Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kademeli tutuyo bende
sende daha önce vermesi gerekmiyor mu yumurtlamayı gerçi geçte oldun bu ay sen takip testi falan yapıyormuydun ?

kademeli tutuyo bende
sende daha önce vermesi gerekmiyor mu yumurtlamayı gerçi geçte oldun bu ay sen takip testi falan yapıyormuydun ?
24 ü diyo yumurtlama vallaa ama bilemedim.
ben ovu testi falan yapmıyorum canım eğer bu ayda adet olursam bidahaki ay ovulasyon testiyle denicem:)
bugun çok az uzayan akıntı gelmiş bugun yumurtluyo olamam heraldeee

Valla benim anne tarafımda dayımın iki kızı tuo bebek yaptırdı bitanesunki gec oldu anlamın 4 sene olmadı buna rağmen umudumu kesmiyorum takdiri ilahi başkaları fazla umursamamak lazim anladigim kadarıyla sen cok takıyorsun kendine zarar edersin boşver bi kulağından girsin bi kulağından çıksın

24 ü diyo yumurtlama vallaa ama bilemedim.
ben ovu testi falan yapmıyorum canım eğer bu ayda adet olursam bidahaki ay ovulasyon testiyle denicem:)
bugun çok az uzayan akıntı gelmiş bugun yumurtluyo olamam heraldeee
ben onuda anlayamıyorum artık. geçen ay regli olana kadar akıntım geldi.. hoş reglimde bi saçma oldu 3 günde tam kesildi bitti kirletmedi bile..
ilaca başladım akıntı yine başladı. tüm ay yumurtluyo olamam heralde

Aynı fikirdeyim, ondan bundan korkuyoruz da doğum var ucunda onu nasıl göze alacağız o zaman

Bata son 3 ya da 6
Adet olacakmisim hissi ve belirtileri
Hamileymisim hissi ve belirtileri
Sizce erken test alıp yapsam mı ?
Yoksa parama yazık wtmiyim mi ?
erken testlere ben inanmıyorum yaparsan normal ucuz yap yazık günah:)
ben bi ay 6 kala erken test yapmıştım bomboştu. 5 kala ucuz yaptım silikti.
mantıken 6 kala erken olanın göstermesi gerekirdi silikte olsa:)
para tuzagı onlar bence:)

Bata son 3 ya da 6
Adet olacakmisim hissi ve belirtileri
Hamileymisim hissi ve belirtileri
Sizce erken test alıp yapsam mı ?
Yoksa parama yazık wtmiyim mi ?
Erken test paraya yazık bence, normal testte varsa çıkar 3 gün önce, ama 6 gün önceyse o erken olabilir, onu hiç denemedim.

Aynen seninki çok iyi denk gelmiş faiz durumuda iyi seninki şimdi kiyle kıyaslanamaz bile o derece arttı inşallah bakalım

benimde öyleydi biliyomusunnnn saçma sapan bi adetti. ben soğan kürüne bağladım ondandır.
bakalım bu ay ne olacakkkk :) sana cumartesi doktor söyler yumurtlama oldumu olmadımı :)

benimde öyleydi biliyomusunnnn saçma sapan bi adetti. ben soğan kürüne bağladım ondandır.
bakalım bu ay ne olacakkkk :) sana cumartesi doktor söyler yumurtlama oldumu olmadımı :)
kesin yumurtlarım basıyo ilacı basıyo iğneyi ama biz beceremiyoz taktikte hata var sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…