağılsın gibi bir şey söz konusu değil. Benim de 1 haftadır serum sonrası çok bulantım oluyor. Doktor midem için ilaç verdi ama etkilemiyor. Yarın son inşallah..

Hazırlıklar konusunda sen en iyisini yapıyorsun, iraden kuvvetli.. Ben sanırım o konuda senin gibi yapamam, şuydu buydu derken doldururum evi.. Ama dediğin gibi Allah korusun bebişe bir şey olsa çok kötü olur o şekilde..

Aslında iradesizimdir ama eşim benı dizginler onun sayesınde o huyumu kaybettim

Kendi anneme bile 7 haftalıkken hamile oldugumu söyledım

İlk gebeliğimde utanmasam yumurtlama günün bile atlatcaktım

Ya ben de 2 ay hatta dayanabilirsem 3 aya kadar söylemeyi düşünmüyorum kimseye ama çok kötü geçerse gebeliğim öğrenirler. Şimdi bile en ufak rahatsızlığımda hamile misin hamile misin deyip duruyorlar.

Ay o çok zor yaaa banada herkes sorup duruyo değilim demek zorunda kalıyorum . İyice uzaklaştım herkesden kayınvalidemi 1 aydır görmüyorum .
Kesin kızmaya başlamıstır :/

Neyse bi doktora gideyimde anlatırım neden gitmediğimi ona söylerken bile yemin ettirdem küçük ailemiz arasınd akalsın diye dışarıdakiler 6. Aydan sonra öğrensin istiyorum

Amin canım Allah razı olsun . İnşallh 5. Aya kalmadan geçer yaaa :/ ben 12. Hafta diye şafak sayıyodum

Kız hayatta gizlemez söylersen, illaki birine söyler. Ama kimseye söyleme der, sonra o da başkasına başkasına derkeeeeen herkese yayılır.

Kız hayatta gizlemez söylersen, illaki birine söyler. Ama kimseye söyleme der, sonra o da başkasına başkasına derkeeeeen herkese yayılır.
Ama artık söylemezsemde eşime çok ayıp olucak
3 aya kadar söz aldım ama ondan sonra bişey diyemem ben anneme söyledim çünkğ

Kızımda bende öyleydim mkde bulantısından kilo almak yerine zayıflamıştım yoğurt yiye biliyordum bir tek. 5 aydan sonra düzeldi ama o 5 ay çok fena geçti inşallah ikimcide öyle olmam sende de çabuk geçsin

Ay valla iyi cesaret ettmişsin ikşnciye ben bu bulantılar dolayı korkuyorum :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…