Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gerçekten şaka gibi
Kesin evlerde G*T kadardır ?
Icini gezmedim kuzum karsimiza diktikleri icin binayi tasinanlara falan sorduk. Genis degilmis, zaten belli balkonu bile el kadar. Kadin bir kurutma askiligi aciyor balkona,balkon iptal sen dusun gol manzarali diye kitliyolar iste millete. Oncesinde biz goruyoduk golu. Simdi onlar gorsun neme lazimsa o fiyat olduktan sonra

Aynen hamilelik varsa hiç iyi değilmiş benim belli olucak o zaman durum

Hamilelik olsunda lazer sonraya kalsın hiç problem değil boşver Son seanslarım zaten benim o yüzden hamilelik araya girse de doğumdan sonra devam etsem diye düşünüyorum hamilelikte hormonlar tavan olduğunu için kıllanma olabiliyormuşya

Muhakkak canm. Şuan kredi faizleri hayli yüksek bişey diyemiyorum. Biz 2017 kasım aralık gibi çektik şuan hesapliyoruz en az 3.500 ödeme çıkıyor ama bizim 2.070 çok şükür. Hep diyolar iyi zamanda almışsınız diye, çok şükür. Rabbim herkese nasip etsin gönlündekini insAllaaahhh

Kendini şu piskolojiden çıkart ve mutlu ol aylardır sen bu piki göremiyorsun şuan ben olsam havalara uçardım bence bi işaret ve ruhunu daraltma bebişin gelmesini engelleme

Yokkk kuzum zaten piki gördüğüme sevinmemi anlatamam bile Ama ne bileyim bosvermislik varya piki gördük bu ay da oralı olmuyorum o yüzden olmaz diye geliyo aklıma

Ay evet oda var valla benim de bitti yeni aldım zaten bakalım kırmızıları görmezsemm taadaaa

Bizden rahatı mezarda
Hamileliğim boyunca vazgeçilmezlerim kırmızı battaniyem ve orama burama giren kedilerim
İlerleyen süreçlerde insanlar bacak aralarına yastık koyuyormus bende kedilerimi koyarım dıye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…