Butun gün suruyor canım sabah bi başlıyo o kusma hıssiyatıyla zaten yemek yiyesın yok birde böyle tiksiniyosun ne görsen ..Zaten çok hassas bir midem var o yüzden tedirginim. Peki gün boyu yani sabahtan yatana kadar devam ediyor mu yoksa sadece atıyorum sabahtan öğlene kadar mı sürüyor bulantın?
Kız niye kaçıyon? Gerçi daha erken bir dönem ama ben dayanamam gibi geliyor.
Bebeğini sağlıcakla kucağına alırsın inşallah benim yengeminde mdie bulantısı aşırıydı 5 inci 6 ıncı ayda tamamen gitti aşırı derecede iştahı açıldı senin inşallah en kısa zamanda biter canımButun gün suruyor canım sabah bi başlıyo o kusma hıssiyatıyla zaten yemek yiyesın yok birde böyle tiksiniyosun ne görsen ..
Benım şöyle oluyo 1 haftadır 1 gün berbat 1 gün idare eder .
Berbat dediğim günler kafamı kaldıramıyorum direk kusuyorum .
İdare eden günler sadece sabah bir bulantı geliyo. Kahvaltıdan sonra geçiyo bide akşam üzeri gelip gidiyo okdr .
Bebek kıyafetlerinden kaçmamda ne bilim daha erken alırsam birde bebeğe bişey olursa onları görüp daha çok üüxülürüm ..
annem ablalarım birsürü sey aldı asla eve getirmeyin diyorum . :/
Hazırlıklarıma rabbım nasip ederse temmuz Ağustos gibi başlarım
Butun gün suruyor canım sabah bi başlıyo o kusma hıssiyatıyla zaten yemek yiyesın yok birde böyle tiksiniyosun ne görsen ..
İdare eden günler sadece sabah bir bulantı geliyo. Kahvaltıdan sonra geçiyo bide akşam üzeri gelip gidiyo okdr .
Bebek kıyafetlerinden kaçmamda ne bilim daha erken alırsam birde bebeğe bişey olursa onları görüp daha çok üüxülürüm ..
Aslında iradesizimdir ama eşim benı dizginler onun sayesınde o huyumu kaybettimYaa çok zor o zzaman işin.. Mide bulantısı oldu mu insan hiçbir şeye odaklanamıyor hem de.. Hani film izleyim dikkatim dağılsın gibi bir şey söz konusu değil. Benim de 1 haftadır serum sonrası çok bulantım oluyor. Doktor midem için ilaç verdi ama etkilemiyor. Yarın son inşallah..
Hazırlıklar konusunda sen en iyisini yapıyorsun, iraden kuvvetli.. Ben sanırım o konuda senin gibi yapamam, şuydu buydu derken doldururum evi.. Ama dediğin gibi Allah korusun bebişe bir şey olsa çok kötü olur o şekilde..
Aslında iradesizimdir ama eşim benı dizginler onun sayesınde o huyumu kaybettimYaa çok zor o zzaman işin.. Mide bulantısı oldu mu insan hiçbir şeye odaklanamıyor hem de.. Hani film izleyim dikkatim dağılsın gibi bir şey söz konusu değil. Benim de 1 haftadır serum sonrası çok bulantım oluyor. Doktor midem için ilaç verdi ama etkilemiyor. Yarın son inşallah..
Hazırlıklar konusunda sen en iyisini yapıyorsun, iraden kuvvetli.. Ben sanırım o konuda senin gibi yapamam, şuydu buydu derken doldururum evi.. Ama dediğin gibi Allah korusun bebişe bir şey olsa çok kötü olur o şekilde..
Ya ben de 2 ay hatta dayanabilirsem 3 aya kadar söylemeyi düşünmüyorum kimseye ama çok kötü geçerse gebeliğim öğrenirler. Şimdi bile en ufak rahatsızlığımda hamile misin hamile misin deyip duruyorlar.Aslında iradesizimdir ama eşim benı dizginler onun sayesınde o huyumu kaybettim
Kendi anneme bile 7 haftalıkken hamile oldugumu söyledım
İlk gebeliğimde utanmasam yumurtlama günün bile atlatcaktım
Ay o çok zor yaaa banada herkes sorup duruyo değilim demek zorunda kalıyorum . İyice uzaklaştım herkesden kayınvalidemi 1 aydır görmüyorum .Ya ben de 2 ay hatta dayanabilirsem 3 aya kadar söylemeyi düşünmüyorum kimseye ama çok kötü geçerse gebeliğim öğrenirler. Şimdi bile en ufak rahatsızlığımda hamile misin hamile misin deyip duruyorlar.
Amin canım Allah razı olsun . İnşallh 5. Aya kalmadan geçer yaaa :/ ben 12. Hafta diye şafak sayıyodumBebeğini sağlıcakla kucağına alırsın inşallah benim yengeminde mdie bulantısı aşırıydı 5 inci 6 ıncı ayda tamamen gitti aşırı derecede iştahı açıldı senin inşallah en kısa zamanda biter canım
Aselhayır, daha ortada bisey yok. siz düşündünüz mü
oyy Allahım insallah size de nasip eder sağlıkla ❤
Kız hayatta gizlemez söylersen, illaki birine söyler. Ama kimseye söyleme der, sonra o da başkasına başkasına derkeeeeen herkese yayılır.Ay o çok zor yaaa banada herkes sorup duruyo değilim demek zorunda kalıyorum . İyice uzaklaştım herkesden kayınvalidemi 1 aydır görmüyorum .
Kesin kızmaya başlamıstır :/
Neyse bi doktora gideyimde anlatırım neden gitmediğimi ona söylerken bile yemin ettirdem küçük ailemiz arasınd akalsın diye dışarıdakiler 6. Aydan sonra öğrensin istiyorum
Ama artık söylemezsemde eşime çok ayıp olucakKız hayatta gizlemez söylersen, illaki birine söyler. Ama kimseye söyleme der, sonra o da başkasına başkasına derkeeeeen herkese yayılır.
Kızımda bende öyleydim mkde bulantısından kilo almak yerine zayıflamıştım yoğurt yiye biliyordum bir tek. 5 aydan sonra düzeldi ama o 5 ay çok fena geçti inşallah ikimcide öyle olmam sende de çabuk geçsinButun gün suruyor canım sabah bi başlıyo o kusma hıssiyatıyla zaten yemek yiyesın yok birde böyle tiksiniyosun ne görsen ..
tam da bu mesajımdan sonra asel ismine antipatim olustu demistim
Ay valla iyi cesaret ettmişsin ikşnciye ben bu bulantılar dolayı korkuyorum :/Kızımda bende öyleydim mkde bulantısından kilo almak yerine zayıflamıştım yoğurt yiye biliyordum bir tek. 5 aydan sonra düzeldi ama o 5 ay çok fena geçti inşallah ikimcide öyle olmam sende de çabuk geçsin
Şimdilik yok kuzum :) beklemedeyizKuzucuklar nasılsını? Bir kaç gündür yazamıyorum eşime yardıma gidiyorum işe varmı güzel haberler?
Zeyneb koy :) yeğenim olmasa kesın koyardımtam da bu mesajımdan sonra asel ismine antipatim olustu demistimbirinden dolayı da. ama senin cimcime bunu değiştirebilir
TühhŞimdilik yok kuzum :) beklemedeyiz
çok seviyorum zeynebi bende. çift isim koyarız diye düsünüyorum. ayy ne zormus ya doğurana kadar karar veremem benZeyneb koy :) yeğenim olmasa kesın koyardım
8Tühhden nasıl oldun bulantılar ne alemde miniiği görmeye kaç gün kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?