anlayamayız ama sen tine yap silikleşmeye başladıysa üst üste 3 gün değerlendirsat den sonra 13 gün de yumurta olmuş çatlamış benim hissettigime göre dün gece çatladı bugün doktor yumurtan çatlamış duvarın kalınlaşmış dedi o kalınlaşma olayını çok anlamadım ama sordum geç mi kaldım yani bugün deniyim mi dedim kalınlaşma olmuş ama dene istersen zarar gelmez dedi ovü testi var yapıyım mı canım oradan anlarmıyız ne kadar geçtigini akıntı gelmeye sabah başladı
Sen nerelerdesin kuzummgünaydınlar....
Hamilesin yaniKızlar bugün hsg vardı ama regl gecti benim pazar beta 5.5 ti bugün 49.67 olmuş
aa hayırlısı olsunnn hakkınızdaaaKızlar bugün hsg vardı ama regl gecti benim pazar beta 5.5 ti bugün 49.67 olmuş
Evet kuzum inanamiyorum halaHamilesin yani ♥♥♥♥
Cok saolun tez vakityr guzel haberler alın inş.aa hayırlısı olsunnn hakkınızdaaa
kızz hafta sonu görümceme gittik.. 2 gündür de dükkandaydım bugün anca evdeyim kuzucum. telefondan çok zor oluyor yazmak. bende uygulamada yok. safari zıkkımı da çok zor oluyor ara ara okudum ama muhabbete giremedim :)Sen nerelerdesin kuzumm
yaptım az önce t çizgisi c ye göre daha silik en iyisi değerlendiriyim ben bugünü inşallah tutar ya kendimi üni sınavına geç kalmış gibi hissediyorumanlayamayız ama sen tine yap silikleşmeye başladıysa üst üste 3 gün değerlendir
ayy hadii hayırlı olsunn.. inşallah daha da yükselir sağlıcaklaKızlar bugün hsg vardı ama regl gecti benim pazar beta 5.5 ti bugün 49.67 olmuş
Yaa gözünaydın canım maşallaahh sağlıkla devam etsin inşallahhEvet kuzum inanamiyorum hala
Hadi gözünüz aydın, Allah sağlıkla devam ettirsinEvet kuzum inanamiyorum hala
RABBIM razı olsun darısı basinizaayy hadii hayırlı olsunn.. inşallah daha da yükselir sağlıcakla
İnşallah canım :) Bakalım görelimhamileliğimizde belki aynı döneme denk gelir :)
Hayırlı olsun canımKızlar bugün hsg vardı ama regl gecti benim pazar beta 5.5 ti bugün 49.67 olmuş
Saol malum bu ay hsg için bat saymicaktim ama geldi geçti güzel haber verdiYaa gözünaydın canım maşallaahh sağlıkla devam etsin inşallahh ♥♥♥
Aaa hemen bakayım netten, haberim yok.denizlide yaşayan arkadaşlar varsa onlara da geçmiş olsun.. korkutucu deprem olmuş
Çok tekler kuzum sağlıcakla kucağınıza alın sizlerdeHadi gözünüz aydın, Allah sağlıkla devam ettirsin
Saol cnm bnm darısı sizlerwHayırlı olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?