- 27 Kasım 2012
- 4.677
- 7.362
- 358
kademeli tutuyo bendehımmmmmm. bence düşünme o kadar oraya gidenee kadar. gidince bi şeklde olacakkk.
istersen yada bu ayda normal dene bidahaki ay düşünürsün bilemedimmmm tercih seninnnn ama korkutma kendini benceee öyle düşünürsek o bebek oradan nası çıkcak diyip hiç bebek istemememiz gerek
24 ü diyo yumurtlama vallaa ama bilemedim.kademeli tutuyo bende
sende daha önce vermesi gerekmiyor mu yumurtlamayı gerçi geçte oldun bu ay sen takip testi falan yapıyormuydun ?
Aynen valla canım ama türlü aklımdan çıkmıyor bazen deli olcam diye korkuyorum neden o kadar takıyorum onu da anlamıyorum sanırım çevrem korku koymuş içime bilmem artık hemen hamile kalınmıyor artık diyip insanın içine korku koyuyorlar ama bu ay rahat olcam inşallah
ben onuda anlayamıyorum artık. geçen ay regli olana kadar akıntım geldi.. hoş reglimde bi saçma oldu 3 günde tam kesildi bitti kirletmedi bile..24 ü diyo yumurtlama vallaa ama bilemedim.
ben ovu testi falan yapmıyorum canım eğer bu ayda adet olursam bidahaki ay ovulasyon testiyle denicem:)
bugun çok az uzayan akıntı gelmiş bugun yumurtluyo olamam heraldeee
Aynı fikirdeyim, ondan bundan korkuyoruz da doğum var ucunda onu nasıl göze alacağız o zamanhımmmmmm. bence düşünme o kadar oraya gidenee kadar. gidince bi şeklde olacakkk.
istersen yada bu ayda normal dene bidahaki ay düşünürsün bilemedimmmm tercih seninnnn ama korkutma kendini benceee öyle düşünürsek o bebek oradan nası çıkcak diyip hiç bebek istemememiz gerek
erken testlere ben inanmıyorum yaparsan normal ucuz yap yazık günah:)Bata son 3 ya da 6
Adet olacakmisim hissi ve belirtileri
Hamileymisim hissi ve belirtileri
Sizce erken test alıp yapsam mı ?
Yoksa parama yazık wtmiyim mi ?
Erken test paraya yazık bence, normal testte varsa çıkar 3 gün önce, ama 6 gün önceyse o erken olabilir, onu hiç denemedim.Bata son 3 ya da 6
Adet olacakmisim hissi ve belirtileri
Hamileymisim hissi ve belirtileri
Sizce erken test alıp yapsam mı ?
Yoksa parama yazık wtmiyim mi ?
Muhakkak canm. Şuan kredi faizleri hayli yüksek bişey diyemiyorum. Biz 2017 kasım aralık gibi çektik şuan hesapliyoruz en az 3.500 ödeme çıkıyor ama bizim 2.070 çok şükür. Hep diyolar iyi zamanda almışsınız diye, çok şükür. Rabbim herkese nasip etsin gönlündekini insAllaaahhh
Yokkk kuzum zaten piki gördüğüme sevinmemi anlatamam bileAma ne bileyim bosvermislik varya piki gördük bu ay da oralı olmuyorum o yüzden olmaz diye geliyo aklıma
benimde öyleydi biliyomusunnnn saçma sapan bi adetti. ben soğan kürüne bağladım ondandır.ben onuda anlayamıyorum artık. geçen ay regli olana kadar akıntım geldi.. hoş reglimde bi saçma oldu 3 günde tam kesildi bitti kirletmedi bile..
ilaca başladım akıntı yine başladı. tüm ay yumurtluyo olamam heralde
hiç sormaaaAynı fikirdeyim, ondan bundan korkuyoruz da doğum var ucunda onu nasıl göze alacağız o zaman
Hahah bu lafa katılıyorumDaha belimi yormadım hiç pek bi relaxım yaa
Yuhh ya oha deve uçmuş bu bankalar heyoo
kesin yumurtlarım basıyo ilacı basıyo iğneyi ama biz beceremiyozbenimde öyleydi biliyomusunnnn saçma sapan bi adetti. ben soğan kürüne bağladım ondandır.
bakalım bu ay ne olacakkkk :) sana cumartesi doktor söyler yumurtlama oldumu olmadımı :)
Yani doğrudur ben evde olunca gözümü burayla açıyorm bende akşam pek giremiyorum eşim olunca :)
Ne karanliklardan geldim buralaraSenin 7 varken karanlıksa bizimki daha bi zifiri karanlık galiba
kesin yumurtlarım basıyo ilacı basıyo iğneyi ama biz beceremiyoztaktikte hata var sanırım
inşalllah kuzummçatlak
olacak ben inanıyorum yaaa bi kaç aya hepimiz hamile kalıcaz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?