- 25 Şubat 2019
- 636
- 1.636
- 113
- 27
Hepimizin cuması hayırlı olsun dualarımız kabul olsun inşallahGünaydın kızlarrr hayırlı cumalar
Çok karışık geliyor bana bu testler.Ben kısaltılmış adı labo olan testi kullanmıştım.Daha belirgindi çizgiler.Ama senin testinde de c çizgisinden daha koyu çıkmış en sonuncu testte t çizgisi.Günaydın kızlar bu ay galiba erken yumurtluyorum normalde hep 16. Gün olurdu böyle olması normalmi bilenler bakabilirmi
İnşallah bu ay tutarGünaydın kızlar hayırlı cumalar an itibari ile catlatma ignemi oldum insallah bu ay tutar dua istiyorum hepinizden bu son şans
Allahım emeğini boşa çıkarmasnn kuzmm dikkat et ilişki sıklığına hangi iğneyi vurldnGünaydın kızlar hayırlı cumalar an itibari ile catlatma ignemi oldum insallah bu ay tutar dua istiyorum hepinizden bu son şans
Yarın randevuuuunnn varrrGunaydiinBoş günüm bugün ama kan vermek için evden çıkmış olunca uykumu haftasonuna bıraktım
İnşallah hakkında hayırlısı olur canımGünaydın kızlar hayırlı cumalar an itibari ile catlatma ignemi oldum insallah bu ay tutar dua istiyorum hepinizden bu son şans
Canımm çok şükür,seninde az kaldiiYarın randevuuuunnn varrr
9+2 olduk birtanemle ♥Canımm çok şükür,seninde az kaldiiöğleden sonra randevuyuda alicam.ay takviminde 10 yazıyor artiikk
Maşallah çokçana9+2 olduk birtanemle ♥
10 nuncu haftamızı doldurmaya çalışıyoruz ♥
sanki zararlı oldugunu duymuştummm evde dinlemenin yanlışmı biliyorum acaba kuzumEşime söyledim baba doppler alıcak
Gebelik takvımınde doopler ile artık bebeğinizin kalp atışlarını duyarbılırsınuz dıyodu bakalım
Göbeğimden ayırmam artık
Bilmem hiç duymadımsanki zararlı oldugunu duymuştummm evde dinlemenin yanlışmı biliyorum acaba kuzum
aynen ama mutlu edici bişey olmalı ev konforunda bebişi dinleeeBilmem hiç duymadım
Bakalım doktrıma bı sorarım .
Hergun zararlıysa haftada 1 bakarım
Ha iyi o zaman benim ki o donemler de cok nazlaniyordu sanslisin. Insallah kuzum hemencik tutunur yavrun
Aynen baksana 2 hafta oldu görmeyeliaynen ama mutlu edici bişey olmalı ev konforunda bebişi dinleee
zararı yoksa daha iyi özledinmi aç dinle
Günaydın kızlar hayırlı cumalar an itibari ile catlatma ignemi oldum insallah bu ay tutar dua istiyorum hepinizden bu son şans
Günaydın kızlar bnde geldim aranıza ,14 şubatta düşük yaptım , bu yıl anne olamadım 2020 de inşallah.
İnşallah tutar.. aynı süreci yaşıyoruz seninle.. ama biz cumartesi kontrolde eğer yumurta yeterli iyi seviyeye geldiyse aşılamaya yapyırmaya karar verdik.. p.Tesi yumurtlama günüm.. neden son şans dedin kiGünaydın kızlar hayırlı cumalar an itibari ile catlatma ignemi oldum insallah bu ay tutar dua istiyorum hepinizden bu son şans
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?