- 25 Şubat 2019
- 636
- 1.636
- 113
- 27
Ben geçen ay 28 gün üstüne adetlendim bu ay gecikmezse bugün olmam lazımmış uyarı verdi uygulamam ama ben yinede heveslenmiyor ve 32 günü geçmesini bekleyeceğimKırmızılar değil çift çizgi görürsün inşAllah canm
Ay inşallah yaa ağzından bal damlıyorçatlak
olacak ben inanıyorum yaaa bi kaç aya hepimiz hamile kalıcaz :)
Aynen seninki çok iyi denk gelmiş faiz durumuda iyi seninki şimdi kiyle kıyaslanamaz bile o derece arttı inşallah bakalım
Dün bende çok üşendim valla hayırlara çıksın kuzum
Hah şimdi olur inşallah kafa rahatlayınca oluyor diyorlar ya
Ne karanliklardan geldim buralaraValla hayatimda ilk defa gun sayıyorum
Ben geçen ay 28 gün üstüne adetlendim bu ay gecikmezse bugün olmam lazımmış uyarı verdi uygulamam ama ben yinede heveslenmiyor ve 32 günü geçmesini bekleyeceğim
Ben bide erkenden test yapcam bu ay inat ettim 3 kalaBende çok saydım da tirt cıktı hep saymıyorum bu ay
Ben bide erkenden test yapcam bu ay inat ettim 3 kala
Amin.. Hemen burda damlarim iki ihtimallede merak etme canimInsallah güzel sonuçlarla karşılaşıp bize de iletirsin
Amin.. Hemen burda damlarim iki ihtimallede merak etme canim
benimde bugün doğum günümEşimin doğum günü bugün yaaa sizce ne yapsam ne alsam ?
benimde bugün doğum günüm
ben tüm sevdiklerinin arkadaslarının ailesinin oldugu doğum gününü kutladıgı vi video çekmiştim.Eşimin doğum günü bugün yaaa sizce ne yapsam ne alsam ?
teşekkür ederimYaa öyle mi nice mutlu senelere o halde ❤
doğum günün kutlu olsun canım nice seneleere:)benimde bugün doğum günüm
doğum günün kutlu olsun canım nice seneleere:)
teşekkür ederim sağolundoğum günün kutlu olsun canım nice seneleere:)
Ayy insallah bu ay nasip olur canim benimHer ihtimalde beklerizbenim yumurtacik da sanırım çatladı patladı
ben tüm sevdiklerinin arkadaslarının ailesinin oldugu doğum gününü kutladıgı vi video çekmiştim.
babası hastaydı hatta o zaman. o bile vardı videoda şimdi vefat etti. anı olarak kalıcak
çok ağlamıştı izlerken videoyu. bide gömlek ve pasta almıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?