normal görünüyor canım silinmiş de hadi gözün aydın olsun.. inşallah tutar:)Benim test sonucları normal mii? Doruk en fazla 127 oldu. Ve bugün baya baya silik ki zaten düşük seviyeye geçmiş.
H E dvtb E Eslem91 Morvampir1 morcivertkedi can09e Zeybltaslan
Hadi canim insallah tutmustur safak sayalim inaniyirum bu sefer mutlu son olacak kendimden cok senden umutluyum bu ayBenim test sonucları normal mii? Doruk en fazla 127 oldu. Ve bugün baya baya silik ki zaten düşük seviyeye geçmiş.
bilemem bi öneriydi sadeceAyy hic uğraşamam öyle şuan kendi ailesi tarafı uzakta ve akrabalarıyla bağları biraz kopuk.
doğum günün kutlu olsun nice senelerebenimde bugün doğum günüm
bence de silinmiş artık değerlendirmeler de bittiyse beklemeye başlayabilirsin canımBenim test sonucları normal mii? Doruk en fazla 127 oldu. Ve bugün baya baya silik ki zaten düşük seviyeye geçmiş.
teşekkür ederim çok sağoldoğum günün kutlu olsun nice senelere
Hamileyim :)sonuç ne cıktı
ayyy gerçekten miiiiiHamileyim :)
ayyy gerçekten miiiii
Kız heyecanlandırdınız beni inşallah hamilesindir ya, bat ne zamandı senin?Tatlım dün karbınatlı test yapmıştım gamzeli bebiş onu sormuş :) karbonatlı teste göre hamile çıktım inşallah gerçekten de öyledir :) karbonat yanıltıyor tabi o ayrı biraz eğlence oldu bana :)
Amin canım ne icin okuyosunKimseden ses çıkmayınca gece 1.5 2 gibi okudum bende kuzu, Allah razı olsun ❤ Rabbim kabul etsin inşAllahh
Kız heyecanlandırdınız beni inşallah hamilesindir ya, bat ne zamandı senin?
Bağımlılık yapiyo kk :)Evdeyken bende öyleyim direk telefonu elime alıyorum
İnşallah kuzum benim inşallah bu ay duyalım güzel haberiniAy canım benim inşallah bende yazarken bi hoşuma gitti.Ne söylersen o olurmuş ben bu ay sürekli hamile olucam diyorum dünden beri de hamileyim hamileyim diyip diyip duruyorum
Kız heyecanlandırdınız beni inşallah hamilesindir ya, bat ne zamandı senin?
Çok tsk ederim saol cnm
İnşallah gelmez kırmızılarBat dündü ama artık 24 25 de olmadığım için 30.günümü baz alıyorumve 5 6 gün var daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?