Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ay sevmiyon mu valla ben ömür düşünüyodum ama eşim oğlumuzu sen koydun bunuda ben koyayım mı dedi tamam dedm asel olsun dedi iyi hadi olsun dedim
işin içinden ne kadar kolay çıkmışsınız
hareketlerini ne zaman hissettin? 20. haftalarda hisseder miyim ki bende? gerçi senin 2. gebeliğin

Testlerim temiz çıkarsa o zaman stres yapmam nasıl olsa bi gün olur derim böyle olunca daha birlikte olmadan korku sarıyor beni inşallah allah kimseyi de o hastanelere zor yollara düşürmesin

Amin valla ilk zamanlarda bende de vardı ama şimdi düşünmüyorum bile çokta takmamak lazım heleki ilişkiye o düşünceyle girersen olmaz bence kendini etkiliyordun çünkü

işin içinden ne kadar kolay çıkmışsınız
hareketlerini ne zaman hissettin? 20. haftalarda hisseder miyim ki bende? gerçi senin 2. gebeliğin
ilk gebelikte 20yi bulabilir ama benim 2.olduğu için 12den sonra hafif seyirmeler hissettim şimdi resmen ayağı nerde kafası nerde hissediyorum

ilk gebelikte 20yi bulabilir ama benim 2.olduğu için 12den sonra hafif seyirmeler hissettim şimdi resmen ayağı nerde kafası nerde hissediyorum
ayy o zamanlara ışınlanmak istiyorum valla nisanın ortasından önce hissedemem diyorum. sadece geçen gece elimi koymuştum alt karına, şılop bişey kaydı elimle hissettim yuvarlaktı böyle top gibi. korktum sonra çektim elimi

neresi uzun altı üstü 8 hane. hem artık optik kodlamayı öğrenciler yapmıyor otomatik kodlanmış geliyor bu büyük avantaj
Yok çok itici bence ben kız olursa Duru Erkek olurda Hamza koycam ikinci isimde hiç düşünmedim düşünmemde :)
Belki kıza bir göbek adı koya ılırum ama kimlikte yazdırmam

Yok çok itici bence ben kız olursa Duru Erkek olurda Hamza koycam ikinci isimde hiç düşünmedim düşünmemde :)
Belki kıza bir göbek adı koya ılırum ama kimlikte yazdırmam
kimliğe yazdırmayacaksan hiç koyma bence. hem koyulan isimlerin kaç tane olursa olsun hepsinin söylenmesi gerekirmis dinen

şuan sol tarafıma girmiş canımı yakıyo çok sabırsızlanma bence
vuruyor tepiği soluma soluma

Amin valla ilk zamanlarda bende de vardı ama şimdi düşünmüyorum bile çokta takmamak lazım heleki ilişkiye o düşünceyle girersen olmaz bence kendini etkiliyordun çünkü
Aynen valla canım ama türlü aklımdan çıkmıyor bazen deli olcam diye korkuyorum neden o kadar takıyorum onu da anlamıyorum sanırım çevrem korku koymuş içime bilmem artık hemen hamile kalınmıyor artık diyip insanın içine korku koyuyorlar ama bu ay rahat olcam inşallah

şuan sol tarafıma girmiş canımı yakıyo çok sabırsızlanma bence
vuruyor tepiği soluma soluma
ay böyle de her kontrole gidisimde insallah kötü bisey yoktur diyerek giriyorum. hissetmek güzel. sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun canım

Söyle söyle de 6ay kimseye duyurmama ihtimalin çok az bence..
Ya zaten anlaşılırda aslında çok dar giyinmem tesettürlüyümde ama genellikle belden sıkmalı şeyler giyerim o yüzden belli olur gibi geliyo zayıf oldugum için göbekten direk anlaşılır :)

Elimden geldiğinde duyurmamaya çalışcam ama işte el mecbur :/ bana kalsa doğunca öğrensin herkes

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…