kız bnde gerçek sandım allah seni D:Hamileyim :)
İnşallah gelmez kırmızılar
kız bnde gerçek sandım allah seni D:
inşallah vardır inşallah allah söyletmiştir
Kuzum benim bata 7 var, yumurtlama gününden de 14 sayınca 26sı oluyor. 6 gün sonra test yapıcam inşallahhhİnşallah canım :) sen ne durumdasın batsat hamişlik falan ?
Kuzum benim bata 7 var, yumurtlama gününden de 14 sayınca 26sı oluyor. 6 gün sonra test yapıcam inşallahhh
Ağzından bal damlıyor, amiiiin inşallahHadi hayırlısıı inşallah o soluk da olsa ikinci pembe çİzgiyi görürsüünn
Ay şimdi hatırladım benim kayınvalidemin de başta çocuğu olmamış rahmin küçük demişler. Şimdi 3 çocuğu var kadının.. O da ilaç kullanıp hamile kalmış. Kafaya takma hiç..2 doktorum da o olaya bağladı olmaması yönünde 6 ay kadar ilaç kullandım bıraktırdı, ilacı bırakalı da bu 4. ay oluyo
Ağzından bal damlıyor, amiiiin inşallahRabbim hepimize nasip etsin inşallahhhh
Hadi bitti gitti geçmiş olsun canım benim rabbim bir daha yaşatmasınKızlaaaaar hastaneden çıktım çok şükürYarın okula dönüyorum, göbek atacağım neredeyse okula gideceğim diye Ölümü gösterip sıtmaya razı etti Rabbim beni
Tabi tedavimin sonucu haftaya Salı belli olacak. Umarım yeniden yatmam. Rabbim tüm hastalara şifa versin. Hastane insanın psikolojisini bozuyor.
Sağol canımcım, umarım geçmiştir. Sürekli tekrarlayan bir bakteri türüymüş bu.. Eğitim araştırma hastanesine de randevu aldım enfeksiyon hastalıklarına, haftaya oraya da gideceğim bakalım.Hadi bitti gitti geçmiş olsun canım benim rabbim bir daha yaşatmasın
İnşallah hiçbir şeyin kalmamıştır kuzum bol bol dua et, beslenmene dikkat et. Hastaneden dönünce bizi de haberdar etSağol canımcım, umarım geçmiştir. Sürekli tekrarlayan bir bakteri türüymüş bu.. Eğitim araştırma hastanesine de randevu aldım enfeksiyon hastalıklarına, haftaya oraya da gideceğim bakalım.
İnşallah canım, haber veririm tabi :)İnşallah hiçbir şeyin kalmamıştır kuzum bol bol dua et, beslenmene dikkat et. Hastaneden dönünce bizi de haberdar et
hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı da başımıza inşallah aminnnHamileyim :)
Çok şükğr cannm gözümüz aydınKızlaaaaar hastaneden çıktım çok şükürYarın okula dönüyorum, göbek atacağım neredeyse okula gideceğim diye Ölümü gösterip sıtmaya razı etti Rabbim beni
Tabi tedavimin sonucu haftaya Salı belli olacak. Umarım yeniden yatmam. Rabbim tüm hastalara şifa versin. Hastane insanın psikolojisini bozuyor.
İnşallah tek temennim oÇok şükğr cannm gözümüz aydın ♥
Salı günüde inşallah güzel haberler alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?