Aynen listeden çıkardık güzel haberler geldiSaol malum bu ay hsg için bat saymicaktim ama geldi geçti güzel haber verdi
Olabilir mi ki sıfır stresAynen listeden çıkardık güzel haberler geldi
Napsak kızlar sırayla sizidemi listeden çıkarsam :))
Beklıyoruz xanımOlabilir mi ki sıfır stresyarın testi yapıp atom de listede görüneyim musadenle ❣
Ayyy çok tsklerBeklıyoruz xanım ♥
Sonuxta sen benım listemdeydın beklemede olduğun için çıkarmıstım gebeliğinide eklerim o yüzden :)
Hayırlı olsun sağ salim devam etsin cnmAyyy çok tskler
Ay sorma bende safariden cok zorlanıyorum. lanet olsun deyip kapatıyom sonundakızz hafta sonu görümceme gittik.. 2 gündür de dükkandaydım bugün anca evdeyim kuzucum. telefondan çok zor oluyor yazmak. bende uygulamada yok. safari zıkkımı da çok zor oluyor ara ara okudum ama muhabbete giremedim :)
Bir sıkıntı yaratıyor mu peki?
tam gaz devamAy sorma bende safariden cok zorlanıyorum. lanet olsun deyip kapatıyom sonunda
iş yerinde rahat oluyor. bende haftaiçi full burdayımda cumartesi pazar girmiyom pek :)
ee nasılsın nası gidiyor ? çalışmalara devammı ? yumurtlama ne zaman gösterio:)
Kızlar bugün hsg vardı ama regl gecti benim pazar beta 5.5 ti bugün 49.67 olmuş
Aynen öyle hsg gün sayarkenuYKuCu KoaLa kuzummmm hayırlı uğurlu olsun, sağlıkla artsın değerin inşallahh darısı başımıza Vallahi bu işler stres olmayınca oluyor beklemezken nasıl da geldi ama bebiş maşallah
Amin çok saol darısı sizeHayırlı olsun sağ salim devam etsin cnm
Amin RABBIM RAZI OLSUNYaa ne güzel canmm Hsg ye bile gerek kalmadan bebeğin sana tutunmuş cok sevindim. Sağlıkla ilerlesin insallahh.
Amin amin insallah kuzum siz hamislerin duasi tutsun bizlerede nasip olsun :)Amin çok saol darısı size
Hep dua ediiyorum inş tez vakitte sizler de kavusursunuzAmin amin insallah kuzum siz hamislerin duasi tutsun bizlerede nasip olsun :)
benmide 24 ü yumurtlama gösteriyor :)tam gaz devam25'i yumurtlama cumartesi dr randevum var.. klomen yine kullandırttı.. aşılama yaptırsak mı onun karar aşamasındayım.. ama korkularımı da yenemiyorum.. acı ağrı oluyormu vs diye.. burda yazılanlara baktım.. bi kısmı zor diyor bir kısmı kolay.. o yüzden bi dengem şaştı ne yapacağımı bilemiyorum
Allah razı olsun cnmHep dua ediiyorum inş tez vakitte sizler de kavusursunuz
bende panik atak var .. vajinal kontrol sırasında bile ter su içinde kalıyorum.. teeee rahme kadar girecek boru düşüncesi bile korkutuyor.benmide 24 ü yumurtlama gösteriyor :)
aşılama benim bi akrabam yaptırdı. hatta geçen gün beraberdik anlattı hiç bişi hissetmedim bitince bu kadarmı yani falan oldum dedi.
zor bişi oldugunu düşünmüyorum ne kadar zor olabilir :)
kaç tl dediler aşılama için ?
hımmmmmm. bence düşünme o kadar oraya gidenee kadar. gidince bi şeklde olacakkk.bende panik atak var .. vajinal kontrol sırasında bile ter su içinde kalıyorum.. teeee rahme kadar girecek boru düşüncesi bile korkutuyor.
valla totel 'de 1200'e falan geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?