- 12 Ekim 2009
- 18.676
- 24.172
- 798
Ya daha erken ama hiç göbüşün çıktı mı?Ya zaten anlaşılırdaaslında çok dar giyinmem tesettürlüyümde ama genellikle belden sıkmalı şeyler giyerim o yüzden belli olur gibi geliyo zayıf oldugum için göbekten direk anlaşılır :)
Elimden geldiğinde duyurmamaya çalışcam ama işte el mecbur :/ bana kalsa doğunca öğrensin herkes
Ne bilim bakarlar mi ki die seetmistimBenim bi arkadaşım da gitmiş bi senelik evliyim demiş yani bakmıyorlar öyle ne zaman evlendiğinde falan diye canım
Hayırlısı kuzum daha seçmek için çok zaman var nasılsa:)he oldu
asel ismini sevmiyorum ben ya, birinden sonra bi antipati olustu
Yani doğrudur ben evde olunca gözümü burayla açıyorm bende akşam pek giremiyorum eşim olunca :)Oh mis gibi eline sağlık bu kışı sevmiyorum temizlik yapasım bile gelmiyor çalışmaktan gerçi fazla fırsat bulamıyorum ben gün içersinde öğlen girebiliyorum iş yerinde girmem mümkün olmuyor malasef böyle akşam takıliyom
Hahahah :)) resmen aynı isimleri dusunuyoruz :)) bende kızda asel ismini çok seviyorum morciyede de senden önce yazdım hatta ama kesin diyemem sadece düşünüyorum biz erkek bebeğimiz olursa inşallah onu kesin kararlaştırdık mehmet ömür:)ay sevmiyon muvalla ben ömür düşünüyodum ama eşim oğlumuzu sen koydun bunuda ben koyayım mı dedi tamam dedm asel olsun dedi iyi hadi olsun dedim
Ben simdi okudum kuzu :* dün için demişsn ama kimse çıkmamış dunde gormedimKızlar bugün 100 tane ayetel kürsimi okuyabilecek olan var mı acaba? Gec oldu kusura bakmayin ama acele is cıktı
Canımmcanım bi yerde okumuştum tabi bu haftalarda olur mu bilmiyorum ama ultrasona girmeden çikolata ye çok hareketli oluyormuş bebişler
Allah kolaylik versin :)) branş ne acaba ? :)Canımmbunu denicem o zaman haftasonu:)
Gunaydin kızlar..7 saat ders artı nöbet yani full günüme malesef hoşgeldikoof
Fen bilgisiAllah kolaylik versin :)) branş ne acaba ? :)
Valla ne yalan soyleyim hiç sevmezdimFen bilgisicok teşekkür ederim,hepimize kolay gelsin inşallah.Bugun sayfayı biz açtık
E tamam işte, teyzeye ya da amcaya çekecek
Düşünüyoruz diyeyim, fikre ancak alışıyoruz daha.. Öncesinde şimdilik bir tedavim var, bunu atlatırsam çalışmalara başlayacağız.
İnşallah hayırlı haberler gelirsin ♥
Rabbim hayırlı vakitte sağlıklı sıhhatli evlat nasip etsin
sonuç ne cıktıValla hurafe olduğunu bile bile karbonatlı test yaptım :)
günaydıngunaydın ballı lokma tatlılarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?