Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar dün adet takvimime baktım git gide adetlerim uzuyor evlendiğimde çok düzenli oluyordum 23 24 den her ay bir gün 2 gün arta arta 30'a kadar geldi bu ayda 31 32 diye bekliyorum yani acaba kist falan mı oluştu

2 doktorum da o olaya bağladı olmaması yönünde 6 ay kadar ilaç kullandım bıraktırdı, ilacı bırakalı da bu 4. ay oluyo
Ay şimdi hatırladım benim kayınvalidemin de başta çocuğu olmamış rahmin küçük demişler. Şimdi 3 çocuğu var kadının.. O da ilaç kullanıp hamile kalmış. Kafaya takma hiç..

Kızlaaaaar hastaneden çıktım çok şükür Yarın okula dönüyorum, göbek atacağım neredeyse okula gideceğim diye Ölümü gösterip sıtmaya razı etti Rabbim beni

Tabi tedavimin sonucu haftaya Salı belli olacak. Umarım yeniden yatmam. Rabbim tüm hastalara şifa versin. Hastane insanın psikolojisini bozuyor.

Hadi bitti gitti geçmiş olsun canım benim rabbim bir daha yaşatmasın

Sağol canımcım, umarım geçmiştir. Sürekli tekrarlayan bir bakteri türüymüş bu.. Eğitim araştırma hastanesine de randevu aldım enfeksiyon hastalıklarına, haftaya oraya da gideceğim bakalım.
İnşallah hiçbir şeyin kalmamıştır kuzum bol bol dua et, beslenmene dikkat et. Hastaneden dönünce bizi de haberdar et

Çok şükğr cannm gözümüz aydın
Salı günüde inşallah güzel haberler alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…