Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya daha erken ama hiç göbüşün çıktı mı? Benim rahmim çok genişmiş, her gören doktor bayağı geniş bir rahmin var diyor, sanırım benim göbüş pek çıkmayacak.

Cümleten hayırlı geceler nasılsınız? H E duymuşsun kalp atışını şükür uzaktan uzağa takipteydim umarım bat bekleyenler ve bat i geçenler güzel haberler alir

Yani doğrudur ben evde olunca gözümü burayla açıyorm bende akşam pek giremiyorum eşim olunca :)

ay sevmiyon mu valla ben ömür düşünüyodum ama eşim oğlumuzu sen koydun bunuda ben koyayım mı dedi tamam dedm asel olsun dedi iyi hadi olsun dedim
Hahahah :)) resmen aynı isimleri dusunuyoruz :)) bende kızda asel ismini çok seviyorum morciyede de senden önce yazdım hatta ama kesin diyemem sadece düşünüyorum biz erkek bebeğimiz olursa inşallah onu kesin kararlaştırdık mehmet ömür:)

E tamam işte, teyzeye ya da amcaya çekecek

Düşünüyoruz diyeyim, fikre ancak alışıyoruz daha.. Öncesinde şimdilik bir tedavim var, bunu atlatırsam çalışmalara başlayacağız.

geçmiş olsun cnm tez zamanda iyileşirsin inşaAllah. Bizde aynı yeni yeni ısınmaya başladık :) Ne kadarlık evlisin cnm?
Biz 3,5 yıllık evliyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…