ay sevmiyon muhe oldu
asel ismini sevmiyorum ben ya, birinden sonra bi antipati olustu
Ben çift isim koyamam soy ismimiz uzun çocuğa eziyet olur :/çok seviyorum zeynebi bende. çift isim koyarız diye düsünüyorum. ayy ne zormus ya doğurana kadar karar veremem ben
işin içinden ne kadar kolay çıkmışsınızay sevmiyon muvalla ben ömür düşünüyodum ama eşim oğlumuzu sen koydun bunuda ben koyayım mı dedi tamam dedm asel olsun dedi iyi hadi olsun dedim
neresi uzun altı üstü 8 hane. hem artık optik kodlamayı öğrenciler yapmıyor otomatik kodlanmış geliyor bu büyük avantajBen çift isim koyamam soy ismimiz uzun çocuğa eziyet olur :/
Aman Allahım çok fazla
O bırc bitince o ev o para bile olmaz ki
Testlerim temiz çıkarsa o zaman stres yapmam nasıl olsa bi gün olur derim böyle olunca daha birlikte olmadan korku sarıyor beni inşallah allah kimseyi de o hastanelere zor yollara düşürmesin
ilk gebelikte 20yi bulabilir ama benim 2.olduğu için 12den sonra hafif seyirmeler hissettim şimdi resmen ayağı nerde kafası nerde hissediyorumişin içinden ne kadar kolay çıkmışsınız
hareketlerini ne zaman hissettin? 20. haftalarda hisseder miyim ki bende? gerçi senin 2. gebeliğin
ayy o zamanlara ışınlanmak istiyorumilk gebelikte 20yi bulabilir ama benim 2.olduğu için 12den sonra hafif seyirmeler hissettim şimdi resmen ayağı nerde kafası nerde hissediyorum
Yok çok itici bence ben kız olursa Duru Erkek olurda Hamza koycam ikinci isimde hiç düşünmedim düşünmemde :)neresi uzun altı üstü 8 hane. hem artık optik kodlamayı öğrenciler yapmıyor otomatik kodlanmış geliyor bu büyük avantaj
kimliğe yazdırmayacaksan hiç koyma bence. hem koyulan isimlerin kaç tane olursa olsun hepsinin söylenmesi gerekirmis dinenYok çok itici bence ben kız olursa Duru Erkek olurda Hamza koycam ikinci isimde hiç düşünmedim düşünmemde :)
Belki kıza bir göbek adı koya ılırum ama kimlikte yazdırmam
Ozaman hiç koymam .kimliğe yazdırmayacaksan hiç koyma bence. hem koyulan isimlerin kaç tane olursa olsun hepsinin söylenmesi gerekirmis dinen
şuan sol tarafıma girmiş canımı yakıyo çok sabırsızlanma benceayy o zamanlara ışınlanmak istiyorumvalla nisanın ortasından önce hissedemem diyorum. sadece geçen gece elimi koymuştum alt karına, şılop bişey kaydı elimle hissettim yuvarlaktı böyle top gibi. korktum sonra çektim elimi
Aynen valla canım ama türlü aklımdan çıkmıyor bazen deli olcam diye korkuyorum neden o kadar takıyorum onu da anlamıyorum sanırım çevrem korku koymuş içime bilmem artık hemen hamile kalınmıyor artık diyip insanın içine korku koyuyorlar ama bu ay rahat olcam inşallahAmin valla ilk zamanlarda bende de vardı ama şimdi düşünmüyorum bile çokta takmamak lazım heleki ilişkiye o düşünceyle girersen olmaz bence kendini etkiliyordun çünkü
nokta noktalar soyisim miOzaman hiç koymam .
Hamza .... ay çok kötü
Duru .....
Kişiye göre değişiyodur ya inşallah geçer canım kısa zamandaAmin canım Allah razı olsun . İnşallh 5. Aya kalmadan geçer yaaa :/ ben 12. Hafta diye şafak sayıyodum
ay böyle de her kontrole gidisimde insallah kötü bisey yoktur diyerek giriyorum. hissetmek güzel. sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun canımşuan sol tarafıma girmiş canımı yakıyo çok sabırsızlanma bence
vuruyor tepiği soluma soluma
Söyle söyle de 6ay kimseye duyurmama ihtimalin çok az bence..Ama artık söylemezsemde eşime çok ayıp olucak
3 aya kadar söz aldım ama ondan sonra bişey diyemem ben anneme söyledim çünkğ
Yok ikinci isiim noktalar :)nokta noktalar soyisim mi
neresi kötü be mis gibi oldu. hamza ....... geliyor.
orası öyle valla kuzum. Amin inşallahay böyle de her kontrole gidisimde insallah kötü bisey yoktur diyerek giriyorum. hissetmek güzel. sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun canım❤
Ya zaten anlaşılırdaSöyle söyle de 6ay kimseye duyurmama ihtimalin çok az bence..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?