amin inşallah ya 4 nisan bat bakalım ne olcakAllah inşallah tez zamanda sağlıklı bir evlat NASİP eder
amin inşallah ya 4 nisan bat bakalım ne olcak
Kızlarr rüyamda hamileydim bilinç altım değildir umarım bat a da son 3
Canım koltuk çekmeli temizlik istiyorama ya bebeğim varsa ümidi ve yapamamak sonunda adet olsam da bi süre bu hissi yaşamak güzel
kuuzum geç döllenme denen şey. benim şahsi fikrim.Kızlar bugün benim de 26.günüm, ağrım var ama gelen giden bişey yok şimdilik. Sık tuvalete gitmeye başladım bide 2 gecedir uyanıyorum kendi kendime kii uykum çok derindirsizce belirti olabilir mi bide dün dayanamayıp ikinci testi de yaptım negatif belki de geç döllenmiştir umudu
o kötü oluyor yaaa.Canım koltuk çekmeli temizlik istiyorama ya bebeğim varsa ümidi ve yapamamak sonunda adet olsam da bi süre bu hissi yaşamak güzel
kuuzum geç döllenme denen şey. benim şahsi fikrim.
pco olup düzensiz adet ve düzensiz yumurtlamada oluyor.
bende bir iki ay öyle geç döllenmeyse falan diye kendimi avuttummm baktım yine kırmızılarrrr
artık o ihtimali hiç düşünmüyorum o yüzdennn :)
ama inşallah sende vardır:)
o kötü oluyor yaaa.
baharda geldi böyle benimde dip köşe giresim var eve
ama bn çok dikkatsiz iş yaptıgım için heryere uzanıyorum falan.
şimdi yapmıcam adet olursam yapcam 2 hafta sonra camlr tüller heryere bi girişirim :)
şimdi normal standart sil-süpür toz al çamaşır bulaşık ütü fln yaparım:)
BEn çift çizgi gördüm kuzumHayır olsun canım inşallah rüyan çıkar
Bnde geçen gün gördüm ama kundak içinde bir kız bebek benim değilmiş
İnşallah rüyan gerçek olurKızlarr rüyamda hamileydim bilinç altım değildir umarım bat a da son 3
İnşallah yaa test mi yapsam diyorum bugün daha var bata 3 gün amaİnşallah rüyan gerçek olur ☺
Doğru canım da sen mesajı yanlıs anlaıdn ben alıntıladıgım arkadaşa randevunn var dedinE sen 12 hafta diyordun Canım ben mi yanlış hatırlıyorum
Ben son ana kadar bütün temizliğimi yaptım hemde neneleirmiz tarlalarda ne eziyetlerle hamileliklerini geçirmiş diyerekCanım koltuk çekmeli temizlik istiyorama ya bebeğim varsa ümidi ve yapamamak sonunda adet olsam da bi süre bu hissi yaşamak güzel
İnşallah yaa test mi yapsam diyorum bugün daha var bata 3 gün ama
Ben son ana kadar bütün temizliğimi yaptım hemde neneleirmiz tarlalarda ne eziyetlerle hamileliklerini geçirmiş diyerek
Bende kendını çok zorlamadan yapabılırsın .
Ben iyi ki yapmışım çünkü 3 hafta kolumu kaldırmadım
Eşimde yapmasa b^k götürürdü evi .
Bide sağolsun arkadaşlarımız çok gelirler hep
Allahtan hizmet beklemezler kendileri yaparlar
Sadece annem ve ablamlar biliyorH E sen ailelere söyledinmi canım ?
yazdıysan ben kaçırmış olabilirim :)
ne tepki verdiler kalp atışıylamı söyledin ? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?