Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bugün benim de 26.günüm, ağrım var ama gelen giden bişey yok şimdilik. Sık tuvalete gitmeye başladım bide 2 gecedir uyanıyorum kendi kendime kii uykum çok derindir sizce belirti olabilir mi bide dün dayanamayıp ikinci testi de yaptım negatif belki de geç döllenmiştir umudu

Canım koltuk çekmeli temizlik istiyor ama ya bebeğim varsa ümidi ve yapamamak sonunda adet olsam da bi süre bu hissi yaşamak güzel
kuuzum geç döllenme denen şey. benim şahsi fikrim.
pco olup düzensiz adet ve düzensiz yumurtlamada oluyor.
bende bir iki ay öyle geç döllenmeyse falan diye kendimi avuttummm baktım yine kırmızılarrrr
artık o ihtimali hiç düşünmüyorum o yüzdennn :)
ama inşallah sende vardır:)

Canım koltuk çekmeli temizlik istiyor ama ya bebeğim varsa ümidi ve yapamamak sonunda adet olsam da bi süre bu hissi yaşamak güzel
o kötü oluyor yaaa.
baharda geldi böyle benimde dip köşe giresim var eve
ama bn çok dikkatsiz iş yaptıgım için heryere uzanıyorum falan.
şimdi yapmıcam adet olursam yapcam 2 hafta sonra camlr tüller heryere bi girişirim :)
şimdi normal standart sil-süpür toz al çamaşır bulaşık ütü fln yaparım:)

Zaten kasıklarım da basınç var olurum heralde geçen ay 29.günüm de olmuştum onu hesaplayarak 3 günüm kaldı . Belki de daha erken gelir çünkü ağrım bi.hafta öncesinden başladı.. amaann hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin Rabbim hepimizee :) zamanı hiç önemli değil aslında

Aynen canım bende bugün rutin temizliğimi yapayım bari hepimize kolay gelsin

Ben son ana kadar bütün temizliğimi yaptım hemde neneleirmiz tarlalarda ne eziyetlerle hamileliklerini geçirmiş diyerek

Bende kendını çok zorlamadan yapabılırsın .
Ben iyi ki yapmışım çünkü 3 hafta kolumu kaldırmadım
Eşimde yapmasa b^k götürürdü evi .
Bide sağolsun arkadaşlarımız çok gelirler hep
Allahtan hizmet beklemezler kendileri yaparlar

İnşallah yaa test mi yapsam diyorum bugün daha var bata 3 gün ama

Yapma yapma boşver sabret bak ben dün yaptım moralim bozuldu. Kendimi tatmin etmek için karbonatlı test yapıp yorum yapıyorum evde ki bütün pet bardakları bitirdim eğer olmazsam haftaya kan vermeyi düşünüyoruum ilk kez çünkü bardak kalmadı napayım şaka şaka

Bencede nolcak sanki bnde haftasonu yaparım büyük temizliği inşallah

H E sen ailelere söyledinmi canım ?
yazdıysan ben kaçırmış olabilirim :)
ne tepki verdiler kalp atışıylamı söyledin ? :)
Sadece annem ve ablamlar biliyor 7+2 deki ultrsoun fotosuyla söyledim .
Sadece dua istiyorum sizden kimseye söylemeyin dedim annemle ağladık zaten o çok istiyodu :)
Ablamlarda çok sevındı ..
Geriye kalan herkes 12 nisanda Rabbım izin verirse öğrenir :)

10:15 e aldım görüşme randevumuzu
Kızlar görümcem 38.haftasinda,suyunda azalma olmuş,karnı sertleşmeye başlamış.Yasayan oldu mu? Geliyor mu bizim yakışıklı Doktor her an doğum olabilir ama üç gün sonra kontrole gel tekrar bakalım demiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…