Gaz var şuan :) bebekten değil ama bu zamanlar gazdan dokayı şişiyor karın :))Ya daha erken ama hiç göbüşün çıktı mı?Benim rahmim çok genişmiş, her gören doktor bayağı geniş bir rahmin var diyor, sanırım benim göbüş pek çıkmayacak.
Ay evet oda var valla benim de bitti yeni aldım zaten bakalım kırmızıları görmezsemm taadaaa
Ya daha erken ama hiç göbüşün çıktı mı?Benim rahmim çok genişmiş, her gören doktor bayağı geniş bir rahmin var diyor, sanırım benim göbüş pek çıkmayacak.
Ben simdi okudum kuzu :* dün için demişsn ama kimse çıkmamış dunde gormedim
Sağlıklı sperm 3 gün yaşıyormus .kızlarrr selam sat 8 mart 12 martta tamamen bitti temizlendim 13/17/18 martta ilişkim oldu bugün doktora gittim çatlaman olmuş dedi dün gece çatladıgını düşünüyorum sorum şu öncesinde ki ilişkilerim tutarmı sizce veya bu akşam denesem geç kalmış sayılırmıyım ?H E morcivertkedi dvtb ve fikri olan bütün herkesten cevap bekliyorum :)
bugünü de değerlendirin mutlakakızlarrr selam sat 8 mart 12 martta tamamen bitti temizlendim 13/17/18 martta ilişkim oldu bugün doktora gittim çatlaman olmuş dedi dün gece çatladıgını düşünüyorum sorum şu öncesinde ki ilişkilerim tutarmı sizce veya bu akşam denesem geç kalmış sayılırmıyım ?H E morcivertkedi dvtb ve fikri olan bütün herkesten cevap bekliyorum :)
sat den sonra 13 gün de yumurta olmuş çatlamış benim hissettigime göre dün gece çatladı bugün doktor yumurtan çatlamış duvarın kalınlaşmış dedi o kalınlaşma olayını çok anlamadım ama sordum geç mi kaldım yani bugün deniyim mi dedim kalınlaşma olmuş ama dene istersen zarar gelmez dedi ovü testi var yapıyım mı canım oradan anlarmıyız ne kadar geçtigini akıntı gelmeye sabah başladıSağlıklı sperm 3 gün yaşıyormus .
Akşamda geç kalmıl olmazsın akşam muhakkak değerlendirin .
Yumurta çatladıktan 24-36 saat sonra vucuttan ayrılıyor ..
2 yıl 4 ay oldu evleneli..geçmiş olsun cnm tez zamanda iyileşirsin inşaAllah. Bizde aynı yeni yeni ısınmaya başladık :) Ne kadarlık evlisin cnm?
Biz 3,5 yıllık evliyiz
Anlayamayız canım sen akşam değerlendir dedğim gibi ..sat den sonra 13 gün de yumurta olmuş çatlamış benim hissettigime göre dün gece çatladı bugün doktor yumurtan çatlamış duvarın kalınlaşmış dedi o kalınlaşma olayını çok anlamadım ama sordum geç mi kaldım yani bugün deniyim mi dedim kalınlaşma olmuş ama dene istersen zarar gelmez dedi ovü testi var yapıyım mı canım oradan anlarmıyız ne kadar geçtigini akıntı gelmeye sabah başladı
Bir sıkıntı yaratıyor mu peki?Benim de normalden küçükmüş
ya o kadar ovü testi aldım nede olsa geç yumurtluyorum adet döngüm uzun diye yapmadım bileydim yapardım testlerimiAnlayamayız canım sen akşam değerlendir dedğim gibi ..
bugünü de değerlendirin mutlaka
hamileliğimizde belki aynı döneme denk gelir :)2 yıl 4 ay oldu evleneli..
spermin sağlıklı olduğunu düşünerek ve 72 saat yaşadığını varsayarsak bugün mutlaka değerlendirin yarın da olsa iyi olur diye düşünüyorumkızlarrr selam sat 8 mart 12 martta tamamen bitti temizlendim 13/17/18 martta ilişkim oldu bugün doktora gittim çatlaman olmuş dedi dün gece çatladıgını düşünüyorum sorum şu öncesinde ki ilişkilerim tutarmı sizce veya bu akşam denesem geç kalmış sayılırmıyım ?H E morcivertkedi dvtb ve fikri olan bütün herkesten cevap bekliyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?