aynen he kız olursa da tam lise yerlesme sınavlarında türkiye geneline girecek gibi bir isimYok ikinci isiim noktalar :)
Yoksa oğlan olursa tam bir yönetici adı soyadı
Ama kızım olcak
Karsimiza yeni bina diktiler tee gokdelen gibi, zemin katlar 590 dan basliyolar her katta 15 bin tl artiyor. 2+1kızzz daha bi kaç ay önce kuzenim sıfır binadan bahsetti bitane 130 a
o kadar pahalı olamaz kırklarelinndee bea
DDaynen he kız olursa da tam lise yerlesme sınavlarında türkiye geneline girecek gibi bir isim
Gerçekten şaka gibiKarsimiza yeni bina diktiler tee gokdelen gibi, zemin katlar 590 dan basliyolar her katta 15 bin tl artiyor. 2+1kafayi yemis bu millet
ahaha. 4 farklı harf var yalnızDD ♥Kızım olursa adsoyad
HD ♥ Oglum olursa adsoyad
HD eşimin ad soyad
ED benım
DC kedimlerim
Alfabede belli bi kısmı ele geçirdik
C D E H alfabe sırası dedimahaha. 4 farklı harf var yalnız
Icini gezmedim kuzum karsimiza diktikleri icin binayi tasinanlara falan sorduk. Genis degilmis, zaten belli balkonu bile el kadar. Kadin bir kurutma askiligi aciyor balkona,balkon iptal sen dusunGerçekten şaka gibi
Kesin evlerde G*T kadardır ?
bi de kızın olsun fatmagül d.C D E H alfabe sırası dedimAraya F G ile başlayan bişey bulmam lazım kul falan alım adlarını öye başlatayaım
Aybi de kızın olsun fatmagül d.
Aynen hamilelik varsa hiç iyi değilmiş benim belli olucak o zaman durum
Şimdi en agsa sıfır daire 200 250 arası oda eskisi kadar kalmadı ee en az 50 milyar peşinat olması lazım 200 kredi çeksen en son baktigim da 220 geri ödemesi oluyor sana 420 milyar kredi verdiğin peşinat dahil 470 felan 10 yıl sonra kredi bittiği zaman evin değeri okdr bile etmeyecek şuan kredi işine girilmez yüksek mevlada bilmiyorum okdr borca girmek zor bende istiyorum ama direk evle girmicem araba akıl satim yapacak eşim inşallah öyle yapacaz bizde bakalım
Kendini şu piskolojiden çıkart ve mutlu ol aylardır sen bu piki göremiyorsun şuan ben olsam havalara uçardımbence bi işaret ve ruhunu daraltma bebişin gelmesini engelleme
Hahah benimde ama beklenen gelecekse çekilen çile kutsaldır
Çok şanslıymışsın canim bak şimdi baktım 200 258 geri istiyorlar akıl işi değil valla
Ay evet oda var valla benim de bitti yeni aldım zaten bakalım kırmızıları görmezsemm taadaaaHamilelik olsunda lazer sonraya kalsın hiç problem değil boşverSon seanslarım zaten benim o yüzden hamilelik araya girse de doğumdan sonra devam etsem diye düşünüyorum hamilelikte hormonlar tavan olduğunu için kıllanma olabiliyormuşya
Benim safak karanlik7 var daha
Benim yarım saat sonra 4 şafakSenin 7 varken karanlıksa bizimki daha bi zifiri karanlık galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?