Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay sorma bende safariden cok zorlanıyorum. lanet olsun deyip kapatıyom sonunda
iş yerinde rahat oluyor. bende haftaiçi full burdayımda cumartesi pazar girmiyom pek :)
ee nasılsın nası gidiyor ? çalışmalara devammı ? yumurtlama ne zaman gösterio:)

tam gaz devam 25'i yumurtlama cumartesi dr randevum var.. klomen yine kullandırttı.. aşılama yaptırsak mı onun karar aşamasındayım.. ama korkularımı da yenemiyorum.. acı ağrı oluyormu vs diye.. burda yazılanlara baktım.. bi kısmı zor diyor bir kısmı kolay.. o yüzden bi dengem şaştı ne yapacağımı bilemiyorum

benmide 24 ü yumurtlama gösteriyor :)
aşılama benim bi akrabam yaptırdı. hatta geçen gün beraberdik anlattı hiç bişi hissetmedim bitince bu kadarmı yani falan oldum dedi.
zor bişi oldugunu düşünmüyorum ne kadar zor olabilir :)
kaç tl dediler aşılama için ?

bende panik atak var .. vajinal kontrol sırasında bile ter su içinde kalıyorum.. teeee rahme kadar girecek boru düşüncesi bile korkutuyor.
valla totel 'de 1200'e falan geliyor.

bende panik atak var .. vajinal kontrol sırasında bile ter su içinde kalıyorum.. teeee rahme kadar girecek boru düşüncesi bile korkutuyor.
valla totel 'de 1200'e falan geliyor.
hımmmmmm. bence düşünme o kadar oraya gidenee kadar. gidince bi şeklde olacakkk.
istersen yada bu ayda normal dene bidahaki ay düşünürsün bilemedimmmm tercih seninnnn ama korkutma kendini benceee öyle düşünürsek o bebek oradan nası çıkcak diyip hiç bebek istemememiz gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…